Παιδιά βασικά δεν έχω κανένα κόλλημα με τις fender.Απλά έψαχνα να πάρω μια καλή
κιθάρα που να είναι HSS και να μπορώ να βγάλω διάφορα είδη μουσικής.Μπορεί
οι Gibson που επίσης είχα στο μυαλό μου να είναι φοβερές κιθάρες αλλά δε μου κάθονται εμφανισιακά, όπως είπατε
γούστα είναι αυτά.Ειπα να πάω και σε Ibanez αλλά απο αυτά που διαβάζω και εδώ
και αλλού, έχουν προσανατολισμό σε metal που δεν με ενδιαφέρει καθόλου.
Δεν ξέρω πάντως κόλησε το μάτι σε αυτή όταν άρχισα να ψάχνω για fender και έτσι το
αποφάσισα τελικά.
Οσο για την τιμή ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο γιατί έχω μπροστά μου το τελωνείο και τα έξοδα αποστολής.
Η κιθάρα αγοράστηκε από ένα αμερικάνο φίλο μου στη Βοστώνη και επειδή πήγε με τα λεφτά στο χέρι για να χτυπήσει
την τιμή, πήγε στα 1250$(908€).Ευτυχώς για μένα ο φίλος μου αυτός είναι μέσα στα πράγματα και έτσι δοκίμασε επιτόπου ο ίδιος την κιθάρα πριν την αγοράσει. Στην τιμή όμως αυτή, αγόρασε μια έξτρα hardshell case επειδή η δική της
δεν ήταν και ότι καλύτερο και επίσης ένα σετ από τους μαγνήτες cobalt samarium noiseless για να αλλάξω τους μονούς που ήδη έχει.Κοψοχρονιά δηλαδή...

Παντως ακόμα δεν ξέρω αν την πήρε από το musiciansfriend ή το guitarcenter γιατί συζητάγαμε και για τα δύο και μου έλεγε πως το δεύτερο είναι μεν πολύ κοντά στο σπίτι του αλλά δε φημίζεται για το service και τη βοήθεια που προσφέρουν, ενώ το πρώτο ακριβώς το αντίθετο.
Τώρα περιμένω να ξαναπάει και να μου πάρει ένα μικρόφωνο shure και ένα tuner της peterson και
να τα στείλει στον ευτηχή κάτοχο(δηλαδή εμένα

).
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.