Δείτε την σελίδα του kithara.gr στο facebook, στο twitter, και στο youtube
0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τονυ, τι λεει πισω το πανο, Vai's my pregnant dog?
@Solstafir: Επ, αυτή είναι η κιθάρα μου Μόνο που εμένα έχει τους stock Infinty! τι λένε οι EMG? πολύ καφρίλα;
Παράθεση από: newGuitarMan στις 26/12/07, 23:45@Solstafir: Επ, αυτή είναι η κιθάρα μου Μόνο που εμένα έχει τους stock Infinty! τι λένε οι EMG? πολύ καφρίλα;Oi EMG είναι υπεβολικά καλοί κι ειλικρινά δεν περίμενα να ακούγονται τόσο καλά στο basswood της Ibby, αν και τούς τρέχω στα 18Volts. O 85 έχει πολύ όμορφα καθαρά, μπάσσα. Ο SA είναι φαναστικός στή μέση ενώ έχω κρατήσει το 5-θέσιο και οι ενδιάμεσες θέσεις είναι ενδιαφέρουσες, άν και όχι τόσο "χαρακτηριστικές" ηχητικά. Ο 81 είναι ο γνωστός 81.. distortion κατάσταση κατά κύριο λόγο. Όσο για το nick.. ψάξτε πρόσφατη δισκογραφία Agalloch σε ένα κομμάτι..
Δεν κρατηθηκα, πηρα και την τελευταια Washburn Dime333 που ειχε σε στοκ ο νακας
Σε ευχαριστώ πολύ!!! από thomann την παρήγγειλα και είμαι κατεν8ουσιασμένος!!!!!!!! 8α ανεβάσω και άλλες φωτός!! Η κι8άρα ειναι hagstrom, το μοντέλο select super swede !! Τώρα μένει να αλλάξω ενισχυτάκο και να πάρω κατι σε λαμπάτο! καμιά πρόταση?? παίζω κυρίως blues/jazz πραματάκια!!!
Μου εκοψε κατι γιατι ειχε 2-3 χτυπηματακια, 800κατι την πηρα.Για ρωτα, ενδιαφερεται και ενας φιλος! θενξ!
Οπα, οπα...! Τι φιλαρακι;... Ελπιζω να αναφερεσε σε εμενα! Μην μας φανε και αλλη κιθαρα, αρκετες μας εφαγες εσυ!
Παράθεση από: harisz στις 27/12/07, 16:58Σε ευχαριστώ πολύ!!! από thomann την παρήγγειλα και είμαι κατεν8ουσιασμένος!!!!!!!! 8α ανεβάσω και άλλες φωτός!! Η κι8άρα ειναι hagstrom, το μοντέλο select super swede !! Τώρα μένει να αλλάξω ενισχυτάκο και να πάρω κατι σε λαμπάτο! καμιά πρόταση?? παίζω κυρίως blues/jazz πραματάκια!!!Τον αγόρασα εδώ και 1,5 εβδομάδα.Φίλε,φοβερά καθαρός ήχος! http://www.thomann.de/gr/kustom_defender.htm