κοιτα εχει διαφορα...καταρχην δεν συγκρινω την ροκινγκερ με την μαλμστιν γιατι ειναι ατοπο αλλα με μια αμερικανα που εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα...και η ροκινγκερ της ριχνει στο ψαχνο...παει αυτο...ακομα ομως και με την μαλμστιν δεν εχει να ζηλεψει τιποτα η ροκινγκερ αλλα επειδη εχει διαφορετικους μαγνητες και διαφορετικη ταστιερα δεν μπορω να τις συγκρινω σαν ομοια πραγματα...μην ξεχναμε οτι η μαλμστιν ειναι κιθαρα καστομαρισμενη για τον μαλμστιν...σε σενα η σε μενα δεν σημαινει οτι ακουγεται καλα η οτι μας βολευει,το ιδιο ισχυει για καθε καστομ κιθαρα...
απο κει και περα το σκαλλοπ ειναι πανευκολο και πολυ βολικο στο να αποφευγεις τραυματισμους και να παιζεις πιο γρηγορα...το να το συνηθισεις δεν ειναι τιποτα τρομερο...με το που την πιανεις παιζεις ανετα...για να ακουστει αλλη νοτα πρεπει να πατησεις πολυ δυνατα τοσο που δεν θα πατουσες σε καμια νορμαλ κιθαρα οποτε...το σηκωμα της χορδης ειναι πανευκολο αφου εχοντας "λακουβες" καθε ταστο την σηκωνεις πραγματικα οσο θες αφου την σηκωνεις απ το κατω μερος της εχοντας πολυ χωρο το δακτυλο σου να το κανει αυτο...
σαν ποιοτητα δεν μου κανει τιποτα τρελλο εκτος απ την ταστιερα που φαινεται πολυ προσεγμενη...το χρωμα φυσικα ειναι ολα τα λεφτα και ειναι καστομ χρωμα που δεν υπαρχει σε φεντερ ευρειας παραγωγης...το τρεμολο καλσικο φεντερ δεν μου εκανε κατι ιδιαιτερο σαν αισθηση...
τα κλειδια ειναι πολυ ομορφα αλλα αν ηταν μια αλλη κιθαρα ευρειας παραγωγης με αυτους τους μαγνητες θα τους αλλαζα..στα καθαρα ειναι πολυ καλοι και παντα ειναι πραγματικα αθορυβοι αλλα θελουν πολυυυυυυυυυυ distortion για να παιξουν...φαντασου οτι το distortion του boogie δεν φτανει ουτε για πλακα και ετοιμαζομαι να παρω overdrive πεταλακι...η ροκινγκερ ξυριζει πολυ αλλα της εχω φορεσει και μαγνητες τυπου texas οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι λογικο...κακα τα ψεμματα για μενα καμμια φεντερ δεν πρεπει να κοστολογειται πανω απο 700 ευρο...
κυριως γιατι απο κατασκευαστικης αποψης ειναι πολυ απλη και μπορει να φτιαξει και ο καθενας σπιτι του ισαξιο και καλυτερο οργανο αν μαζεψει τα ιδια parts....
απο κει και περα καταλαβαινεις οτι αν εχει την υπογραφη ενος κιθαριστα θα το πληρωσεις και λογικο ειναι...θα μου πεις γιατι την πηρα??
πολυ απλα γιατι ειχα την δυνατοτητα...αλλιως αν δεν ειχα τα φραγκα και την δοκιμαζα καπου θα ανακουφιζομουν πως ναι μεν την θελω αλλα δεν ειναι και η απολυτη εμπειρια...ομως ειναι και θα ειναι η αγαπημενη μου κιθαρα...και αν ξαναπιασω φραγκα θα την ξαναπαρω και με rosewood

...
αν θες κιθαρα που να αξιζει πραγματικα τα λεφτα της ειναι μονο η gibson lespaul studio και το ταυρακι...η στουντιο για τα λεφτα της πεταει κιας την εχουνε πολλοι καταθαψει στο φορουμ(την εχω γι αυτο στο λεω)...φυσικα και jackson usa,lespaul standard ειναι πολυ καλα οργανα αλλα δεν αντικατοπτριζουν τοην τοοοοοση χρηματικη διαφορα...προσωπικη αποψη ετσι...μην παρεξηγηθουμε...