@ Spell@lchemist! : Ναι τους ξερω, βασικα απο καποια βιντεοκλιπ κτλ που εχω δει απο την αρχη της καριερας τους μεχρι σημερα, απλα δεν ειμαι φαν. Το ξερω οτι ειναι του συν η κιθαρα, αλλα την πηρα επειδη μου αρεσε εμφανισιακα και απο χαρακτηριστικα, οχι λογο σιγκνατουρ...
@ Fretwork : Οι κιθαρες αυτες φαινονται να ειναι απο υπολογιστη, δεν ειναι φοτο αυτη...
@ Trelo Agori & Tony G. : Ωραιες οι κιθαρες σας, μπραβο, χαιρομαι να βλεπω μερακληδες

@ Mace : οχι, το ειχα γραψει και πιο πριν, ειναι διαφανο μαυρο, αλλα κατω απο καποιο φωτισμο φαινεται μοβ, ειδικα στον φακο καποιων φωτογραφικων... Thanks!
@ Heatseeker: Ναι, ειμαι μεγαλος φαν μπορω να πω, παρ'ολο που πλεων δεν ακουω τοσο πολυ την μουσικη του οπως πριν απο 10 χρονια π.χ.

Oσον αφορα για τα πεταλακια της Ραντιαλ, και ολα τα προιντα της γενικα, εχουν φοβερη μελετη και ποιοτητα απο πισω, γι'αυτο και οι τιμες. Π.χ. δειτε το σπλιτερ που βαζεις μια κιθαρα και βγαζει 7 εξοδους, απομονωμενες και χωρις να επηρεαζει το σημα... $1500 περιπου νομιζω?
Σορυ για το περιεργο του ποστ, αλλα για να μην κανω 10 reply και γεμισω το θεμα