Αποστολέας Θέμα: Επαναφορα θανατικής ποινής  (Αναγνώστηκε 82854 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος geosim

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • η ώρα είναι μία
    • Προφίλ
Απ: Επαναφορα θανατικής ποινής
« Απάντηση #125 στις: 26/12/05, 21:26 »
Και βέβαια, αν θα ήθελα να διαφυλάξω την αξιοπιστία μου, δεν θα έπρεπε οι ευχές να με αποτρέψουν να διαφωνήσω με την άποψη ότι η κατάργηση της θανατικής ποινής, παντού σχεδόν στον πολιτισμένο κόσμο είναι προιόν της επικράτησης του ρομαντισμού και της ακακίας. Όπως επίσης η ζωή, και η σκληράδα αυτής, είναι πτυχίο, που με την λήψη του, επανακαθορίζουμε αρχές και στάσεις.
« Τελευταία τροποποίηση: 26/12/05, 21:29 από GEOSIM »

old_lion

• Επισκέπτης
« Απάντηση #126 στις: 29/12/05, 03:40 »
Χαρακτηρίστε με όπως θέλετε, αλλά εμένα αυτή η Δικαιοσύνη μου ταιριάζει.

Μα δεν το ξεκαθαρίσαμε ότι δεν πρόκειται περί "δικαιοσύνης" ?

Και για να τελειώνουμε με το θέμα αυτό , Τάσο .

Είναι απόλυτα εξακριβωμένο επιστημονικά , με την Ψυχολογία ,
ότι μετά από 15 χρόνια φυλακής η όποια προσωπικότητα τού ατόμου
δεν έχει απλώς ισοπεδωθεί , έχει  εξαφανιστεί .

Άρα εάν ο νους σου είναι στην εκδίκηση τότε θα πρέπει να ζητάς τη μακροχρόνια φυλάκιση .

Πίστεψέ με  ,  ή αν θέλεις μελέτησε καλλίτερα το θέμα ,

Φιλία Τάσο.

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα,η τρομερή μας η λαλιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: 29/12/05, 14:37 »
(...) Και οι ενστάσεις μου αυτές θα έξαφανίζονταν μέσα σ' ένα διακαιϊκο περιβάλλον, όπου η τιμωρία θα ήταν αντίστοιχη του εγκλήματος (...)

Φίλε Κωστή, νομίζω ότι το παραπάνω απόσπασμα πρέπει να λύνει τις απορίες σου για τις απόψεις μου επί του προκειμένου.
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Είμαι ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος geosim

• Θαμώνας
  • η ώρα είναι μία
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: 02/01/06, 14:51 »
Λόγω επικαιρότητας και επειδή δυσκολεύομαι ;D να πιστέψω την πιθανότητα της αυτοκτονίας του Ρώσου Μαξίμ Ζελίμ, αναρωτιέμαι αν στην περίπτωση που τον «έφαγαν» θα γίνει έρευνα και δίκη για τον δολοφόνο του..

Αποσυνδεδεμένος Πελαργός

• Ασσασινος κατοικος Κιθαρισταν
  • Παλιός
  • Το Πετρωμενον Φαγειν Αδυνατον
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: 02/01/06, 15:03 »
Μα δεν τον "εφαγαν" :P.Ειναι προφανες οτι αυτοκτονησε... :o
Βασικα ακουγεται οτι ηταν ατυχημα.Αλλοι λενε εφαγε πανω στην πεινα του δηλητηριωδη μανιταρια ,αλλοι οτι επεσε σε παγιδα για αρκουδες και αλλοι οτι τον χτυπησε αστροπελεκι...

Κριμα.Εχασα και το στοιχημα.Εγω ελεγα οτι θα τον φανε αργοτερα στην φυλακη ενω ο θειός οχι...
το ΕΙΝΑΙ ειναι αβασταχτα ελαφρυ

Αποσυνδεδεμένος Ιανός

• Ο Αιρετικός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να τιναχτεί σαν μαύρο πνεύμα,η τρομερή μας η λαλιά
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: 02/01/06, 15:13 »
Λόγω επικαιρότητας και επειδή δυσκολεύομαι ;D να πιστέψω την πιθανότητα της αυτοκτονίας του Ρώσου Μαξίμ Ζελίμ, αναρωτιέμαι αν στην περίπτωση που τον «έφαγαν» θα γίνει έρευνα και δίκη για τον δολοφόνο του..

Εσύ, φίλε GEOSIM, θα επιθυμούσες μια τέτοια εξέλιξη;
Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα. Είμαι ελεύθερος.

Αποσυνδεδεμένος geosim

• Θαμώνας
  • η ώρα είναι μία
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: 02/01/06, 15:42 »
Αν επιμένω ότι ζώ σε μια ευνομούμενη πολιτεία και οι διακυρήξεις όλων των επαναστάσεων συνταγμάτων μανιφέστων κτλ. έχουν περιεχόμενο και εφαρμογή, τότε η απάντηση είναι ναι.

Αποσυνδεδεμένος Jimmy_Page

• Θαμώνας
  • Σαν ξυπνήσεις μονομιάς θα 'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς
    • Προφίλ
    • Tribute to Rory Gallagher
« Απάντηση #132 στις: 02/01/06, 17:01 »
Ειναι εξακριβομένο ότι αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κρόταφο από το πιστόλι που είχε κλεψει απο τον δολοφονημένο αστυνομικό!
Πύρ στη Αλαμάνα και φωτιά στο Γοργοπόταμο...

Αποσυνδεδεμένος Korgy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Q the Filters 2 the F##k!!
    • Skype - korgy-
    • Προφίλ
    • το φάρμακο της περιέργειας..
« Απάντηση #133 στις: 02/01/06, 17:09 »

αν σεβόμουν τα δικαια της αστυνομοκρατίας σαν όργανο τότε δεν θα τον σκότωνα απλά...ειναι σαν να τον λυπάσαι,,έτσι και αλλιώς ποιο στρουμφάκι δε γουστάρει να κάνει βασανιστήρια?
οπότε ψηφίζω αυτοκτονία...τόσες μέρες άυπνος ,κουρασμένος και νυστικός κανείς δεν την παλεύει-ειδικά όταν δεν εχεις ιντερνετ ;D ;D
Ο μουσικος-καυστήρας   . Ότι αφορά ήχο ,αγορά,πρόβα και ηχογραφήσεις εδώ είμαστε!
http://www.myspace.com/korgyatopon  -> project recording studio for the open minded ears <-

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
Θανατική Ποινή
« Απάντηση #134 στις: 09/03/07, 21:08 »
Τι πιστεύετε για την θανατική ποινή? Για ποιους λογους συμφωνείτε ή διαφωνείτε?
Εγω προσωπικά διαφωνώ για τους εξής λόγους:

1ον  Μπορει να υπάρξει περιπτωση δικαστικής πλάνης με αποτέλεσμα να θανατωθούν αθώοι. Υπαρχουν ένα σορό περιπτώσεις που τελικά κάποιος ένοχος μετα απο χρόνια αποδικνύεται αθώος...

2ον Δεν μπορεί το ίδιο το κράτος να εφαρμόζει κάτι το οποίο το απαγορεύει. Εννοώ, πως δεν το θεωρω σωστό να απαγορεύεται με νομο η αφαίρεση ανθρωπινης ζωή και το ίδιο το κράτος να το κανει

3ον Με τα σημερινα δεδομενα δεν θα ισχυει το ίδιο για όλους...Εννοώ ότι άλλοι θα "την σκαπουλάρουν", αλλοι όχι

Αυτοι ειναι τα βασικοι...βέβαια υπάρχουν και άλλοι...

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
Απ: Θανατική Ποινή
« Απάντηση #135 στις: 09/03/07, 21:25 »
Οι λογοι που διαφωνω ειναι οι εξης.Κατα πρωτον...ισως οντως βρεθει οτι καποιος ειναι αθωος οποτε ευλογο οτι δεν θα δικαιωθει ετσι.Κατα δευτερον για καποιους ανθρωπους η θανατικη ποινη ειναι η γρηγορη λυση...ενω ουσιαστικα πρεπει να υποφερουν μια ζωη και να πληρωσουν για τα εγκληματα τους.Μπορει να ειναι σκληρο ετσι οπως το λεω..αλλα τον Χιτλερ δεν θα τον θανατωνα.Θα τον κραταγα μια ζωη φυλακισμενο και με βασανιστηρια για να πληρωσει...
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: 09/03/07, 21:53 »
είμαι ΚΑΤΑ αλλά υπο ιδιαίτερες προυποθέσεις θα γινόμουν ΥΠΕΡ και θανατικής ποινής και κάτι χειρότερο όπως π.χ. ισόβιο βασανισμό.
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: 09/03/07, 22:16 »
Ειμαι κατα σε οποιαδηποτε περιπτωση. Η θανατικη ποινη δεν θα επρεπε να ισχυει ποτε και για κανεναν. Κανενας ουτε το κρατος ουτε ο Θεος δεν εχει δικαιωμα να αφαιρεσει μια ζωη. Η ζωη ειναι το πρωτο και βασικοτερο δικαιωμα του ανθρωπου και το αποκταει παο τοτε που γεννιεται. Περασαν αιωνες και ακομα δεν εχει αναγνωριστιε πληρως.

Βασικοι λογοι για τους οποιους ειμαι κατα.

Κανενας δεν μπορει να κρινει εαν μια πραξη αξιζει θανατο. Δεν μπορουν να οριστουν αξιοποινες η οχι πραξεις. Δλδ η δολοφονια θα καταδικαζετε και η εμπορεια ναρκωτικων οχι? Ο βιασμος ναι αλλα η χρηση βιας σε κλοπη οχι? Δεν υπαρχει καμια λογικη που να καθοριζει πραξεις αξιες για θανατο.

Η ζωη ειναι το υψιστο αγαθο και κανενας δεν εχει δικαιωμα να την αφαιρεσει.

Το κρατος δεν μπορει να γινεται δολοφονος στη θεση του δολοφονου. Ποσο μαλλον οταν προκειται για εκδικηση.

Η θανατικη ποινη ειαι καθαρα μορφη εκδικησης. Παρ ολα αυτα η κοινωνια δεν μπορει να επιβαρυνθει με την δολοφονια ακομακαι ενος δολοφονου για χαρι της ικανοποιησης μερικων ατομων. Εαν θελουν να εκδικηθουν καποιοι μπορουν να σκοτωσουν αυτοι τον υπετειο θα υποστουν ομως τις συνεπειες.

Η εννοια την τιμωριας εχει αρχικα την εννοια της σωφρονησης και οχι της εκδικησης. Οταν τιμωρεις καποιοντον τιμωρεις για να του δειξεις οτι εκανε κατι κακο και τον μαθαινεις να μην το ξανακανει. Αυτο εναι το σωστο που πρεπει να κανει η κοινωνια.

Η εκδικηση σε τυφλωνει. Αυτος ο οποιος εκδικειται αλλα ειναι κατα της θανατικης ποινη ομφαλοσκοπει. Δεν γινεται να λες οτι εισια κατα της θανατικης ποινης αλλα συναμα να αναζητας εκδικηση.

Η ουσια ειναι οτι η θανατικη ποινη δεν εξυπηρετει κανεναν. Εξυπηρετει μονο την τρομοκρατια των ισχυρων στους λιγους. Αποδεδειγμενα δεν μειωνει την εγκληματικοτητα και αποδεδειγμενα χρησιμοποιειται για εκφοβισμο.

Αυτα τα ολιγα.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

old_lion

• Επισκέπτης
« Απάντηση #138 στις: 09/03/07, 22:26 »
"...αλλα το Χιτλερ δεν θα τον θανατωνα.
    Θα τον κραταγα μια ζωη φυλακισμενο για να πληρωσει..."

Διέγραψα τη λέξη βασανιστήρια .
Πιστεύω ότι δεν την εννοούσες αληθινά.

Η ίδια η φυλακή είναι ένα πολύ μεγάλο βασανιστήριο
που το γνώρισα μόλις στα 19 μου .

Κι όσο για τον άρρωστο νάρκισσο Χίτλερ
και την εξίσου άρρωστη ναρκισσιστική παρέα του ,
αυτοί όλοι πλήρωσαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο .

Το δυστύχημα ήταν ότι πλήρωσε και το γερμανικό έθνος
κι όλος ο κόσμος τελικά ...

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #139 στις: 09/03/07, 23:51 »
Κατα δευτερον για καποιους ανθρωπους η θανατικη ποινη ειναι η γρηγορη λυση...ενω ουσιαστικα πρεπει να υποφερουν μια ζωη και να πληρωσουν για τα εγκληματα τους.Μπορει να ειναι σκληρο ετσι οπως το λεω..αλλα τον Χιτλερ δεν θα τον θανατωνα.Θα τον κραταγα μια ζωη φυλακισμενο και με βασανιστηρια για να πληρωσει...
δε θελω να παρεξηγηθω αλλα αυτα που γραφεις μ θυμιζουν δεκαχρονο...ειδικα αυτο το τελευταιο.απ'οτι καταλαβα παντως εισαι κατα,(κ εγω μαζι σου)
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #140 στις: 09/03/07, 23:59 »
συμφωνω σχεδον απολυτα με τον ρουφους στις τοποθετησεις που κανει.μονο να τονισω το πιο σημαντικο κατ'εμε που ειναι η σωφρονιστικη λειτουργια των χωρων κρατησης.εφοσον κατοχυρωνεται παντου αυτο και αποτελει κοινη συνειδηση,οτι δλδ η εννοια της κρατησης ειναι ο σωφρονισμος,τοτε δεν καταλαβαινω για ποιον λογο να υπαρχει η θανατικη ποινη...εκτος και αν γινεται για να ειμαστε σωφρονες στη μεταθανατια ζωη...

ααα και κατι που ακουστηκε για τον χιτλερ,οτι θα εμπαινε φυλακη,οτι θα τον βασανιζαν,θα τον σκοτωναν...ρε παιδια σε ποιο σημειο εγκληματισε ο χιτλερ και θα υφιστατο,λεμε τωρα,ολα αυτα????

Αποσυνδεδεμένος Νίκος

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: 10/03/07, 00:09 »
ααα και κατι που ακουστηκε για τον χιτλερ,οτι θα εμπαινε φυλακη,οτι θα τον βασανιζαν,θα τον σκοτωναν...ρε παιδια σε ποιο σημειο εγκληματισε ο χιτλερ και θα υφιστατο,λεμε τωρα,ολα αυτα????
Συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι έπιασα την ερώτηση. Μήπως μπορείς να την επαναδιατυπώσεις?
Blues ain't nothing but a good man feeling bad

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #142 στις: 10/03/07, 00:10 »
Συγνώμη αλλά δεν νομίζω ότι έπιασα την ερώτηση. Μήπως μπορείς να την επαναδιατυπώσεις?
ρε παιδια σε ποιο σημειο εγκληματισε ο χιτλερ και θα υφιστατο,λεμε τωρα,ολα αυτα????

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: 10/03/07, 18:24 »
ρε παιδια σε ποιο σημειο εγκληματισε ο χιτλερ και θα υφιστατο,λεμε τωρα,ολα αυτα????
Σωστά... ίσα ίσα που προσπάθησε ο άνθρωπος να καθαρίσει τον τόπο από τους βρωμερούς μη άριους... τί αχαριστία, θεέ μου... ::)
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #144 στις: 10/03/07, 19:26 »
Σωστά... ίσα ίσα που προσπάθησε ο άνθρωπος να καθαρίσει τον τόπο από τους βρωμερούς μη άριους... τί αχαριστία, θεέ μου... ::)
μπορω να σου φερω χιλιαδες παραδειγματα τετοιων ανθρωπων που δεν θα τους εβαζες και φυλακη...ασε που μεερικους τους κανουν καποιοι και εθνικους ηρωες(βλεπε μεγα αλεξανδρο)

Αποσυνδεδεμένος Vagabond

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι ένας μικρός αλήτης που τον τρώει ο καιρός
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: 10/03/07, 23:05 »
μπορω να σου φερω χιλιαδες παραδειγματα τετοιων ανθρωπων που δεν θα τους εβαζες και φυλακη...ασε που μεερικους τους κανουν καποιοι και εθνικους ηρωες(βλεπε μεγα αλεξανδρο)
Αλήθεια? Ο Αλέξανδρος προσπάθησε να "καθαρίσει" το ανθρώπινο είδος από βρωμερούς μη άριους? Δεν το είχα υπ'οψιν μου. Επίσης είχα την εντύπωση ότι άλλο να κάνεις κατακτητικούς πολέμους την εποχή του Αλέξανδρου και άλλο να στήνεις θαλάμους αερίων ή να καταδικάζεις λαούς ολόκληρους σε θάνατο από ασιτία, πόσο μάλλον τον "πολιτισμένο" αιώνα μας, αλλά μάλλον λάθος θα κάνω.
Και εν πάση περιπτώσει, φαντάζομαι ότι εσύ εγκρίνεις και τα του Αλεξάνδρου και τα του Χίτλερ, για να λες ότι "δεν έκανε ρε παιδιά τίποτα κακό ο άνθρωπος"... συγχαρητήρια λοιπόν.

ΥΓ: Μια και προσφέρθηκες, περιμένω τα παραδείγματα που έταξες. Και δεν χρειάζεται να είναι χίλια, 5 αλλά έγκυρα αρκούν.
« Τελευταία τροποποίηση: 10/03/07, 23:07 από Vagabond »
Ο δικός μου ο δρόμος μ' έχει χρόνια διαλέξει...

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: 10/03/07, 23:54 »
.ρε παιδια σε ποιο σημειο εγκληματισε ο χιτλερ και θα υφιστατο,λεμε τωρα,ολα αυτα????
Οχι οτι δεν εγκληματισε.... Και μονο οτι θεωρουσε τους γερμανους ανωτερους απο αλλους ανθρωπους ειναι εγκλημα. Τα στρατοπεδα συγκεντρωσης η βαναυση γενοκτονια των εβραιων δεν ειναι εγκληματα? Η προπαγανδα? Το οτι εσυρε τον γερμανικο λαο στην καταστροφη και οδηγησε την ανθρωποτητα σε εναν παγκοσμιο πολεμο με εκατομυρια νεκρους?

Και ελεος μην ξαναπιασουμε κουβεντα για συγκριση μεγαλου αλεξανδου με χιτλερ γιατι θα γινει χαμος και ειναι και γελοιο.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

old_lion

• Επισκέπτης
« Απάντηση #147 στις: 11/03/07, 00:24 »
"... Και ελεος μην πιασουμε κουβεντα για συγκριση Mεγαλου Aλεξανδου με Xιτλερ
     γιατι θα γινει χαμος και ειναι και γελοιο..."

Εντελώς γελοίο , μα παντελώς γελοίο ...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #148 στις: 11/03/07, 13:53 »
δεν εχω σκοπο να κανω συγκριση αλεξανδρου χιτλερ γιατι πρωτον  το χουμε συζητησει σε αλλο θεμα και δευτερον δεν ειναι αυτος ο σκοπος αυτων που εγραψα παραπανω.φυσικα και ειμαι κατα του χιτλερ και τον μισω(δεν πιστευω να περασε κατι αλλο απο το μυαλο σας)αλλα δε θεωρω οτι αυτα που εκανε ηταν πρωτογνωρα ουτε πηγε εναντια σε κανενα υφισταμενο δικαιο.οποτε δε τιθεται θεμα δικης του,θανατωσης του,βασανισμου του κλπ.αυτο βασικα ηθελα να θιξω,οτι δλδ ειναι ατοπο να λες τα παραπανω για ενα ατομο που δεν εγκληματισε

ο πολεμος ειναι απο μονος του εγκλημα,και κατα τη διαρκεια του ο ανθρωπος κανει χιλια μυρια εγκληματα,και δε λεω ο χιτλερ εκανε πραξεις εν καιρω πολεμου φριχτες ομως ποιος αληθεια δεν εκανε???ο καθενας κανει

το γεγονος οτι ο χιτλερ δεν εγκληματισε το τεκμηριωνω ως εξης:εγκλημα που κατηγορεισαι για αυτο απο μια κρατικη οργανωση,διεθνη οργανισμο,κλπ ειναι πραξη που αντιβαινει σε ρυθμιση καποιου καταστατικου,συνταγματος(κλπ).ο χιτλερ αδερφια σε ποιο σημειο παραβιασε οιαδηποτε ρυθμιση και δεν το ξερω?σε ποιο σημειο κρινεται ενοχος?αν δεν κανω λαθος οι νομοι(ρυθμισεις) δεν ισχυουν αναδρομικα(μονο ορισμενες εξαιρεσεις),οποτε???

στη βαγκαμποντ επειδη μου το ζητησε να της απαριθμησω 5(απο τις χιλιαδες) ατομων που ηταν ομοιοι με τον χιτλερ....
1)αλεξανδρος,
2)ναπολεων{τωρα γιατι λεγονται μεγαλοι ενας χριστιανικος θεος το ξερει},
3)αρκετοι βυζαντινοι αυτοκρατορες(ιουστινιανος κλπ)
4)ατιλλας των ουνων
5)οι ευρωπαιοι σωτηρες που αποικισαν την αμερικη και αφανισαν τους ντοπιους
και να τις θυμισω οτι τα παραδειγματα ειναι απειρα καθως ο ανθρωπος ειναι εκ φυσεως απληστος και οταν εχει οπλα ενεργει κατακτητικα

Αποσυνδεδεμένος jacksonas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: 11/03/07, 14:05 »
Ερώτηση:

Ο τύπος που παρέσυρε το γιο του και μαζί σκοτώσανε 5 κηνυγούς επειδή τρομάζανε τα ζώα τους ή τους άλλους που ποδοπάτησαν με το αυτοκίνητο τους κτηνοτρόφους για τα βοσκοτόπια, να τους εκτελέσουν ή σε λίγα χρόνια να βγουν έξω λόγο καλής διαγωγής?? ::)