Eίναι όντως σαν καινούργια. Aκόμα και τα μεταλλικά μέρη (μαγνήτες, γέφυρα, stoptail) δεν έχουν καμία εμφανή φθορά. Το μόνο που έκανα μέχρι στιγμής ήταν ένα γενικό καθαρισματάκι, λεμονόλαδο στην ταστιέρα και καινούργιες χορδές. Τα τάστα θέλουν κι αυτά γυάλισμα (θα το κάνω στην επόμενη αλλαγή χορδών), ίσως και ένα τρίψιμο κάποια στιγμή, αλλά όχι επειγόντως. Πέρα από αυτό δεν ξεχωρίζει από καινούργια. Θα μπορούσε άνετα να πωλείται σε κάποιο κατάστημα ως display model, αν και έχω δει display models σε χειρότερη κατάσταση. Και λειτουργικά το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο διακόπτης έχει λίγο θόρυβο.
Όσο για τον ήχο, πράγματι έχει μια τάση για feedback λόγω του εντελώς hollow σώματος. Για τον ίδιο λόγο όμως ο ήχος της όμως είναι πολύ πιο καθαρός, διαυγής και αέρινος. Έτσι κι αλλιώς δεν σκοπεύω να τη χρησιμοποιήσω σε high gain καταστάσεις, αν και νομίζω ότι με προσεκτικό έλεγχο του feedback μπορεί να χειριστεί παραμόρφωση αρκετά καλά. Και φυσικά η αίσθηση όταν παίζεις είναι εντελώς διαφορετική από μια solidbody. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τη συγκεκριμένη κιθάρα που είχα δοκιμάσει κάπου πριν από χρόνια και την M900 (που αντικετέστησε την Μ800), δεν θυμάμαι να έχω παίξει με άλλη hollowbody, οπότε δεν έχω κάποιο σημείο αναφοράς και σύγκρισης. Ελπίζω να μη μού μπεί το μικρόβιο τώρα που έχω μία.
Περιττό να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αγορά, ειδικά καθώς η τιμή ήταν κάτι παραπάνω από λογική. Αν βρώ ποτέ και μια Μ1200, θα πεθάνω ευτυχισμένος...