Να σαι καλα mate!
Κοιτα,η κιθαρα σαν feel και ήχος ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει!
Στιβαρή κατασκευή,καθαρός ήχος ακομα και με τόνους gain και αρκετά χοντρό λαιμο που εμένα προσωπικά με βολευει παρα πολυ και ειναι ξεκουραστος. Απο κει και πέρα δεν ξερω αν θα έπαιρνα άλλη ή αν γενικά έμπαινα στην ολη διαδικασια πάλι .
Η κιθαρα εκανε 9 μηνες να ερθει στα χερια μου γιατι αφενως όταν ήταν ετοιμη,την πηγαν στην εκθεση στην Φρανφουρτη χωρις καμια ειδοποιηση οτι ειναι ετοιμη και απλα την ειδα μεσω facebook οτι ειναι ετοιμη και αντι για εδω ειναι εκει, και αφετερου ειχαν ξεχασει να βαλουν καποια extra specs που ειχα ζητησει οπως μαυρο binding γυρω απο τον λαιμο και το headstock οποτε επρεπε να ξαναγυρησει στο εργοστασιο για να ετοιμαστει.
Επισης σε σημεια εχει κακοτεχνιες οπως κακο βαψιμο,εχει φυγει σε ενα σημειο μια φλιδα μπογιας,ο neck μαγνήτης επειδη ειναι χωρις πλαισιο και βιδωνει σε κατι πατουρες στο σωμα απευθειας,δεν ειχε τοποθετηθει σωστα με αποτελεσμα σε ενα live να ξεκολλησει και να πεταχτει έξω ( γι αυτο σε καθε live απαραιτητα back up κιθαρα) ,το ποντεσιομετρο εκανε απιστευτο θορυβο σε ολο το μηκος της διαδρομης του ( το οποιο,το αλλαξα ο ιδιος με αλλο και η κιθαρα τωρα ειναι τελειως αθορυβη) .
Γενικοτερα,δεν είχα/εχω ακουσει ασχημες εμπειριες απο κανεναν και ξενερωσα οταν ειδα/παρατηρησα ολα αυτα.
Απο κει και περα όπως έγραψα και στην αρχη,ειναι μια απιστευτη σε παιξιμο και feel κιθαρα,σεταρεται πολύ όμορφα και εχει πραγματικα χαμηλο action .
Επισης οταν την παραγγειλα εγω ( Σεπτεμβρη του 2012 ) και μεχρι καποια περιοδο του 2013,ηταν στο ιδιο εργαστήριο με μια άλλη πολωνική εταιρεια οποτε είχε γενικα μεγαλους χρονους αναμονης και στην επικοινωνια αλλα και στην ολη διαδικασια ,ενω τωρα ειναι σε δικο τους και πιστευω να εχουν διορθωθει μερικα πράγματα.