dastir resital e??? oriste tha soy kanw to xatiri
1)Πουλί καράτε!
Ήταν μια γυναίκα που ήθελε να κάνει δώρο στον άντρα της ένα πολύ ξεχωριστό πουλί. Πάει λοιπόν σ` ένα μαγαζί με ζώα και ζητάει το πιο ξεχωριστό πουλί. Ο μαγαζάτορας της λέει:
- "Έχουμε ένα πολύ ξεχωριστό πουλί."
- "Και πως λέγεται;"
- "Αυτό το πουλί λέγεται, `πουλί- καράτε`." "Αυτό όταν του πεις πούλι- καράτε και ένα πράγμα το κάνει κομμάτια. Για παράδειγμα Πουλί-καρατε καρέκλα."
Τότε το πουλί την έκανε οδοντογλυφίδες! Ευχαριστημένη λοιπόν το αγοράζει πάει σπίτι της και το κρεμάει στον τοίχο. Όταν έρχεται ο άντρας το βλέπει και της λέει:
- "Μωρή μαλακισμένη τι βλακεία είναι αυτή που μου κουβάλησες σπίτι;"
- "Αυτό είναι ένα πουλί-καράτε."
- "Πουλί-καράτε... αρχίδ...!!!"
2)Το πλοίο με τους άντρες
Το τεράστιο πετρελαιοφόρο διασχίζει τον ωκεανό. Το ταξίδι είναι
πολυήμερο και στο τυπικά ανδρικό πλήρωμα υπάρχει αυτή τη φορά και μια γυναίκα. Η παρουσία της δεσποινίδας ασυνήθιστη καθώς είναι, έχει δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις... Τις πρώτες μέρες όλα κυλάνε ήρεμα, ο αντρικός πληθυσμός ήρεμος κι ευγενικός. Τις επόμενες μέρες κάποιοι μικρό εκνευρισμοί. Έχει μπει η τρίτη εβδομάδα και τα πρώτα ξεσπάσματα προμηνύουν θύελλα... Την κατάσταση προσπαθεί να προλάβει ο πλοίαρχος. Μαζεύει τα αρσενικά μέλη του πληρώματος και τους λέει:
- "Κύριοι, μετά από τόσες μέρες η κυρία αισθάνεται ανία και για να σας φύγει ο πειρασμός που είναι μόνη της αποφάσισα να τη φλερτάρω εγώ σαν πλοίαρχος."
- "Τι είπες;", πετάγεται ο θερμόαιμος Ιταλός, "υπάρχει Ιταλός επάνω στο πλοίο και θα δοκιμάσει άλλος να φλερτάρει; Δεν θα είστε καλά!"
- "Κύριοι, σας παρακαλώ", πετάγεται ο Γάλλος, "το φλερτ, ως γνωστόν, είναι ειδικότητα των Γάλλων."
Ο καβγάς δεν αργεί να ανάψει. Κάθε ένας, για τους δικούς του λόγους υποστηρίζει ότι το φλερτάρισμα είναι προσωπική του υπόθεση. Σ` όλο αυτό το διάστημα ο Έλληνας, αδιάφορος, μασουλάει πασατέμπο και αγναντεύει το πέλαγος. Εκνευρισμένος ο πλοίαρχος του φωνάζει:
- "Εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να φλερτάρεις την κυρία;"
- "Τι να σας πω κύριε πλοίαρχε, τρεις εβδομάδες τώρα την πηδ... Αν θέλετε όμως τη φλερτάρω
3)Τι είναι αυτό που τραγουδάει και βρωμάει;
Ο μασχάλης.
4)Το σπυρί της παρθένας
Η Παρθένα είχε ένα σπύρι στο δάχτυλο, οπότε πήγε στον Γιωρίκα ο οποίος ήταν πρακτικός γιατρός.
- "Γιωρίκα Γιωρίκα!" φωνάζει η Παρθένα, "έχω μεγάλο πρόβλημα."
- "Τι είναι καλέ Παρθένα" λέει ο Γιωρίκας.
- "Να" λέει η Παρθένα "έβγαλα ένα σπυρί στο δάχτυλο και δεν ξέρω τι να κάνω."
Οπότε λέει ο Γιωρίκας που ήταν πονηρός:
- "Κοίταξε Παρθένα θα κάνεις το εξής θα πλύνεις καλά το δάχτυλο με ένα σαπούνι που θα σου δώσω και μετά θα βάλεις το δάχτυλο μέσα στον μ...ί σου και αυτό θα περάσει."
Πάει λοιπόν η Παρθένα και κάνει ότι της είπε ο Γιωρίκας. Την άλλη μέρα εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της Παρθένας ο Γιωρίκας περπατώντας σιγά σιγά σαν συγκαμένος. Εκείνη την στιγμή τον βλέπει η Παρθένα και τον ρωτά:
- "Γιωρίκα τι έπαθες;"
- "θυμάσαι τι είχες εσύ στο δάχτυλο;"
- "Ναι" απαντάει η Παρθένα.
- "Ε! να αυτό που είχες εσύ στο δάχτυλο εγώ το έβγαλα στον π...ο μου."
- "Αμάν!" φωνάζει η Παρθένα "τρέχα γρήγορα Γιωρίκα να κάνεις την θεραπεία και πες και στην Σουμέλα να σε βοηθήσει."
- "Άσε Παρθένα" λέει ο Γιωρίκας "η Σουμέλα έφυγε ταξίδι και σκεφτόμουν μήπως μπορείς να με βοηθήσεις εσύ."
Οπότε σκέφτεται η Παρθένα και του απαντά:
- "Τι να σου πω Γιωρίκα εφόσον πρόκειται για θεραπεία και επειδή είσαι καλό παιδί έλα μέσα."
Ο Γιωρίκας όμως δεν κρατιότανε και άρχισε να την γ...ει μπροστά σε ένα ανοιχτό παράθυρο.
- "Γιωρίκα, Γιωρίκα" ξαναφωνάζει η Παρθένα "κλείσε γρήγορα το παράθυρο μην μας δει κανένας και νομίσει ότι γ.....στε κιόλας."
5)Ο πόντιος υπάλληλος
Ένας Πόντιος δουλεύει σε ένα supermarket πάει ο πελάτης και του λέει:
- "Κόψε μου ένα τέταρτο ζαμπόν."
Ξεκινάει ο Πόντιος και κόβει, κόβει... φτιάχνει μια ντουζίνα και ο πελάτης απορριμένος του λέει:
- "Φτάνει άνθρωπέ μου ένα τέταρτο σου είπα."
Ο Πόντιος απαντά:
- "Έχω ακόμα δέκα λεπτά να κόψω."
oriste dastir elpizw na gelases...
delfinaki seira soy