Συνεχιζω με τα επικαιρα (μαρεσουν τα ατιμα)
Αυτο πρεπει να εχει ξαναγραφτει αλλα δεν πηραζει:
Ειναι ενας χριστιανος, ενας εβραιος, και ενας μουσουλμανος και συζητησουν για τις θρησκιες τους
Λεει ο χριστιανος:
"Για να δειτε ποσο καλος ειναι ο δικος μας θεος μια μερα ειμουν με την βαρκα μου μεσοπελαγα και ξαφνικα εκει που ψαρευα πιανει μια φουρτουνα, μια θαλασσοταραχη, χαμος! η βαρκα μου ετοιμη να βουλιαξει! Τι να κανω και εγω? Πεφτω στα γονατα και προσευχομαι "αχ θεε μου κανε κατι!" και ξαφνικα εκει που ημουν εγω τα νερα γινονται ηρεμα κ γαληνια και γυρω γυρω γινοταν χαμος απο τα κυμματα! Και ετσι εφτασα ασφαλης πισω"
Λεει ο Μουσουλμανος:
"Εγω μια φορα ήμουν στην ερημο και ξαφνικα πιανει ενας φοβερος αερας...Τιποτα δεν μπορουσε να σταθει ορθιο..Αρχιζω λοιπον κ εγω να προσευχομαι στον Αλαχ. Και ξαφνικα γυρω απο εμενα να γινεται χαμος και εκει που ημουν εγω να μην φυσαει καθολου"
Λεει και ο εβραιος
"Εγω ενα σαββατο ετσι οπως πηγαινα στην συναγωγη καθισα σε ενα παγκακι να ξεκουραστω. Και ξαφνικα ερχεται ενα γκομενακι και αρχιζει να μου κολλαει. Κ εγω να θελω να γ**ήσω και να μην μπορώ γιατι ηταν σαββατο. Τι να κανω? Κανω μια προσευχη κ ξαφνικα γυρω μου να ειναι σαββατο και εκει που ειμαι εγω να ειναι κυριακη!"

Ειναι ο χριστος στον σταυρο και ειναι γυρω του καμια 10αρια παιδια και του πετανε πετρες. Τα βλεπει ο πετρος. Φωναζει :
"Σταματιστε!!! Ξερετε ποιος ειναι αυτος? Ο χριστος! Ο υιος του Θεου!"
"Αστα πετρο μου. Παιδια ειναι" Λεει ο χριστος
Συνεχιζουν αυτα πετρες καδρονια βρισιες.Ο πετρος δεν αντεχει να τα βλεπει ξαναφωναζει
"Σταματιστε ειπα!!! Αυτος που χτυπατε ειναι ο υιος του θεου! Ηρθε στη γη για να σας προστατεψει απτο κακο κ εσεις τον βριζετε και τον χτυπατε!"
"Αστα πετρο μου. Παιδια ειναι!" Λεει ο χριστος
Αυτα εκει! Συνεχιζουν να πετανε οτι βρουν μπροστα τους στον χριστο, να τον βριζουν, να τον κλοτσανε
Ο πετρος εξοργισμενος φωναζει παλι:
"Σταματιστε αθεοφοβα! Σας ειπα, αυτος ειναι ο Χριστος. Ο Θεανθρωπος! Ο υιος της παναγιας!"
"αστα πετρο μου...Αστα.. Δεν θα αναστηθω? Θα τα γ**ησω τα κολοπαιδα!!!"