Εγω θυμαμαι το καλοκαιρι που μας περασε, στο Καλαμητσι...
Επειδη περνουσα Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α ειχα ετσι μια απιστευτη ενεργεια/ζωντανια εναν αερα τρομερο καταλαβαινετε!
Και παμε εν τω μεταξυ μια μερα με τα παιδια να πλυνουμε τα πιατα... Σημειωτεον εκει ημασταν εγω, κατι φιλοι μου, κατι κοριτσια απτο καμπινγκ και η οικογενεια ενος φιλου μου που ηταν εκει (με την οικογενεια εχουμε φιλικη σχεση, ειναι ολοι τους και γ**ω τα ατομα...)
Και σε μια στιγμη αποφασιζει καποιος να παιξουμε μπασκετ με τα ποτηρια, και καλαθι να ειναι η λεκανη.!
Ετσι και γω παιρνω ενα ποτηρι, το πεταω, μπαινει μεσα στη λεκανη, αλλα επειδη ηταν γεματη, επεσε εξω και εσπασε ο πατος!!
Ενταξει δεν ηταν μεγαλη η ζημια αλλα ειχε φαση η συνεχεια! Εγω ο μ@λ@κ@ς αντι να ζητησω συγγνωμη και τα λοιπα, αρχισα να πειραζω τον φιλο μου λεγοντας του οτι εκανα μαγια στο ποτηρι και ετσι περναει το νερο απο μεσα του!!! (επειδη εσπασε ο πατος). Αυτος ειχε καραθυμωσει με την αναισθησια μου αλλα δεν πειραζει!
Αφου πηγαμε και στο τροχοσπιτο της οικογενειας αυτης, εγω ακομα συνεχιζα αυτη τη μ@λ@κια με τα μαγια... Τετοια αναισθησια δηλαδη!!!!!!