εγω το πηρα αποφαση.... κατι δε παει καλα με τη παρτη μου....

προσφατα εχω δει:
ημουν πασχαλιτσα, και μετα εγινα ακριδα....
ειδα την ξαδερφη μου η οποια ειναι 6η δημοτικου, μωρο, αλλα μεγαλο, φαλακρο (σαν εξωγηινος ηταν βασικα..) και να μιλαει σα μεγαλη...
εχω δει εκεινο το ξωτικο απ τον αρχοντα των δαχτυλιδιων, που τα ειχε με τον Αραγκον.. Αργουεν αν θυμαμαι καλα... μου δωσε λεει κατι μαχαιρια, κατι μεταγιον κτλ, και επρεπε να σκοτωσω μια κακια.. να παω λεει στο ταφο της, να μπηξω το μαχαιρι στο χωμα και να πω κατι λογια (γαλλικα ητανε, και δε μπορουσα να τα διαβασω κιολας

), και θα εμφανιστει μια πυλη μεσα σ ενα δασος... μετα βρεθηκα στη θαλασσα... βρηκα κατι αιθουσες (υποβρυχια παντα

), και ειδα μεσα εκεινη που εδωσε στον Φροντο εκεινο το μπουκαλακι που χρησιμοποιησε στην αραχνη... εκανε λεει μαθημα σε κατι παιδια, πηγα μπροστα της, την ξεμπροστιασα, της εχωσα το μεταγιον, και ξαφνικα εγινε η Αργουεν! συνομοσια δλδ!!
εχω δει γιγαντιο ποκεμον και δρακους....
χτες ειδα οτι ημουν μονη μου σ ενα εξωχικο μεσα σε μια ερημια, βραδυ.. και βγηκα εξω, και ειδα εναν να κλεβει κατι ντοματες απ τον κηπο... κρυφτηκα εγω πισω απο εναν τοιχο, και εβλεπα να δω τι θα κανει... τραγουδουσε κιολας...

μετα τον ειδα να ρχεται προς το μερος μου, αρχισα να τρεχω, και βρεθηκα μπροστα σε μια πολυκατοικια... βγαινει ενας τυπος, παω να του πω τι γινεται να με βοηθησει, κι εκεινη τν ωρα ακουγεται ενας ηχος απο πισω... μου λεει περιμενε, περιμενε να παω να δω... εγω το ξερα οτι θα γινει κατι κακο, του ελεγα να μη παει, αλλα δε μ ακουγε...
βλεπω τωρα εγω τη γωνια του τοιχου, κι αυτον να μιλαει με καποιον που ηταν πισω απ τον τοιχο... σε καποια φαση σκυβει να του πει κατι, και βλεπω τωρα μια σιχαμερη γλωσσα να πεταγεται (ενα πραμα σαν αυτο του αλιεν), μπηκε στο στομα του αλλουνου, και τον σκοτωσε!! και την ωρα που τον σκοτωνε, γυρισε και με κοιταξε (ενας φαλακρος με γυαλια ητανε... μου θυμισε αυτον απ τους REM) και χαμογελασε... μετα αρχισα να τρεχω, και ξυπνησα...
εχω δει οτι οδηγαω σε πεζοδρομια....
α.. χθες ειδα κι οτι ειχανε βγει πατατακια σε σακουλακι με τους Arch Enemy... €3.65 κανανε...