Ποσο δυσκολο ειναι να απαντησεις σε μια ερωτηση;
Δεν ειναι σαφής;
νομιζω η φράση "μπλα μπλα μπλα...αυτη ειναι η απόψη μου" ικανοποιεί τον ορισμό της απάντησης...τωρα αν θέλεις να ακούσεις κατι άλλο...πες μου τι ακριβως να δω τι μπορω να κάνω. εγω μια φορά απάντηση σου έδωσα. Αν δεν σαρέσει, είναι άλλο θέμα. Αν και νομίζω οτι τεθηκαν απο μέρους μου ερωτήματα για τα οποία κατέληξα σε χαζο ( σαν και μενα) συμπέρασμα οτι δεν διάβασες αφου δεν ασχολήθηκες να δώσεις εσυ μια απάντηση που τοσο πολύ πιέζεις να πάρεις στις δικές σου ερωτήσεις. Εκτος βεβαια και αν με θεωρεις κατωτερο ετσι ωστε να μην χριζω την αναγκη απάντησης.
Τελος πάντων. για να μην μπλέξουμε παραπάνω με τον φωτεινο παντογνώστη ,ερωτήσεις-απαντησεις, ειδικα οταν δεν έχει νόημα, γνώμη μου είναι αν το θες πιο σαφως, οτι εγω σαν symeon φιλοξενούμαι και έχω την τιμή και την πολυτέλεια να αποτελώ μελος εδω και αρκετό καιρο και να καρπωνομαι τους κόπους κάποιων ανθρώπων που δεν είχαν καμια υποχρέωση απέναντι μου και δεν μου ζήτησαν ποτέ τπτ. Αν έχω συνδράμει στην διατήρηση του σαιτ αυτου είτε με την παρουσία μου είτε με την γενική συμμετοχή μου το κάνω οικιοθελώς. Επειδη λοιπόν αναγνωρίζω την σημασία των πραγμάτων, ακομα και να συμφωνουσα μαζι σου 100%, δεν θα φερόμουν έτσι. Αυτη είναι η άποψη μου.
θα προσπαθησω να μην ξαναγράψω στο συγκεκριμένο thread λοιπον. Οτι είχα να πω για το θέμα σαν symeon το ειπα.
Ξανα συγνωμη Πάνο για τον τόνο και την αναφορά στο άτομό σου. Δεν είναι προσωπικο. και συγνώμη για την εκταση των ποστ.
παντα φιλικα και χωρις μνησικακια η μικροτητες, Symeon.