Ìroulos καλα του έκανες του παλιοφουστη...έεεεετσι...
Λοιπόν να σας πω τώρα κι εγω οσάν παιδί τι έχω κάνει...Καλά ήμουνα ένα αγγελούδι κατά γενική ομολογία, αλλά είχα καλά κρυμένα τα κερατάκια και την ουρά...τεσπα...Τα κλασσικά σπασίματα από τα βάζα κι αυτά δεν τα αναφέω καθόλου.
1)Λοιπόν...καταρχήν στο νηπιαγωγείο ήμουνα ο αρχηγός των αγοριών που κυνηγούσαμε τα κορίτσια...τώρα όταν τις πιάναμε τι τις κάναμε...τπτ...απλά λέγαμε ότι τις πιάναμε και τις μαντρόναμε κάπου μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι.Όποιος δεν με υπάκουε τον έχωνα σε έναν τενεκέ...Όλοι με είχανε μάθει..και η καημένη η μανούλα μου που ήτανε και είναι ακόμα καθηγήτρια αγγλικών δεν μπορούσε να κρυφτεί πουθενά...
2)Μια φορά επίσης θυμάμαι που έβαλα τρικλοποδιά σε ένα κοριτσάκι και τ έσπασα ένα δόντι
3)Έκοβα όλα τα τριαντάφυλλα της γιαγιάς μου από την ρίζα πρακαλώ και έδινα τα άνθη στην ίδια για την δείξω πόσο την αγαπάω

, και τον κορμό της τριανταφυλιάς τον χρησιμοποιούσασ για τόξο...
4)Με τα παιδιά της γειτονιάς μου επίσης ξεσφραγίζαμε κάτι νταλίκες...ξέρετε τις σφραγίδες του τελωνείου..πώς δν μπλέξαμε με δικαστήρια τότε, ακόμα απορώ.
5)Κυνηγούσαμε τα γυφτάκια με αεροβόλα
6)Και λίγο αργότερα όταν ψιλομεγαλώσαμε και καλά σοβαρευτίκαμε, στο εργαστήρι πληροφορικής του γυμνασίου με κάποιον τρόπο βάλαμε για φόντο μια πορνο σταρ σε hot στάσεις...Και μετά το κακό είναι ότι δεν μπορούσαμε να ητην βγάλουμε...
7)Ήμουνα σε έναν διαγωνισμό παραδοσιακής μουσικής σχολικό και εκεί που έκανα προβα σ ένα ωδείο πριν πάω να παίξω, ήμουνα στο δωμάτιο φυλαρμονικής, πήγα να παίξω με ένα πιάνο που είχε εκεί να συνοδεύσω μια γκάιντα, και έπειτα από αυτό, το πιάνο δεν ξαναέπαιξε...

8)Α και φέτος στο εργαστήριο της χημείας, όπου ήμουνα από τους λίγους που είχα ελεύθερη προσβαση, έκανα ένα πείραμα μόνος με (ευτυχώς συγκέντρωσης 1Μ) βιτριόλι και καυστικό κάλιο...και δεν μπορώ να καταλάβω πώς...μ' έπεσαν και τα δυο υγρά από τα χέρια και μαζί με τους σωλήνες έγιναν ένα θανατηφόρο χαρμάνι...Πάλι καλά ο καθηγητής της χημείας είναι πολύ καλός άνθρωπος και γνωστός της μάνας μ και με έστειλε να κάνω μπάνιο...
9)Στο δωμάτιο μου έχω ένα μαχαίρι κρητικό μπιμπελό...το οποίο ήτανε τότε γυμνωμένο με το λεπίδη έξω, και το είχα πάνω από το κεφάλι μου κυριολεκτικά εκεί που είναι ο υπολογιστής σε κάποιο ράφι της βιβλιοθήκης...Και τραβάω μια μπουνιά τπ τραπέζι γιατί κολλούσε ο υπολογιστής και την αμέσως επόμενη στιγμή βλέπω το μαχαίρι καρφωμένο μπροστά μου στο γραφείο, ανάμεσα στα χέρια μου....τα έπαιξα....
10)Τέλος σε μια παράσταση, πολύ σημαντική που συνδίαζε χορό και θέατρο τα μικρόφωνα <<αρπάζανε>> πολύ και εγώ ήμουνα γκαιντατζής, και σε μια φάση ο ηθοποιός αργούσε να βγει...Περίμεναμε και περιμέναμε, και σε μια φάση λέω στον διπλανό μου τον ακκορντεονίστα...Μα που είναι επιτέλους αυτός ο μαλ**ας ο ηθοποιος;Και συνειδητοποιώ ότι αυτό που είπα το ακούω και από τα μόνιτορ!!!Ξαφνικά ακούω ένα ΟΥΥΥΥΥ από την κερκίδα...την συνέχεια μαντέψτε την...
Όταν θυμηθώ κι άλλα...θα σας τα πω...