Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει μουσική που δεν αντέχετε να ακούτε?  (Αναγνώστηκε 106891 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Θα λέω ψέματα πως δε θα ξαναφύγω...
    • Προφίλ
Άρα για αυτούς που δεν τους αρέσει είναι θλιβερό; Άρα είναι και για εσένα θλιβερό; Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Ξέχασέ το, δεν έχει σημασία. Και δόξα το Θεό και εγώ στα Ελληνικά μιλάω αλλά αποφεύγω την ειρωνία και θα σε συμβούλευα να κάνεις και εσύ το ίδιο. Εκτός αν θέλεις να μιλήσουμε σε κάποια άλλη γλώσσα.
There's a shark in the pool
And a witch in the tree
A crazy old neighbor and he's been watching me
And there's footsteps loud and strong coming down the hall

Αποσυνδεδεμένος ship_me_out!!!

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • ayeah ;-)
    • Προφίλ
    • www.in.gr
Οπερα!!! Δεν το αντεχω!!!
Μα εγω με εναν αγριο περηφανο χορό! σαν αετος πανω απ' τις λυπες θα πεταξω!
σιγα μην κλαψω! σιγα μην φοβηθω!
ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!

Αγγέλα

• Επισκέπτης
Άρα για αυτούς που δεν τους αρέσει είναι θλιβερό; Άρα είναι και για εσένα θλιβερό; Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Ξέχασέ το, δεν έχει σημασία. Και δόξα το Θεό και εγώ στα Ελληνικά μιλάω αλλά αποφεύγω την ειρωνία και θα σε συμβούλευα να κάνεις και εσύ το ίδιο. Εκτός αν θέλεις να μιλήσουμε σε κάποια άλλη γλώσσα.

Εσύ είπες τη λέξη "θλιβερό". Εγώ απλά ήθελα να το καταλάβεις. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ είναι τι σε ενοχλεί εσένα, αν υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν τα μπουζούκια; Τόσο απίστευτο σου φαίνεται πια;

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
  Καθόλου απίστευτο δεν μου φαίνεται. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να διασκεδάζει όπως θέλει - δεν είπα ποτέ το αντίθετο. Λοιπόν τ ε λ ο ς ! ;D η κουβέντα..
And a witch in the tree

Αποσυνδεδεμένος CHIOTOS

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
Μάλλον η ατονική αλλά ίσως να μην έχω ασχολιθει αρκετά...Α κ οι τρυπες κ ο Παπακωνσταντινου (ο Βασιλης)

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ
Με αυτό που είπες για τις τρύπες άνοιξες τον τάφο σου... ;D ;D ;DΠλάκα κάνω έτσι , μην παρεξηγηθούμε.. ;) ;) :) :)
Την emo!!!Einai apaisia ayth h kai kala katathlipsh katastash kai ola ayta ta paidakia twn voreiwn proastiwn pou kai kala (pali!) psaxnoyn na vroun to nohma ths zwhs, ola ta vlepoun mavra kai to paizoun yparxistes, enw ap'thn allh trwne ta lefta tou mpampa !! Eleos pia!!
Kai siga thn mousikh pia!! Klepsimo apo pantoy...!!!!
A kai fysika ta skyladika...!

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
Eγώ ακούω Rock και Blues.Δεν μ'αρέσουν τα μπουζούκια και τα '''σουξέ'' οπώς είπε και ένας φίλος παραπάνω(στην τριτη λυκείου στην 5ημερη είχα κοιμηθεί στο club),τα emo συγκροτήματα και οι emo κοινώς ψευτομεταλλάδες και ψευτοροκάδες οι περισσότεροι,black-death metal (καφρίλες δηλαδή).Αυτά τα ολίγα.
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αγγέλα

• Επισκέπτης
          Εγώ πάλι, δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα μπουζούκια, ούτε με τα "σουξέ' που λες. Το είπα και πιο πάνω : όλα το ρόλο τους παίζουν. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι άλλο. Πως όλοι τα σνομπάρουν κι όμως κάθε βράδυ τα τραπέζια είναι γεμάτα;
          Ποιο το πρόβλημα βρε παιδιά να θέλει κάποιος να διασκεδάσει έτσι; Συγνώμη που δεν ακούω μόνο Αλεξίου και Μάλαμα αλλα ευτυχώς κάτι ξέρω και για αυτούς.

Παρεμπιπτόντως πρέπει να σου πω οτι γνωστοί μου που γουστάρουν τρελά τα μπουζούκια, σνομπάρουν καλλιτέχνες, σε στυλ θανάσης/σωκράτης/αλκίνοος/μίλτος κ.λπ. κι όμως με τον ίδιο τρόπο που κάθε βράδυ τα τραπέζια στα μπουζούκια είναι γεμάτα, έτσι και τα στάδια και τα θέατρα όπου κάνουν συναυλίες οι παραπάνω καλλιτέχνες είναι γεμάτα...

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
          Εγώ πάλι, δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα μπουζούκια, ούτε με τα "σουξέ' που λες. Το είπα και πιο πάνω : όλα το ρόλο τους παίζουν. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι άλλο. Πως όλοι τα σνομπάρουν κι όμως κάθε βράδυ τα τραπέζια είναι γεμάτα;
          Ποιο το πρόβλημα βρε παιδιά να θέλει κάποιος να διασκεδάσει έτσι; Συγνώμη που δεν ακούω μόνο Αλεξίου και Μάλαμα αλλα ευτυχώς κάτι ξέρω και για αυτούς.

Παρεμπιπτόντως πρέπει να σου πω οτι γνωστοί μου που γουστάρουν τρελά τα μπουζούκια, σνομπάρουν καλλιτέχνες, σε στυλ θανάσης/σωκράτης/αλκίνοος/μίλτος κ.λπ. κι όμως με τον ίδιο τρόπο που κάθε βράδυ τα τραπέζια στα μπουζούκια είναι γεμάτα, έτσι και τα στάδια και τα θέατρα όπου κάνουν συναυλίες οι παραπάνω καλλιτέχνες είναι γεμάτα...

Πέστα ρε Αγγέλα....!! :) :) ;) ;)
 Βασικά, τα μπουζούκια τώρα τελευταία  δεν είναι και ''τοοοσο '' γεμάτα, και άσε που τα μισά τραπέζια είναι ''σφίνες'', δηλαδή γνωστοί και φίλοι των ''τραγουδιστών''(ο θεός  να ρους κάνει.... ;D ;D :P :P), των συντελεστών και του καταστηματάρχη...!! Μένια θα συμφωνήσω μαζί σου με το ότι ο καθένας διασκεδάζει όπως θέλει, και κανένας δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει για τις επολογές του...! Αλλά ο λόγος που αποστρεφόμαστε αυτό το είδος της ''μουσικης'', δηλαδη τα σκυλάδικα είναι γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μουσικοί!! Είναι απλώς διασκεδαστες!! Ο αλκίνοος, ο σωκράτης, ο πασχαλίδης και όλοι αυτοί κάνουν κάτι πολύ σημαντικό που τους ξεχωρίζει από όλους αυτούς τους σουξεδιάριδες....Στην μουσική και στα τραγούδια τους αφήνουν ένα απόθεμα της ψυχής τους!!! Καταλαβαίνεις τί θα πεί αυτο????? Γράφουν όχι για τα φράγκα και την δόξα όπως γράφει ο Φοίβος και ο Καρβέλας!!! Γράφουν γιατί αισθάνονται πως θέλουν να γράψουν!!Κάνουν νότες όλα τα συναισθήματα, τα προβλήματα, τις ανησυχίες , τις απογοητεύσεις που διέπουν την ζωή τους εκείνη την χρονική στιγμη!!! Γι'αυτό και κάνουν καμιά 6-7 χρόνια να βγάλουν καινούριο δίσκο!!
 Αλλά αυτός ο δίσκος 1ον το πιο λογικό είναι να είναι υπέροχος και 2ον θα είναι για βδομάδες 1ος στα τσαρτς!!! Και αυτό γιατί αυτά τα άτομα έχουν σταθερεόυς και φανατικούς θαυμαστές που τους ακούν χρόνια και χρόνια!!!! Ενώ οι σκυλάδες κάθε άλλο από σταθερό κοινό έχουν!! Γιαυτό και βγάζουν 2 φορές τον χρόνο δίσκο!! Γιατί ξέρουν πως λίγο να φύγουν από το προσκύνιο θα ξεχαστούν γιατι είναι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΙ!!! Ξέρεις πόσοι επίδοξοι ρουβάδες και πόσες επίδοξες ζήνες που προσπαθούν εναγωνίως να πάρουν τη θέση τους κυκλοφορούν έξω???? Αμέτρητες !!!!! :P :P :P :) :)
   Και επίσης, άκουσες ποτέ εσύ καμιά φορά κάτι μεμπτό για τον Ιωαννίδη, τον Μάλαμα ή τον Πασχαλίδη, και γενικώς για όλους αυτούς?? Φυσικα και όχι!!!!! Γιατί αυτοί δεν έχουν ανάγκη να κάνουν σκάνδαλο  στην Λαμπίρη για να πάνε οι άσχετοι να αγοράσουν τους δίσκους τους!!!!  :P :P :P ::) ::) ::)
    Είναι θέμα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και επιπέδου !!!

Αποσυνδεδεμένος Minotaur

• Παλιός
    • Προφίλ
+1 για το mikaki

Reggae-Latin-Black,death Metal.Τα πρώτα με μικρές εξαιρέσεις το τελευταίο ούτε με σφαίρες.

Αγγέλα

• Επισκέπτης

Πέστα ρε Αγγέλα....!! :) :) ;) ;)
 Βασικά, τα μπουζούκια τώρα τελευταία  δεν είναι και ''τοοοσο '' γεμάτα, και άσε που τα μισά τραπέζια είναι ''σφίνες'', δηλαδή γνωστοί και φίλοι των ''τραγουδιστών''(ο θεός  να ρους κάνει.... ;D ;D :P :P), των συντελεστών και του καταστηματάρχη...!! Μένια θα συμφωνήσω μαζί σου με το ότι ο καθένας διασκεδάζει όπως θέλει, και κανένας δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει για τις επολογές του...! Αλλά ο λόγος που αποστρεφόμαστε αυτό το είδος της ''μουσικης'', δηλαδη τα σκυλάδικα είναι γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μουσικοί!! Είναι απλώς διασκεδαστες!! Ο αλκίνοος, ο σωκράτης, ο πασχαλίδης και όλοι αυτοί κάνουν κάτι πολύ σημαντικό που τους ξεχωρίζει από όλους αυτούς τους σουξεδιάριδες....Στην μουσική και στα τραγούδια τους αφήνουν ένα απόθεμα της ψυχής τους!!! Καταλαβαίνεις τί θα πεί αυτο????? Γράφουν όχι για τα φράγκα και την δόξα όπως γράφει ο Φοίβος και ο Καρβέλας!!! Γράφουν γιατί αισθάνονται πως θέλουν να γράψουν!!Κάνουν νότες όλα τα συναισθήματα, τα προβλήματα, τις ανησυχίες , τις απογοητεύσεις που διέπουν την ζωή τους εκείνη την χρονική στιγμη!!! Γι'αυτό και κάνουν καμιά 6-7 χρόνια να βγάλουν καινούριο δίσκο!!
 Αλλά αυτός ο δίσκος 1ον το πιο λογικό είναι να είναι υπέροχος και 2ον θα είναι για βδομάδες 1ος στα τσαρτς!!! Και αυτό γιατί αυτά τα άτομα έχουν σταθερεόυς και φανατικούς θαυμαστές που τους ακούν χρόνια και χρόνια!!!! Ενώ οι σκυλάδες κάθε άλλο από σταθερό κοινό έχουν!! Γιαυτό και βγάζουν 2 φορές τον χρόνο δίσκο!! Γιατί ξέρουν πως λίγο να φύγουν από το προσκύνιο θα ξεχαστούν γιατι είναι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΙ!!! Ξέρεις πόσοι επίδοξοι ρουβάδες και πόσες επίδοξες ζήνες που προσπαθούν εναγωνίως να πάρουν τη θέση τους κυκλοφορούν έξω???? Αμέτρητες !!!!! :P :P :P :) :)
   Και επίσης, άκουσες ποτέ εσύ καμιά φορά κάτι μεμπτό για τον Ιωαννίδη, τον Μάλαμα ή τον Πασχαλίδη, και γενικώς για όλους αυτούς?? Φυσικα και όχι!!!!! Γιατί αυτοί δεν έχουν ανάγκη να κάνουν σκάνδαλο  στην Λαμπίρη για να πάνε οι άσχετοι να αγοράσουν τους δίσκους τους!!!!  :P :P :P ::) ::) ::)
    Είναι θέμα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και επιπέδου !!!

Γεια σου ρε mikaki! Συμφωνώ απόλυτα!!  ;) ;) ;)

Αγγέλα

• Επισκέπτης
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να προσθέσω οτι πολλοί καλλιτέχνες σκυλλάδικων πολλές φορές στο πρόγραμμά τους προσθέτουν τραγούδια του αλκίνοου όπως το "θα μαι κοντά σου" ή τον "προσκυνητή" >:( (ναι το έτυχα κι αυτό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που πήγα με το ζόρι στην 5ήμερη του σχολείου και έβγαλα φλύκταινες!). Αντίθετα δεν νομίζω οτι ο αλκίνοος θα έβαζε στο πρόγραμμά του με καμία κυβέρνηση κανένα "σκότωσέ με για να μη σ' αγαπάω/μακριά σου δεν αξίζει να ζω", εκτός βέβαια αν ήθελε να κάνει πλάκα  ;D ...

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
+10000000000000000000
  Έτσι έτσι!!!! Αυτό άραγε πώς το κρίνουν αυτοί που ακούνε μόνι σκυλάδικα και σουξέ?????????????
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ, όταν ακούνε τραγούδια του αλκίνοου ή του μάλαμα, λενε πως είναι πολύ ήσυχα και βαρετά και δεν ξέρω εγω...!! Μόλις τα ακούνε από τους σκυλάδες τους αρέσει!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!
 Κανένα μέτρο σύγκρισης πια????????? >:( >:( >:(  ( ρητορική η ερώτηση μάλλον!!!!!!! ;D ;D ;D ;D)

Αγγέλα

• Επισκέπτης
+10000000000000000000
  Έτσι έτσι!!!! Αυτό άραγε πώς το κρίνουν αυτοί που ακούνε μόνι σκυλάδικα και σουξέ?????????????
Δεν μπορώ να καταλάβω ρε γμτ, όταν ακούνε τραγούδια του αλκίνοου ή του μάλαμα, λενε πως είναι πολύ ήσυχα και βαρετά και δεν ξέρω εγω...!! Μόλις τα ακούνε από τους σκυλάδες τους αρέσει!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!
 Κανένα μέτρο σύγκρισης πια????????? >:( >:( >:(  ( ρητορική η ερώτηση μάλλον!!!!!!! ;D ;D ;D ;D)

Ξέρω άτομα που δεν μπορούν να φανταστούν πώς γίνεται να διασκεδάζουμε με τέτοιου είδους καλλιτέχνες. Περιέγραφα τις προάλλες σε μια φίλη τι τζέρτζελο γινόταν σε συναλία Ιωαννίδη-Μάλαμα που πήγα πρόσφατα και της φαινόταν αδιανόητο :o. Νόμιζε οτι απλώς καθόμαστε σε μια μεριά και κοιτάμε το υπερπέραν ???, σιγοτραγουδώντας τα τραγούδια τους. Το κακό είναι οτι τους σνομπάρουν κιόλας μερικοί, χωρίς να έχουν ιδέα... >:(.
Ή το άλλο που είναι άνω ποταμών:
Λένε μερικοί: "Μου αρέσει ο Αλκίνοος" :o
Εννοούν: "Μου αρέσει ο προσκυνητής που λέει αυτός ο Ιλκωνίδης... εεε... Ιωακενίδης... αυτός ο Αλκίνοος τέλος πάντων... "  ::)

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Α ρε Αγγέλα, και μένα ακριβώς τα ίδια μου λένε!! Και για τον Μάλαμα... ''Εεεε, ναι μάρέσει .... ε , να, το τσιγάρο μ'αρέσει...'' Μου ρχεται να τους σκυλοβρίσω!! Πάντως περνάμε πολύ καλύτερα από ότι περνανε αυτοί στα σκυλάδικα! Γιατί κάνουμε και πνευματική διεργασία ακούγοντας τους!! ;) ;) ;) ;) ;)
    Τί σπαστικό πάντως αυτό όταν το παίζουν και καλά ότι ακούνε έντεχνο και το μόνο που ξέρουν είναι 3-4 τραγούδια από τους πιο επιφανείς του είδους....!!! >:( >:( >:( Να τους βαρέσω μου ρχεται!! >:( >:( >:( :P :P :P
Αυτοί και αν είναι οι πιο επικίνδυνοι...Που τα ''ακούνε όλα, ανάλογα τα κέφια''.....Τι καραμέλα θεέ μου!!!! Δεν έχουν ιδέα από μουσική και τα ακούνε και καλά όλα!!!! ΕΛΕΟΣ!!! ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P :P :P

Αγγέλα

• Επισκέπτης
Α ρε Αγγέλα, και μένα ακριβώς τα ίδια μου λένε!! Και για τον Μάλαμα... ''Εεεε, ναι μάρέσει .... ε , να, το τσιγάρο μ'αρέσει...'' Μου ρχεται να τους σκυλοβρίσω!! Πάντως περνάμε πολύ καλύτερα από ότι περνανε αυτοί στα σκυλάδικα! Γιατί κάνουμε και πνευματική διεργασία ακούγοντας τους!! ;) ;) ;) ;) ;)
    Τί σπαστικό πάντως αυτό όταν το παίζουν και καλά ότι ακούνε έντεχνο και το μόνο που ξέρουν είναι 3-4 τραγούδια από τους πιο επιφανείς του είδους....!!! >:( >:( >:( Να τους βαρέσω μου ρχεται!! >:( >:( >:( :P :P :P
Αυτοί και αν είναι οι πιο επικίνδυνοι...Που τα ''ακούνε όλα, ανάλογα τα κέφια''.....Τι καραμέλα θεέ μου!!!! Δεν έχουν ιδέα από μουσική και τα ακούνε και καλά όλα!!!! ΕΛΕΟΣ!!! ;D ;D ;D :P :P :P :P :P :P :P :P

Εννοείται οτι περνάμε πολύ καλύτερα... Επίσης έχω μια ακόμη απορία: Οκ, σε πολύ κόσμο, αρέσουν αυτά που εμείς αποκαλούμε σκυλάδικα. Όταν πάνε σε ένα κέντρο και ακούν τον κάθε παράφωνο, πώς γίνεται να μην τους σπάνε τα νεύρα;  ???

Μήπως κατάβάθος, φοράνε ωτοασπίδες; :P ::) ;D

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Λές??  ??? ??? ??? ???
 Εγώ απορρώ πως πάνε και ακούνε  την Λάμπρου και τα παιδιά της Ανίτας!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? :o :o :o :o
Δεν τους σπάνε τα νεύρα????????????????????????
Που καταντήσαμε.......... :P :P :P :P :( :( :( :(

Αγγέλα

• Επισκέπτης
Αυτό με τα παιδιά της Ανίτας είναι άλλο πράμα...
Εμένα μου φαίνεται θλιβερό. Δουλεύουν ψιλό γαζί άτομα, που έχουν όσο να 'ναι ένα ψιλοχάσιμο, για να κάνουν τηλεθέαση >:(. Είναι ο απόλυτος εκχυδαϊσμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!! Και το χειρότερο είναι οτι υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που τα ακούνε αυτά και γελάνε και όταν τους ρωτήσεις λένε: "έλα μωρέ, πλάκα έχει!"! Πού τη βλέπουν τη πλάκα δεν καταλαβαίνω;  ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Εμένα μου φαίνεται θλιβερό. Δουλεύουν ψιλό γαζί άτομα, που έχουν όσο να 'ναι ένα ψιλοχάσιμο, για να κάνουν τηλεθέαση >:(. Είναι ο απόλυτος εκχυδαϊσμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας!! Και το χειρότερο είναι οτι υπάρχουν αρκετοί ηλίθιοι που τα ακούνε αυτά και γελάνε και όταν τους ρωτήσεις λένε: "έλα μωρέ, πλάκα έχει!"! Πού τη βλέπουν τη πλάκα δεν καταλαβαίνω;  ??? ??? ???

+10000000000000000000
 Έβγαλε όλους τους ψιλοπειραγμένους και τους εκμεταλλεύται!!!!! Αλλά εντάξει πάνε στην Ανίτα , τραγουδάνε, κάνουν το κέφι τους, πέρνουν και κανένα φράγκο να περνάει η ώρα...Αυτοί που πάνε και τους ακούνε και χαίρονται???? Δηλαδή πόση πλάκα έχει να ακούς 5-6 πειραγμένους???? Αντε μωρέ πια οι κομπλεξικοι....!!! >:( >:( >:(

Αγγέλα

• Επισκέπτης

+10000000000000000000
 Έβγαλε όλους τους ψιλοπειραγμένους και τους εκμεταλλεύται!!!!! Αλλά εντάξει πάνε στην Ανίτα , τραγουδάνε, κάνουν το κέφι τους, πέρνουν και κανένα φράγκο να περνάει η ώρα...Αυτοί που πάνε και τους ακούνε και χαίρονται???? Δηλαδή πόση πλάκα έχει να ακούς 5-6 πειραγμένους???? Αντε μωρέ πια οι κομπλεξικοι....!!! >:( >:( >:(

Εγώ προσωπικά, λίγο να κάτσω να δω, με πιάνει κατάθλιψη... Αλλά είναι τα λεφτά στη μέση... όλοι αυτοί που φροντίζουν να εξευτελίζουν αυτούς τους ανθρώπους, βγάζουν του κόσμου τα λεφτά... Όσο γι' αυτούς που τα ακούνε, θεωρώ οτι δεν έχουν προσωπικότητα και δέχονται να τους χειραγωγούν όλοι αυτοί...

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Τί να πώ άλλο???
Με κάλυψες!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος vangeliz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
δεν αντέχω να ακούω άλλο το Last Christmas..

Αγγέλα

• Επισκέπτης
δεν αντέχω να ακούω άλλο το Last Christmas..

Ευτυχώς που δεν έχουμε Χριστούγεννα δλδ!   :P ;D

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
   Εντάξει; Τα'πατε; ..

ωραία.. Και τώρα σας παρακαλώ απαντήστε μου. Μείωσα ποτέ όλους αυτούς τους οποίους αναφέρατε ή τους σύγκρινα με κανέναν; Θα με τρελάνετε εδώ μέσα, στα αλήθεια. Χαίρομαι που επίσης και τα στάδια με συναυλίες είναι γεμάτα, χαίρομαι που ο κόσμος γενικότερα επιλέγει να διασκεδάζει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Χαίρομαι που υπάρχουν καλλιτέχνες όπως ο Ιωαννίδης , ο Μάλαμας και η Αλεξίου. Προτού βγάλετε τα νυχάκια σας .. παρακαλώ.. πολύ.. ανοίχτε τα αυτάκια σας, σκεφτείτε λίγο τι λέει ο συνομιλητής σας.. εντάξει; Και κάτι άλλο να ξέρετε και να θυμάστε. Η πνευματική υγεία απαιτεί ελευθερία επιλογών - και εγώ ... και εσείς ευτυχώς διαθέτουμε πολλές. Η παρορμητικότητα δεν βοηθάει, ανιτθέτως η καθαρή σκέψη και το ανοιχτό μυαλό μας βοηθούν να είμαστε όχι μόνο αυτό που λέμε  αλλά και αυτό που κάνουμε. Το επίπεδο λοιπόν κάποιου δεν κρίνεται από τη μουσική που ακούει και αν εγώ γουστάρω μετά τον Σφακιανάκη να πάω στον Μάλαμα - κ α μ ά ρ ι μου!
« Τελευταία τροποποίηση: 22/08/07, 21:39 από Μένια.. »
And a witch in the tree

Αγγέλα

• Επισκέπτης
   Εντάξει; Τα'πατε; ..

ωραία.. Και τώρα σας παρακαλώ απαντήστε μου. Μείωσα ποτέ όλους αυτούς τους οποίους αναφέρατε ή τους σύγκρινα με κανέναν; Θα με τρελάνετε εδώ μέσα, στα αλήθεια. Χαίρομαι που επίσης και τα στάδια με συναυλίες είναι γεμάτα, χαίρομαι που ο κόσμος γενικότερα επιλέγει να διασκεδάζει με χίλιους διαφορετικούς τρόπους. Χαίρομαι που υπάρχουν καλλιτέχνες όπως ο Ιωαννίδης , ο Μάλαμας και η Αλεξίου. Προτού βγάλετε τα νυχάκια σας .. παρακαλώ.. πολύ.. ανοίχτε τα αυτάκια σας, σκεφτείτε λίγο τι λέει ο συνομιλητής σας.. εντάξει; Και κάτι άλλο να ξέρετε και να θυμάστε. Η πνευματική υγεία απαιτεί ελευθερία επιλογών - και εγώ ... και εσείς ευτυχώς διαθέτουμε πολλές. Η παρορμητικότητα δεν βοηθάει, ανιτθέτως η καθαρή σκέψη και το ανοιχτό μυαλό μας βοηθούν να είμαστε όχι μόνο αυτό που λέμε  αλλά και αυτό που κάνουμε. Το επίπεδο λοιπόν κάποιου δεν κρίνεται από τη μουσική που ακούει και αν εγώ γουστάρω μετά τον Σφακιανάκη να πάω στον Μάλαμα - κ α μ ά ρ ι μου!

Εμείς απλώς τους αναφέραμε σαν παραδείγματα! ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!!! Εμείς απλώς είπαμε τη γνώμη μας. Κι αν εσένα σε πειράζει που προτιμάμε να ακούμε αυτούς και να το λέμε (εφόσον είμαστε ελεύθερες να το κάνουμε), τότε πρόβλημά σου! Και το να λες ελεύθερα τη γνώμη σου, είναι μια επιλογή που την παίρνεις ελεύθερα...