2 που ακουσα σημερα και λιωσαμε

Μια φορα ηταν ενας παππουλης που εμενε ρετιρε σε μια πολυκατικια, καποια μερα λοιπον νοικιαζουν απο κατω μια παρεα απο μεταλαδες που ειχαν και μπαντα.
Μετα απο 6-7 μερες που τελειωσε η μετακομηση κτλ οι μεταλαδες αρχιζαν να κανουν πορβες, την αλλη μερα τους χτυπαει την πορτα ο παππους απο πανω:
-ρε παιδια τι θα γινει? χτες δεν μπορεσα να κλεισω ματι με τα νταπαντουπα και τα ουρλιαχτα
-ναι παππου συγγνωμη αλλα εχουμε live σε μερικες μερες και καναμε προβα, δεν θα μας ξανακουσεις
-ας ειναι... λεει ο παππους και φευγει.
Την επομενη μερα τα ιδια, ναταπαντουπα κτλ, ξανακατεβαινει ο παππους
-ρε παιδια ειπατε τερμα οι προβες, τι γινεται με τα ηρεμιστικα ειμαι.
-εεε ο μπασιστας εφυγε και τωρα κανουμε προβα με τον καινουριο, αλλα μην ανυσυχειτε, ειναι αλανι και τα εμαθε ολα με τη πρωτη οποτε δε θα μας ξανακουσετε
-αντε αντε ενταξει λεει ο παππους κ φευγει
την επομενη... παλι τα ιδια...
-εε γ**ω το κερατο μου ρε παιδια δεν ειπαμε κομμενες οι προβες?!
-εεεε κοιταχτε, ακυρωθηκε το live, το βαλαμε την αλλη βδομαδα κ ετσι πρεπει να κανουμε κι αλλες προβες...
φευγει τσαντισμενος ο παππους
την αλλη μερα κανανε κι αλλη προβα αλλα ο παππους δε κατεβηκε να τους ζητησει τα ρεστα, αυτοι ανυσυχισαν μηπως επαθε τπτ μεγαλος ανθρωπος και ειπαν να πανε πανω να του χτυπησουν να δουν αν ειναι οκ, χτυπανε τη πορτα και βγαινει ο παππους με ενα λιπαντικο και την ψ**η στο χερι
-ιιιι παππου τι κανεις εκει? δε ντρεπεσαι καθολου στην ηλικια σου τετοια πραματα?
-προβα κανω, προβα, αυριο σας γ**αω ολους!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------------|
Ηταν μια φορα ενας βασιλιας ο οποιος ειπε: ''ηρθε η ωρα της κορης μου να παντρευτει, και θα την παρει αυτος με την μεγαλυτερη π***α''
αρχιζουν και ερχονται διαφοροι υποψηφιοι, ερχετε ενας, 25 ποντους, λεει ο βασιλιας:
-πωωωωω τι ψ***ρα ειναι αυτη!? δεν εχω δει μεγαλυτερη, περιμενε εκει στην ακρη
ερχεται ενας αλλος, 30 ποντους
-ο θεε μου!!! τι κρεατοβεργα ειναι αυτη παλι?!!? περιμενε κι εσυ εκει στην ακρη
τελος παντων ερχονται πολλοι ακομα, και εκει που ηταν ετοιμος ο βασιλιας να επιλεξει τον συζυγο...
ΒΑΑΑΜΜΜΜ!! κατι σκαει πανω στην πορτα. Ανοιγουν οι φρουροι, και βλεπουν ενα τεραστιο π****κεφαλο οσο ειναι ολη η πορτα με ενα ταμπελακι να κρεμετε:
''Με λενε Γιωργο, ερχομαι σε 3 μερες''