To λοιπον, να και η δικη μου οικογενεια:

Uploaded with
ImageShack.usΑπο αριστερα προς δεξια:
LTD MH-1000 Deluxe, αγορασμενη 12/2008, μαονι, με Seymour Duncan JB στη γεφυρα και '59 στο λαιμο. Το χρωμα ειναι See Through Black Cherry, εδω δυστυχως δε φαινεται και μοιαζει με μαυρη, ενω εχει το τελειοτερο φινιρισμα για μενα απο οσα εχω δει.
Cort SP-PB Series, 4αρι. Αυτο ειναι το υιοθετημενο μελος της οικογενειας, ειναι ενος φιλου και θα πωληθει στις επομενες μερες. Το χρωμα ειναι 3 colour sunburst.
Tradition MTB-500. Αυτο ειναι το μπασο μου. Πενταχορδο, neck-through, με active μαγνητες κ ηλεκτρικα, swamp ash σωμα με walnut κ maple (5 κομματια) λαιμο.
Fender Lite Ash Telecaster. Μολις χθες ηρθε στο σόι. Επισης swamp ash σωμα με birdseye maple λαιμο κ ταστιερα. Πρεπει να ειναι του 2008 κατασκευη, βαση του Serial number της. Οι μαγνητες ειναι Seymour Duncan.
Jackson RR-3. Αυτη ειναι του brother μου. Alderακι, transparent blue χρωμα με Seymour Duncan JB και '59 κ αυτη.
Epiphone Beast Explorer. Αγοραστηκε το καλοκαιρι του 2005, η πρωτη αγαπη κ παντοτινη. Πριν κλεισει χρονο, "φορεσε" Seymour Duncan Dimebucker στη γεφυρα και Alnico II στο λαιμο. Συνδυαζει επιρροες James Hetfield και Dimebag Darrell.
Υamaha BL-340 BL. Κ αυτη του brother, η μονη ακουστικη της οικογενειας.