Αυτή η ειλικρίνεια έχει καταντήσει καραμέλα στο στόμα. Εμένα η γιαγιά μου μου έλεγε μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες αν και αυτό βέβαια μου έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα γιατί δεν μπορώ να κάνω μια δίαιτα της προκοπής.
Η ειλικρίνεια στις σχέσεις κάνει κακό. Και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι είτε αφελής είτε εξωγήινος.
Όπως και επίσης ειλικρίνεια και σεξουαλική πίστη δεν πάνε μαζί γιατί το σεξουαλικό ένστικτο απλά υπάρχει και λειτουργεί ανεξάρτητα και ασυνείδητα και είναι αδύνατον να απαιτείς από το άλλο να σε ενημερώνει κάθε φορά που νιώθει σεξουαλική έλξη για κάποιον. Γιατί απιστία δεν είναι μόνο η στιγμή της πράξης αλλά και της σκέψης και αυτά τα «πρώτα να με χωρίσει και μετά» είναι άλλες μάρες κουκουνάρες λες και άμα σε πάρει τηλέφωνο και σε χωρίσει ένα δευτερόλεπτο πριν πλαγιάσει με άλλον/άλλη δεν θα είναι απιστία. Οι σχέσεις δεν είναι συμφωνίες κυρίων.
Χρησιμοποιούμε την λέξη ειλικρίνεια μόνο και μόνο για να δραματοποιούμε οδύνες του παρελθόντος, να εξορκίζουμε λάθη που σίγουρα θα επαναληφθούν και να αποφεύγουμε τις ευθύνες μας απέναντι στην αδυναμία που έχουμε να αποδεχτούμε τον άνθρωπο μας με όλα τα κουσούρια του.
(το "συγχωρούσατε" γράφεται με "ω", ας το διορθώσει ο θεματολόγος)