Tο καταευχαριστιέμαι το κομμάτι. Καταπληκτικό παίξιμο. Πραγματικό συναίσθημα, προσωπικό ύφος και αρτιότητα στην εκτέλεση. Όπου το άκουσμα πρέπει να είναι λυπητερό είναι... Όπου το άκουσμα πρέπει να είναι τεμπέλικο, είναι... 'Οπου πρέπει να είναι δυναμικό και πάλι είναι... Με μία φράση: το έχεις στο αίμα σου...
Σ' ευχαριστω παρα πολυ Χρηστο! Και που να δεις αισθημα που πεφτει σε Lenny και Little Wing. Κλαινε μανουλες! 
Ωχ, φαντάζομαι, φλέβες θα κόψω... Βρε συ, να της περάσω κανένα σετ 11-άρες της Fender μπας και σε βολέψει καλύτερα?
Συνεπώς η μόνη συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι να αποφεύγεις τις πτήσεις με ελικόπτερα... ειδικά αν σου παραχωρήσει τη θέση του ο Clapton στο ελικόπτερο...
Αστα να πανε. Εκεινη τη μερα εκλαψα με μαυρο δακρυ... 
Κι εμένα μου είχαν πέσει τ'αυτιά, για μέρες έλπιζα πως ήταν φάρσα...
Ένα παράπονο μόνο: ήρθες στη Βιέννη και δεν κανονίσαμε να έρθεις από το σπίτι να φάμε, να στείλουμε μετά τις κοπέλες μας να βγάλουν βόλτα το σκύλο μου, να πάνε να δούνε καμιά βιτρίνα, να δούνε προς τα που πάνε τα σύννεφα, και να κάτσουμε με τις κιθάρες στα χέρια (θα σου παραχωρούσα τη Fender Strat μου, το σπλάχνο μου)... να ξεστραβώσεις έναν άνθρωπο που ζει στο βαθύ σκοτάδι... Την επόμενη φορά δεν την γλιτώνεις...
Εγω να ξετραβωσω εσενα? Χαχα... πλακα εχεις
Σ΄εχω ακουσει να παιζεις και μπορω να πω οτι μαλον το αντιθετο θα γινοταν. Οσο για την προσκληση να παιξουμε, I'll take you up for it οταν ξαναρθω.
Βρε ξέρω τι σου λέω, νομίζεις πως τα bends είναι πράγμα μη τεχνικό και πως δεν υπάρχουν μυστικά? Πρέπει να έχεις τρομερό αυτί για να παίζεις όπως παίζεις, αλλά ελπίζω να σε δω να παίζεις και να με εμπνεύσεις. 'Αλλωστε δεν ξέρω που να βάλω τα δάχτυλά μου σε τέτοια κομμάτια ή πως να πιάσω το λαιμό της κιθάρας. Αυτά πρέπει να τα δει κανείς από άνθρωπο που γνωρίζει τη σχετική επιστήμη... Αυτά τα κομμάτια δε χωράνε τα παπατζηλίκια που έχεις ακούσει από μένα, είναι σοβαρή μουσική.
Μονο να ειναι ανοιξη ή καλοκαιρι για να δω και λιγο πρασινο βρε αδερφε... 
Ε, καλομελέτα κι έρχεται, ήλιο έχουμε σήμερα και ανεβασμένη θερμοκρασία θα πρασινίσει το τοπίο και θα ανθίσουν όλα γενικώς - ήδη έχουν αρχίσει και πετάνε σάρκα έξω οι αυστριακοί ανθοί...
Αυτό με τις ρουφήχτρες στο Μαρούσι έχει πολλαπλή ερμηνεία...
Καλες οι ρουφηχτρες, καλες... 
Θα βγούμε και σε κανένα club να δεις και τις εδώ πολλαπλού ερμηνείας... Που να σε γυρίσω και Βουδαπέστη-Πράγα, να μπεις σε ορθάδικο να πάθεις... Μετά την κιθάρα θέλει και ανανέωση η έμπνευση...