Χμ...δεν ξερω ακριβως τι ειναι αυτο που διαφοροποιει τα τελευταια cover κομματια, απο το δικο σου. Ισως να εχεις δωσει περισσοτερη προσοχη στο δικο σου ( και σαν παραγωγη, αλλα και σαν ορθοφωνια και συλλαβισμο ) και αυτα να εχουν πεσει στην "αποδοση" σου.
Και στα 2 τελευταια κομματια, διαπιστωνω ενα εντονο προβλημα προφορας, το οποιο "βασανιζει" εντονα ολο το κομματι. Στην αρχη, νομιζα πως εφταιγε ο τροπος με τον οποιον ηχογραφουσες, ομως παρομοιο προβλημα ( τα "κ" να γινονται εντονα "τς" ), δεν εχω παρατηρησει, με οποιοδηποτε μικροφωνο και αν εχω ηχογραφησει, αρα υποθετω οτι ειναι προβλημα προφορας. Δυστυχως, αυτο ειναι τοσο εντονο, που "υποβιβαζει" τα κομματια, και ομολογω πως πολλες φορες εκτος απο ενοχλητικο γινοταν και κωμικο.
Περα απο αυτο, το Σαλονικη θα ηθελα να μαθω απο ποια εκτελεση ακριβως το παιζεις, γιατι σε καποιες συγχορδιες δεν πολυσυμφωνει ο Μικρουτσικος με σενα:/.Παντως και οι Κατσιμιχαιοι που το ξανατραγουδησαν ( περα απο τον πρωτο δισκο με τον Κουτρα ), ειχαν ακριβως τα ιδια ακκορντα με το αυθεντικο.
Τελος, στον Αμλετ, καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να παιξεις ακριβως οτι παιζει το πιανο, ομως οταν αλλαζεις ρυθμο ( τεμπο κυριως ) σε ενα τετοιο κομματι, γινεται ευκολα αντιληπτο..
Ισως να ειμαι πολυ αυστηρος, αλλα ειναι 2 κομματια που τυχαινει να εχω παιξει πολλες φορες, και πιστευω οτι μια διαφορετικη προσεγγιση ( πιο προσεκτικη και οχι τοσο "τσαπατσουλικη" ), να εδειχνε πληρως τη φωνη και την αρθρωση σου.