Παιδια να στε καλα ολοι. Ταχ οταν ερθεις σαλονικα πες μου να τζαμαρουμε αλλα φερε και την goldtop!
Μιας και 3υπνησα νωρις λεω να κανω ενα review απο το χθεσινο λιωσιμο μαζι της, μπορει σε καποιους να φανει χρησιμο
ΥΠΕΡ
----Εχει πολυ καλη εμφανιση, και δειχνει προσεγμενο και ποιοτικο οργανο
----Ο ηχος ειναι pure rockn roll
----Εχει ατελειωτο sustein
----Oι μαγνητες (burstbuckers pro) ειναι πολυ δυνατοι σε παραμορφωση, αλλα και πολυ καλα καθαρα στα οποια προσθετει μια φυσικη "βρωμια" ισως ειναι η πρωτη μου κιθαρα που δεν σκεφτηκα με την μια να τους αλλαξω
----Ειναι πολυ σταθερη οταν πεζεις ορθιος, δεν κινειται καθολου και ενδικνυται για να την εχεις χαμηλα
----Τα ποτενσιομετρα ειναι super, καλυτερα απο καθε αλλο οργανο που ειχα, και οσο ανεβοκατεβαζεις το volume εχεις τελειως διαφορετικους ηχους αλλα το sustein το διατηρει ακομα και στα καθαρα
----Το μανικι ειναι πολυ βολικο και η ταστιερα βουτηρο
----Οταν πεζεις μαζι της σου δινει ενα super vibe δεν ξερω πως να το εξηγησω, αλλα δεν το εχω ξανανιωσει με αλλο οργανο.
ΚΑΤΑ
----Ειναι πιο βαρια απο τις υπολοιπες κιθαρες και δεν το περιμενα. Δεν ξερω αν οι καινουριες με chambered body βολευουν καλυτερα
----Οταν πεζεις ορθιος ομως κατα εναν περιεργο λογο δεν το νιωθεις.
----Καθιστος για να πεζεις ανετα πρεπει να την εχεις σε σταση κλασσικης γιατι η "κουρμπα" που κανει δεν βολευει και πολυ
----Για να χρησιμοποιεισεις τα τελευταια ταστα πρεπει να γινεις ακροβατης, δεν βολευει καθολου σε αυτο
----Το angled headstock δειχνει ευθραυστο και θελει πολυ προσοχη για να μην παθει καμια ζημια (δεν θα κανω το λαθος να την μετακινησω χωρις την βαλιτσα της)
Γενικα ειναι ενα πολυ καλο οργανο αλλα νομιζω οτι ειναι overpriced. Δεν ξερω αν αξιζει τα 2500 που εχει καινουρια, αλλα αυτο θα τα το δειξει ο χρονος.