Για να το πω διαφορετικά, 5350 ευρώ περίπου ακούγεται καλύτερα?
Ναι είναι custom. Νομίζω ότι φαίνεται έστω και αχνα εάν κοιτάξεις το headstock. Αλλα και πάλι νομίζω ότι φαίνεται και από το στυλ της κιθάρας. 
ps: Σκέψου μονο ότι η RR1 μονόχρωμη στην Ελλάδα κοστίζει περίπου 3300 ευρώ. Aρα πιστεύω πως καταλαβαίνεις ποσο κοστίζει μια RR από το custom shop της Jackson!
\
Kala, h ki8ara apo emfanish ta spaei den lew, kai fantazomai kai oti paizei san oneiro... Kalopaixth! 
Apla den katalabainw thn epilogh gia Koa apo th stigmh poy den fainetai, opws den katalabainw afoy den exei xryso kai diamantia panw pws eftase toso h timh ths?!?!?
Anyway, have fun with it opws kai na exei! 
1 Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

2 Εδωσα ένα παράδειγμα με την RR1 αλλα μάλλον δεν έγινε κατανοητό. Όπως είπα η RR1 κοστίζει περίπου 3300 ευρώ. Η Jackson θέλει (ή τουλάχιστον ήθελε όταν εγώ την παρήγγειλα) 3000+ USD περίπου σαν τιμή εκκίνησης για μια custom neck thru. Τώρα γιατί έφτασε 7000 USD; Δεν χρειάζεται να έχει χρυσό και διαμάντια! Φτάνει το όνομα που έχει (ή που είχε, εάν θέλεις καλύτερα) κάνει η Jackson τα τελευταία χρονια κυρίως στο Metal. Η λίστα δηλαδή γνωστών καλλιτεχνών που παίζουν/έπαιζαν με Jackson. Η "τρελή" εκμετάλλευση του RR, του ονόματος δηλαδή του Randy Rhoads (μέχρι και την μητέρα του επιστρατεύει στις διαφημιστικές της καμπάνιες). Η διαφήμιση με την Jenna Jameson... Και πολλά αλλα, ανεβάζουν το κόστος! Και μετά έρχονται όλα τα αλλα. Όπως τα ξυλα για παράδειγμα, που στην συγκεκριμένη κιθάρα είναι ειδική παραγγελια, άρα είναι ακριβότερα.
Γιατί Koa τώρα, αφού δεν φαίνεται.., καλή ερώτηση, περίμενα ότι κάποιος θα με ρωτήσει. Αρχικά η κιθάρα είχε σχεδιαστεί
διαφορετικά. Δηλαδή να φαίνεται, να έχει ebony fretboard χωρίς inlays παρα μονο στο 12ο ταστο να έχει ένα inlay, το σχήμα της ίδιας της κιθάρας, το σχήμα της RR δηλαδή. Αλλα κάτι μου έτυχε (σε προσωπικό επίπεδο,(Μαρμελακι, ξέρεις εσύ)). Aλλαξε την διάθεση μου με αποτέλεσμα να κόψω μαλλιά να τα βάψω μαύρα να φοράω μαύρα. Και να βάψω και την κιθάρα μαύρη. Δυστυχώς η κατασκευή της κιθάρας είχε προχωρήσει και αλλαγές δεν γινόντουσαν. Έτσι το μονο που έμενε ήτανε τα όμορφα ξυλα της να βαφτούν, η ταστιερα να γεμίσει από τα κλασσικά sharkfin inlays της Jackson. Και στο 12o ταστο να μπει το σύμβολο της θηλυκότητας με δυο κερατάκια... διαβολικότητας. Όλα δικες μου ιδέες, εκτος από την νεκροκεφαλή, που ήτανε ιδέα του καλλιτέχνη που έβαψε την κιθάρα. Αυτά...
ps: Εγώ δεν την αγόρασα για τους καλλιτέχνες που παίζουν με Jackson, ούτε για τον Randy Rhoads, ούτε για την Jenna
Jameson. Την αγόρασα γιατί απλά μου αρέσουν οι Jackson. Και με βολεύουν αφάνταστα.