Καλά βρε Βαγγέλη, μη τους φας κιόλας που σου πείραξαν τον protegέ

Ίσα ίσα, χαίρομαι που χτυπάει και διαπιστώνεται και δεν αλληλοϋποκλινόμαστε. Όντως είναι μια από τις πολλές αδυναμίες μου που προκύπτουν από τον μειωμένο έλεγχο πάνω στη φωνή μου, ειδικά όταν μιλάμε για χαμηλές νότες (ανεξέλεγκτο ενίοτε βιμπράτο-προβλήματα αέρα και καταλήξεις), ανύπαρκτες ψηλές και άγνοια περί τοποθέτησης.
Ευτυχώς που έκανα και μερικά μαθήματα για να προλάβω να καταλάβω ποια είναι αυτά που δεν ξέρω και που υστερώ (αλλά όχι και να τα διορθώσω, δυστυχώς, μιας κι έχω σταματήσει ήδη δυο τρεις φορές την εκπαίδευση μου - ίσως φέτος τα ξαναξεκινήσω, να δουμε πόσο θα μου κρατήσει..

Απλά, εγώ τα καταλαβαίνω - σπάνια οι άλλοι με καταλαβαίνουν όταν σταματάει μια ηχογράφηση κι εγώ λέω "σκατά".
Στο μικρόφωνο κοιτάω να το "κλέβω" με σύμφωνα/στήθος/έκφραση στις μπάσες, ελευθερίες στις μεσαίες και αλλαγές χρωμάτων/γρεζι/πηδηματα σε φαλσετο στις ψηλές.
"Κάνε την αδυναμία σου άποψη" κι έτσι..
Άλλες φορές βγαίνει, άλλες όχι. Ζάρια είναι και αυτό, όπως όλα
Δε θα χε πλάκα και για μένα αν ήμουν σίγουρος για κάποια νοητή τελειότητα. Έτσι όμως διασκεδάζω την κάθε φορά που τραγουδάω είτε σε ηχογράφηση, είτε σε Live και κοιτάω να χει κάτι μοναδικό από μένα. Πειραματίζομαι. Άλλες φορές επίτηδες, άλλες φορές από αδυναμίες.
Όσο αντιδεοντολογικό "επαγγελματικά-τραγουδιστικά" και να ναι αυτά, δεν έχω πρόβλημα να τα πω γιατι αρχικά δε με θεωρώ επαγγελματία και από την άλλη θεωρώ γ**άτο να ξέρεις όχι μόνο αυτά που ξέρεις, αλλά και αυτά που δεν ξέρεις

bassman, FSL, Ikare, Symeon...(Parlats και πάλι

),
Χίλια ευχαριστώ και προσωπικά για όλα τα σχόλια παίδες!
Να 'στε καλά.