ποιος τη χαρη μου!!σε εμενα τα εσυρες πρωτα και καλυτερα(να υποθεσω οτι οι ...γυναικες προηγουνται?)
τεσπα,περναω στο θεμα μας!
το κουφαλες οντως ειναι απο το νοεμβρη του 90,ομως αν δεις το εχεις συνοδευσει απο

..επομενως ειναι λογικο να καταλαβει καποιοσ οτι το χρησιμοποιεις κυρολεκτικά και όχι επειδη ηθελες να το συσχετισεις με το τραγουδι!(και να κανεις χουμορ ,κατα μια εννοια...)
εγω δεν σχολιασα καθε σου απαντηση,σταθηκα μονο στην τελευταια επειδη τη θεωρησα προσβλητικη..
αλλα αφου εσυ εκατσες να ξαναδιαβασεις οτι εγραψα,οκ,το προβλημα ειναι οτι σε οσα υποτιθεται οτι μου "σχολίασες" δεν βρισκω καποιο σχολιο ουσιαστικο..
1.ακομα πιστευω οτι δεν εχει νοημα να συζηταω πλεον μαζι σου(ασχετα με το οτι το κανω) και για τους λογους που προανεφερες,αλλα και γιατι θεωρω οτι δεν εισαι συζητήσιμος,επειτα απο εκεινη την απαντηση που εδωσες,η οποια μου δημιουργησε αρνητικη εντυπωση.πριν δεν ειχε νοημα να συζηταμε,γιατι το ειχαμε εξαντλησει το θεμα..καταλαβα τι πιστευεις,καταλαβες και εσυ τι πιστευω,τα ειπαμε ,τελειωσαμε..τωρα το ολο πραγμα παιρνει αλλες διαστασεις,και καλο θα ηταν να το ληγαμε εδω,γιατι ειναι και ανώφελο
2.γιατι οθδεν σχολιο? αδικο εχω? οποιος διαφωνει ας το ερθει να το δηλωσει...τον εμποδισε κανεις?
3.θα μου αρεσε μια τετοια κινηση,συμβολικη σε πρωτη φαση,αλλα ξερω οτι ειναι αδυνατη..που το κακο παλι σε αυτο που εγραψα?!?!
4.ειμαι απολυτη?δε νομιζω οτι φαινεται κατι τετοιο σε καποια απαντηση μου.τουλαχιστον δεν θεωρω ις δικιες μου αποψεις ιδανικες και των υπολοιπων αναξιες λογου..ισα ισα αναγνωρισα οτι ειναι λογικο να διαμαρτυρονται καποιοι για την καταληψη και για τα μαθηματα που χανουν ..αλλα για να μην επαναλαμβανομαι ξαναδιαβασε την απαντηση 154.. ειμαι πολυ απολυτη πραγματι!δουλευομαστε τωρα?
5. δεν μπορω να καταλαβω πως κολλαει ο μη δημοκρατικοςς χαρακτηρας της καταληψης με τη συνελευση..Και οταν λεω δημοκρατικος,εννοω ουσιαστικα δημοκρατικος..
στη συνελευση εχει το δικαιωμα να παει οποιος θελει..που εντοπιζεις φασιστικα στοιχεια?να τις καταργησουμε και αυτες μηπως?!
και σου ξαναλεω διαβασε την απαντηση 154 και πες μου που διαφωνεις συγκεκριμενα..
τελος για να πω και την αληθεια περιμενα οτι θα σχολιαζες την τελευταια μου απαντηση,αυτη αναφερονταν αποκλειστικα σε εσενα..ωστοσο δεν κανεις καμια αναφορα..σε ολα οσα μου εγραψες,ειλικρινα δε βρισκω να ειμαι καπου παραλογη,απολυτη,προσβλητικη κλπ κλπ...