Επεσες εξω δεν παω ουτε χριστουγεννα ουτε πασχα για τον λογο που λες.
Επισης η ταφη δεν ειναι χριστιανικη συνηθεια εχει ριζες απο πολλα πολλα χρονια πριν τον χριστιανισμο (6.500π.χ) και οπως και ολα τα αλλα την εχει ενταξει στις μεθοδους της
Το τραβα και χωσου στην αυλη σου δεν ειναι τοσο χριστιανικο για καποιον που υποστηριζει τον χριστιανισμο και την διαφορετικοτητα , ειναι στο χερι του ιδιου του ανθρωπου να ταφει οπως θελει αλλα ακομα και η καυση ειναι κακη γιατι χανονται πολλα φραγκα απο τις ''χριστιανικες κηδειες'' οποτε ακομα και αν καποιος δεν εχει βαφτιστει εχει ελπιδες η μαλλον θα ταφει κανονικα αφου για λιγα λεφτα παραπανω ολοι ριχνουν νερο στο κρασι τους.
Το θρησκευμα δεν ειναι κατι που καθοριζει εναν ανθρωπο και δεν πρεπει ναναι στην ταυτοτητα ,σαν σωστος χριστιανος θαπρεπε να το υποστηριζεις και εσυ και οχι οταν πεφτει σημα να υπογραφουμε.Υπαρχουν πολλοι που κοιτανε με μισο ματι τους μη χριστιανους ακομα και εργοδοτες δυστυχως
θα προτιμουσα η εκκλησια να εκανε μια κινηση για να αναγραφεται η ομαδα αιματος στην ταυτοτητα, λιγο καλο παραπανω θα εκανε.
Προσωπικα δεν με απασχολει κατι τετοιο ουτε εχω αποθημενο να με θαψουν για ναμαι οπως πρεπει αλλα δεν μπορω αυτη την υποκρισια απο ανθρωπους που υποτιθεται οτι εχουν διαβασει και καταλαβει την διαθηκη χρησιμοποιοντας κομματια της οταν μας αρεσει, ε
..οχι οτι μας αρεσει
.
Το 'οτι μας αρεσει' ειναι η κατεξοχιν θεωρια της εκκλησιας σου.και αν το εχεις απορια ναι εχω διαβασει την διαθηκη και ουτε το ενα δεκατο δεν εχω δει να εφαρμοζεται.
Μετα απο τοσα χρονια "εκχριστιανισμου'' απο την εποχη του κωσταντινου εως σημερα ειναι λογικο να υπαρχουν πολλοι φανατικοι,μεχρι και τους χρυσαυγιτες εχετε μαζι σας τωρα που παροτι ελληνοφιλοι και μεχρι προτυνος 12θειστες ''καταλαβαν'' οτι τους συμφερει ο περισσοτερο χριστιανισμος, αν και περνανε καμια φορα κρισεις παλιας θρησκειας.