Vert,
Να ‘σαι καλά! Την επόμενη φορά θα υπάρχουν όλοι οι στίχοι…

Κωνσταντίνε,
Απόλυτα κατανοητή η διαφωνία σου. Οι επιρροές μας είναι μάλλον οι ίδιες αλλά η προσέγγιση μας στο συγκεκριμένο τραγούδι προφανώς διαφέρει. Απλά να σου πω πως δεν ήθελα να το κάνω να ακουστεί όπως έχω συνηθίσει να το ακούω. Ξέρω πως αυτό έχει τους κινδύνους του, όμως βρήκα πολύ ενδιαφέρον το να το «πειράξω» λιγάκι...

Ελένη,
ηχογραφώ τη φωνή μια κι έξω-εκτός κι αν πνιγώ!!!!.- απλά την ηχογραφώ αρκετές φορές ώστε να κρατήσω στο τέλος την εκτέλεση που θεωρώ καλύτερη. Το συγκεκριμένο τραγούδι, ηχογραφήθηκε στο studio (σε αντίθεση με το άλλο που ακούσατε, το οποίο το ηχογράφησα σχεδόν με τη μια, παίζοντας ταυτόχρονα κιθάρα). Περάστηκαν πρώτα τα όργανα και μετά η φωνή, όπως άλλωστε γίνεται πάντα! Οι μικροατέλειες που λες, μπορούσαν να διορθωθούν. Τις ακούσαμε κι εμείς. Ίσως βέβαια, με αυτόν τον τρόπο, να έχανε η φωνή την αυθεντικότητά της. Δεν ξέρω….προτιμώ μερικά λανθασμένα σημεία, (συνεχείς ανάσες, τσιμπημένες εντάσεις, ακόμα και λίγο λαχανιασμένο αποτέλεσμα), παρά να μην με αναγνωρίζω! Πιστεύω πως καταλαβαίνεις τι εννοώ….όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας

!