Ήταν η πιο μεγάλη συνάντηση στην ιστορία του kithara.gr... με
43 άτομα!
Νέος Κιθαρωδός + 1 Βασίλης Σπύρος + 2 Τζο Jo. fatses asteies D@ve Murray ((Korgy)) FSL Sts_Ikaros Roufus DonTsiko Isnogood
| | symeon P.D.L. blue_jazz tri Candlemass parlats Iroukos + 2 alex68 Boogieman + Boogiewoman kiratzoharris Yngwie who? pascal. Ρηνιώ
| | Θοδωρής philiptheg vert bassman dorry_sings pa... Χάρης(DJ Ha) p@nos fugue + 1 kleio/yiasou aenaon
|
Ο χώρος ήταν όμορφος, στριμωχτήκαμε λίγο αλλά τελικά χωρέσαμε. Γινόταν αρκετή φασαρία με συζητήσεις και τραγούδια... Είχαμε αρκετές κιθάρες (και μία ηλεκτρική), μία μελόντικα που "ζωγράφισε", ένα τουμπελέκι, 4 shaker με ρύζι/κριθαράκι/χυλοπίτες, μια κουδούνα από ντραμς, και μπόλικους τραγουδιστές.
Το φαγητό νόστιμο. Προσωπικά, δεν έφαγα πολύ, ήμουν απασχολημένος με τις φωτογραφίες, με κανά όργανο που έπαιζα, με συζητήσεις, σε άλλα τραπέζια και μόλις γύρισα στο δικό μου είχαν ήδη μαζέψει τα πιάτα!
Το διαλύσαμε κατά τις 3 παρά, όταν το προσωπικό του μαγαζιού άρχισε να μας κοιτάει με μισό μάτι... μάλλον γιατί τους κουράσαμε και τους βάλαμε να κάνουν υπερωρίες. Ήταν όμως όλοι τους εξυπηρετικοί. Ευχαριστούμε!
Δεν ξέρω τι άλλο να πω... προς το παρόν... Α, παρακαλώ όλους όσους έχουν φωτογραφίες από την συνάντηση να επικοινωνήσουν μαζί μου με ΠΜ για να κανονίσουμε να μου τις στείλουν.