freemind
δεν μπορω να "αμφισβητησω"ουσιαστικα αυτο που παρεθεσες,παραθετωντας αναλογη ερευνα..
ομως σου υπενθυμιζω οτι ο γιωργακης προτιμησε να απεχει απο τις διαδικασιες της αναθεωρησης επειδη εχανε ψηφους μιας και με αντισοτιχο γλακοπ το 80%των ψηφοφορων του ηταν αντιθετο..
επιπλεον δεν μπορω να μη σταθω στο γεγονος οτι προερχεται απο την καθημερινη

οπως και το γεγονος οτι μετα αυτη την τοσο μεγαλη πορεια(μιλαμε για 25000 ατομα κοντα)ειναι λογικο να "φοβηθηκε"¨η κυβερνηση τις....μειοψηφιες και να προεβη σε γκαλοπ προκειμενου να διαμορφωσει τη δικη της εικονα για τα γεγονοτα..παντως νομιζω οτι μετα την πορεια,ατομα που δεν ασχολουνταν και τοσο με το θεμα,ωστοσο ειχαν μια θετικη σταση προς τους φοιτητες,τωρα θα ειναι ακομα ευνοικοτερη η σταση τους αυτη..και ειναι λογικο αυτο,διοτι ειδαν οτι δεν ειναι απλα 5 ατομα που κανουν το κινημα,αλλα πολλαααα!
Παρολ'αυτα θεωρω οτι σε θεματα παιδειας δεν εχει θεση η γιαγια μου,η θεια μου και η γειτονισσα μου,που με αγνοια θα ταχθουν με το κομμα που ψηφιζουν,αλλα εμεις οι ιδιοι οι φοιτητες..Νομιζω οτι ενα τετοιο......."γκαλοπ" ισως ηταν προτιμοτερο!
και κατι τελευταιο
τους φοιτητες τους χωριζω σε 3 κατηγοριες

αυτους που ειναι υπερ των μετρων,αυτους που ειναι κατα ,και τους αδιαφορους,που ειναι σε μια φαση δεν με νοαιζει τι γινεται,παιρνω την παρεα μου και παω για καφε..τους τελευταιους δεν τους σχολιαζω,αλλα δυστυχως ειναι πολλοι,ειναι αυτοι που θα ψηφισουν στηριζομενοι στο ποιος εδωσε περκσσοτερες σημειωσεις και ποιος κερασε περισσοτερα σφηνακια ,η στο ποια παραταξη εχει καλυτερους γκομενους(στο α ετος που ειμαι διακρινω μια τετοια συμπεριφορα)
αναμεσα στους πρωτους και τους δευτερους, αυτοι που ειναι κατα των μετρων νομιζω οτι υπερισχυουν αρκετα
γιαυτο δεν μπορουμε να μιλαμε για μειοψηφιες!!