Είμαι υπέρ της άποψης οτι τα όνειρα είναι μηνύματα απ τον εαυτό μας προς τον εαυτό μας, τα οποία πρέπει-κάποιες φορές- να λαμβάνονται σοβαρά υπόψην(Καρλ Γιουνγκ).Πολλές φορές έχω δει καταστάσεις τις οποίες αντιμετώπισα στο μέλλον..ήταν σαν το όνειρο να με προιδέαζε-προειδοποιούσε για κάτι το οποίο επρόκειτο να συμβεί(μια φορά είχα δει και τα θέματα σε ένα μάθημα που έπεσαν την επόμενη ημέρα..

)Για να μπορέσει κανείς να καταλάβει το όνειρο θα πρέπει να αποκρυπτογραφήσει τα σύμβολα που βλέπει π.χ όταν βλέπει κάποιος ότι έχει σκάσει στα γέλια τότε μάλλον να περιμένει να συμβεί το αντίθετο στην πραγματικότητα, τα φίδια συμβολίζουν τον εχθρό κ.τ.λ .Κάποιες άλλες φορές το όνειρο μπορεί να είναι κάτι τι οποίο πέρασε απ το μυαλό φευγαλέα κατά τη διάρκεια της ημέρας και έκανε εντύπωση, έτσι στον ύπνο απλά να γιγαντώνεται.Η άποψη του Φρόιντ ότι στα όνειρα αντικατοπτρίζονται θαμμένες επιθυμίες,ορμές και κρυφοί πόθοι,τα οποία δεν μπορεί ο άνθρωπος να τα ερμηνεύσει από μόνος του, δε με βρίσκει και τόσο σύμφωνη καθώς έχει ιδιαίτερα σεξουαλικό υπόβαθρο..Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει δει ποτέ του πρόσωπα τα οποία δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του-μου συμβαίνει συνχνά-
Υ.Γ:Morphea, το να πετάς γενικά μάλλον σημαίνει ότι χρειάζεσαι μια αίσθηση ελευθερίας ή ότι θα απαλλαγείς από πικρίες και δυσάρεστα γεγονότα..τώρα το να πετάς και κάτω σου να έχεις μια ΛΠ 70'ς τι να πω?