Για μισό λεπτό ρε παιδιά ...

... έτυχε να παρακολουθήσω το φεστιβάλ προς το τέλος του, διαβάζω και τις απαντήσεις σας και κάπου απορώ πραγματικά ...

Λοιπόν, υποθέτουμε ότι είμαι πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ με ... Απεριόριστες Αρμοδιότητες ... και υποχρέωση να ... ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!
Δηλαδή να ΠΟΥΛΗΣΩ ένα συγκεκριμένο προϊόν (φεστιβάλ) στα κανάλια/ΜΜΕ κλπ, να προσελκύσω διαφημήσεις, να ... να ... (και στο πλαίσιο αυτό, αν μπορούσα να κάνω 5 βραδιές θα τις έκανα ...)

... κι όσο για θέματα όπως ... ο Θεσμός του Φεστιβάλ ... η ποιότητα της Ελληνικής μουσικής σήμερα ... η πολιτιστική μας “ανάταση” ... απλά ... ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ !!! ... ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΧΩ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ !!!

... κι όσο για ' σένα τηλεθεατή, αν είσαι μάγκας είτε φτιάξε ένα δικό σου φεστιβάλ, είτε φτιάξε ένα δικό σου τραγούδι, είτε άλλαξε κανάλι ...
.... ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ, ΕΓΩ ΚΕΡΔΙΖΩ ... Επι της ουσίας τώρα ... ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ? Αυτή είναι η σημερινή Ελληνική μουσική όσο κι αν ζείτε (ζούμε) στα σύννεφα ...
Αυτοί είναι οι Συνθέτες μας, αυτοί οι Ερμηνευτές μας ... αυτοί και οι παρουσιαστές που διαθέτουμε ... αυτός κι ο (σημερινός) Σαββόπουλος ...
... και τέλος, πάρτε το χαμπάρι, δε ζούμε 20 χρόνια πριν για να έχουμε το Σταυρό του Νότου ή το Χαμόγελο της Τζοκόντας ή το Άξιον Εστί ... ζούμε σήμερα και έχουμε το “ξένο ρούχο” και το “χωρίς εσένα” ... τελεία .
/nEwBiE

ΥΓ1 ... η μεγάλη απογοήτευση για μένα ήταν ο Σέμσης ...
ΥΓ2 ... το "Ξένο ρούχο" καλά έκανε και βγήκε ... φρέσκο, και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ. (και λίγο φάλτσο

)
ΥΓ3 ... φρί ... παραείσαι υπερβολικός ... και δίκιο νάχεις σε κάποια σημεία, έχεις χάσει το μέτρο με τους χαρακτηρισμούς σου ... κρίμα ...