Ήταν ένας πιλότος, που λέτε, 12 χρώνια παντρεμένος, ο οποίος τόσα χρώνια, λόγω δουλειάς φυσικά, δεν το είχε κάνει με τη γυναίκα του ακόμα. Οπότε μια μέρα που, επιτέλους είχε ρεπό οπότε αποφάσισε να το πάρει απόφαση (πώς τα λέω έτσι ο γκέι) να ρωτήσει τη γυναίκα του. Οπότε λέει με ένα μελιστάλαχτο ύφος: "Γυναικάαα? Μπορούμε να..." "Όχι τον διακόπτει εκείνη ευθής κι αμέσως... Πάει λοιπόν κι αυτός, απογοητευμένος, και κάθεται στον καναπέ να διαβάσει την εφημερίδα του. Οπότε ανακαλύπτει ένα μέρος με τις μικρές αγγελίες. Κοιτάει λοιπόν από περιέργεια στα μέντιουμ και, ωπ, βλέπει μία αγγελία να λέει: "Πρόβλημα στο σεξ? Δεν θέλει η γυναίκα σας? Αυτά, μα και άλλα πολλά προβλήματα, μπορούν να λυθούν ευθύς κι αμέσως αρκεί α επισκευτείτε την εξής διεύθυνση: Μεγάλος μάγος, στο Θιβέτ. Τηλέφωνο δεν έχει. Να κόψετε τον κώλο σας.". Θιβέτ. Σκέφτεται ο τύπος. Πολύ μακριά. Τέλος πάντωνμ, λέει. Πέρνει το αεροπλάνο του και πάει στο Θιβέτ. Εκεί που περπατάει βλέπει δύο ταμπέλες να δείνουν προς αντίθετες κατευθύνσεις. Η μια να λέει 'μικρός μάγος' και η άλλη 'ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΟΣ'. Διπλοτσεκάρει ο ήρωάς μας στην εφημερίδα, και, αθού ικανοποιήθηκε πως έπρεπε να πάει στον 'ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΓΟ' επήγε προς τα εκεί.
Χτυπάει την πόρτα του μάγου. Ουδείς. Μπαίνει μέσα. "Χεε... Γεια σας?", κάνει. Βλέπει έναν γέρο με κάτι γένια... Κάλυπταν όλο το πάτωμα. Γυρνάει σιγά σιγά ο γέρος (οι ρευματισμοί του, βλέπετε, με τέτοιο κρύο...) και λέει με ένα πάνσοφο ηφος: "Θες να... Μαμήσεις?". "Μάστα, ω σοφέ μάγε", ανταποκρίνεται αυτός με όσο σεβασμό είχε μέσα του. Δεν μπορεί. Με τέτοια γένια κάτι πρέπει να ξέρει. Του λέει λοιπόν ο μάγος: "Οκ φίλε. Στο σωστό μέρος ήρθε. Θα σου κάνω ένα μαγικό. Θα τρίβεις τα μάτια σου. Λοιπόν. Θέλω όμως να μο φέρεις μερικά ψιλοπράματα.". "Οκ," ανταποκρίνεται ο άλλος "Για πείτε μου.". Τον κοιτάει ο μάγος βαθιάαα στα μάτια και του λέει "Θέλω, κατ'αρχάς, να μου φέρεις το αριστερό π**άρι του Κίνγκ Κονγκ. (!!!)". "Ε? ΤΙ? Πού θα το βρω αυτό?!!?". "Στο Κονγκό βέβαια." "Εχχ... Οκ.". Πέρνει λοιπόν ο φίλος μας το αερπλάνο του και πάει στο Κονγκό...
Στο Κονγκό ο ήρωάς μας πιάνει τη χαντζάρα του και βάλθηκε να κόβει τα δέντρα και να ψάχνει για τον Κινγκ Κονγκ. Τον βρίσκει αραγμένο σ'ένα δέντρο να τρώει μπανάνες. Σκαρφαλώνει ο δικός μας το δέντρο παίρνει το τσεκούρι του και ΧΡΑΠ κόβει το π**άρι του Κινγκ Κονγκ. Το παίρνει στην πλάτη στα γρήγορα. Το παρατάει στο τραπέζι του μάγου λαχανιάζοντας. Το κοιτάει ο μάγος και του λέει "Ε, ρε λαλάκα." "Τι?" Κάνει ο άλλος. "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ! ΣΟΥ ΠΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ" (Διάλλειμα για κατούρημα). Πάει λοιπόν ξανά στο Κονγκό ο φίλος μας. Βρίσκει τον Κινγκ Κονγκ σε μια γωνιά να κλαίει, την μπανάνα του πεταμένη στην άκρη. Βγάζει λοιπόν ξανά το τσεκούρι του ο ήρωας, του κ΄βει και το άλλο π**άρι, το δορτώνει στην πλάτη του και το πηγαίνει στον μάγο. Το κοιτάει ο μάγος, και του λέει: "Λαπρά. Τώρα θέλω να μυ φέρεις το Excalibur(!!!)". Τον κοιτάει καλά καλά ο Χ (από δω και πέρα θα τον λέω Χ. Βαριέμαι να γράφω "ήρωας" και "φίλος" μας συνέχεια, γκεγκε?): "Και πού, παρακαλώ, θα το βρω το Excalibur(TM)" "Στο Λονδίνο φυσικά. Πού αλλού." Πάει στο Λοδίνο ο Χ και ρωτάει κάτι βλάχους εκεί: "εχμμ... Σόρυ. Ντου γιου νόου γουερ η Excalibur (TM) ιζ?"