Φιλε Jesus η αληθεια ειναι οτι εχω πλεον αρκετες κιθαρες,οχι λογω καποιου βιτσιου η επειδη δεν εχω τι να κανω τα λεφτα μου αλλα επειδη περαν των βασικων μου εξοδων (νοικια,λογαριασμοι,πιστωτικες κλπ) δεν εχω καποιο αλλο "παθος"...ααα..και καποια ταξιδια.Εξαλου δε τις αγοραζεις ολες μαζι
...απλα αν κατσει καποια ευκαιρια πρεπει να 'σαι εκει.Ειδικα το διαστημα που εζησα Αμερικη (εξι μηνες περιπου) περασα μεγαλες 'πεινες' γιατι ολα τα λεφτα μου πηγαιναν σε εξοπλισμο (...το burger πηγαινε συννεφο και δε τo μετανιωσα καθολου
)...εκτοτε ευτυχως δε χρειαστηκε να πουλησω κατι για να καλυψω εξοδα αλλα οτι 'εστελνα' επερνα κατι αλλο παντα σε εξοπλισμο....να και η PRS
...και πολυ σωστα τα λες,και γι'αυτο την αναφερω ως 'τυπου Les Paul' και οχι lesPaul copy....για τις πιο παλιες PRS που αναφερεις μαλλον ηταν τις σειρας custom (22 η 24) η απο τις CE (22 η 24) η prefactory era (κατασκευασμενες πριν το '91)...η τιμη που κοστισε καινουργια η 10top ηταν κοντα στις 2000 ευρω με μεταφορικα,φορους κλπ...
Πολυ ωραια η κιθαρα

Και πολυ καλη τιμη!
Με μια πριν το '91 ειχα παιξει αρκετα και μου ειχε κανει εντυπωση (την ειχε ενας Νορβηγος φιλος της αδερφης μου), και καποιες αλλες, κυριως SE.
Και εγω καπως ετσι ειμαι, μειον τα εξοδα για το νοικι γιατι μενω στο πατρικο μου. Οποτε μονο λογαριασμους και εξοδα, και οτι μενει σε κιθαρες

Και οσον αφορα τα ταξιδια, συνηθως κανονιζω και μαζευω χρηματα αλλα οι υπολοιποι δεν μπορουν να ακολουθησουν, οποτε παλι σε εξοπλισμο καταληγω

Π.χ. ειχα κλεισει εισητηρια για να παω στο messe φετος, αλλα κανεις τελικα απο οσους μου ειχαν πει δεν ερχεται, και πλεων τα ξενοδοχεια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, οποτε ακυρωσα τα εισητηρια, και τα λευτα μαλλον θα πανε για προκαταβολη σε εξοπλισμο

(εκτος αν αποφασισω να κανοω επιτελους εκεινο τον καυτηριασμο στη μυτη...

)