Να 'μαι κι εγώ, μόλις επέστρεψα στη βάση μου!
Τι να πω, τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες! Η συνάντηση ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλή, και παρά τις κάποιες δυσκολίες συντονισμού (των πολλών κιθαρωδών) στην αρχή, βρήκαμε τελικά το δρόμο μας και το κέφι ήταν φοβερό. Σίγουρα θα μπορούσαμε να κάτσουμε πολύ περισσότερες ώρες...
Όταν είδα το μέρος με όλους τους συμμετέχοντες, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι όλοι "δικοί μας". Ρώτησα και ξαναρώτησα μέχρι να σιγουρευτώ. Και όταν ο Βασίλης (νομίζω) μού είπε - στα αστεία ή στα σοβαρά, δεν ξέρω - ότι όλοι περίμεναν να βγάλω λόγο, τα έχασα, μόνο αυτό δεν περίμενα!
Ένα μεγάλο μπράβο για την διοργάνωση και πολλά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν με τις κιθάρες και τα άλλα όργανα, καθώς και με τη φωνή τους. Λόγω χώρου, δεν θα αναφερθώ σε όλους, να με συμπαθάτε...
- Ο Korgy μας κούφανε με την μελόντικά του, τα σολάκια και γεμίσματα που πετούσε ήταν εκπληκτικά. Σίγουρα έσπρωξε το όργανο αυτό πολύ παραπέρα από τα όριά του και έγραψε νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μελόντικας.
- Ο Yngwie ήταν ακούραστος, έπαιζε και τραγουδούσε σχεδόν αδιάκοπα από την αρχή ως το τέλος. Και άντε, δεν κουράστηκε να παίζει, αφού είχε εργονομικές

χορδές, αλλά να τραγουδάει τόσο δυνατά και τόσο πολύ, απορώ πώς τα κατάφερε...
- Ο Parlats με τον Dave ήταν η ραχοκοκκαλιά της βραδιάς, έκαναν πολύ ωραίο πρόγραμμα και ωραίο κέφι, μπράβο παιδιά, ακούραστοι! Ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι (έχω ντοκουμέντα

)
- Η Ρηνιώ μας τα είπε πολύ ωραία, αν και είχε πολύ περισσότερα να δώσει...
- Alex, τελικά δεν είπαμε μαντινάδες, μεγάλη παράλειψη!
- Roufus, έδειξες ότι το ζεϊμπέκικο είναι πέρα απ' όλα ψυχή και συναίσθημα!
- Fatses asteies, πολύ ωραίος, όχι μόνο στην κιθάρα, αλλά και στις φραστικές ατάκες
- DJ Ha, πλάκα κάνεις ότι τραγούδησες πρώτη φορά; Δεν θα το έλεγα...
- Vert, ήσουν πραγματικά αυθεντικός, κρίμα που δεν μπορέσαμε να "εμβαθύνουμε"
Έβγαλα και εγώ κάμποσες φωτογραφίες (ήδη τις έχει ο Βασίλης), που δείχνουν σχεδόν όλους τους παραπάνω επί το έργον, προσπαθώντας να κρατήσω λίγο από την αξέχαστη ατμόσφαιρα της βραδιάς.
Ελπίζω να το καταφέρω να έρθω και σε κάποιες μελλοντικές συναντήσεις, και υπόσχομαι να "τραβήξω περισσότερο κουπί" με την κιθάρα. Να είστε καλά, και πάντα από τέτοια!