Παει ενας μαστορας υδραυλικος με το βοηθο του να επισκευασει μια αντλια μεσα σε ενα βοθρο. Οταν φτανουνε, ο μαστορας φοραει τα γαντια του, γαλοτσες, μια μασκα και βουταει στο σκ**ο. Φτανει στην αντλια, εντοπιζει το προβλημα και ζηταει απο το βοηθο του κλειδι...κατσαβιδι....καβουρα....πενσα κτλ. Τελικα και ενω εχει γινει ενα με το περιεχομενο του βοθρου, τελειωνει τη δουλεια του και βγαινει προς τα εξω. Μεσα στη μποχα ο ιδιος, καθαριζει τα εργαλεια, βγαζει τα γαντια και τη μασκα και φωναζει στο βοηθο του:
"Να προσεχεις πως δουλευω γιατι αλλοιως μια ζωη βοηθος θα μεινεις!"
Προχωρανε χαμενοι στην ερημο ενας ποτης, ενας κοκακιας και ενα πρεζακι.Ξαφνικα σκονταφτουν πανω σε ενα λυχναρι.Το τριβουν και το τζινι που βγαινει απο μεσα υποσχεται μια ευχη στον καθενα.
Ξεκιναει ο ποτης:
-Τζινι θελω να μου πεις το δρομο για το κουτουκι και να μου δωσεις μια κανατα κρασι που να γεμιζει ξανα και να με βγαλει μεχρι εκει.
Πραγματι το τζινι κανει τα δικα του και η κανατα εμφανιζεται στο χερι του μπεκρη που τραβαει για το κουτουκι.
Συνεχιζει ο κοκακιας
-Δικε μου φτιαξε με,στρωσε μια "γραμμη" απο εδω μεχρι το καλυτερο club και δωσε μου ενα καλαμακι.
Το τζινι ξανακανει τα κολπα του, η γραμμη στρωνεται και ο κοκακιας ξεκιναει να ρουφαει προς το club.
Tελικα το τζινι ρωταει και το πρεζακι τι θελει, για να τελειωνει και τη δουλεια του. Και το πρεζακι απανταει:
-Ρε φιλαρακι,μηπως εχεις 1 euro?
Πεφτει το αεροπλανο στους Ζουλου και οι μονοι επιζησαντες ειναι ενας Γερμανος, ενας Ιταλος και ενας Ελληνας. Οι Ζουλου τους δενουν στα κονταρια και τους πανε στον Φυλαρχο-Αρχηγο τους. Οταν αυτος τους βλεπει, τους λεει:
"Καλα ρε μα***ες,παλι εδω ειστε εσεις?"