Εγώ πάλι, δεν έχω πρόβλημα ούτε με τα μπουζούκια, ούτε με τα "σουξέ' που λες. Το είπα και πιο πάνω : όλα το ρόλο τους παίζουν. Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι άλλο. Πως όλοι τα σνομπάρουν κι όμως κάθε βράδυ τα τραπέζια είναι γεμάτα;
Ποιο το πρόβλημα βρε παιδιά να θέλει κάποιος να διασκεδάσει έτσι; Συγνώμη που δεν ακούω μόνο Αλεξίου και Μάλαμα αλλα ευτυχώς κάτι ξέρω και για αυτούς.
Παρεμπιπτόντως πρέπει να σου πω οτι γνωστοί μου που γουστάρουν τρελά τα μπουζούκια, σνομπάρουν καλλιτέχνες, σε στυλ θανάσης/σωκράτης/αλκίνοος/μίλτος κ.λπ. κι όμως με τον ίδιο τρόπο που κάθε βράδυ τα τραπέζια στα μπουζούκια είναι γεμάτα, έτσι και τα στάδια και τα θέατρα όπου κάνουν συναυλίες οι παραπάνω καλλιτέχνες είναι γεμάτα...
Πέστα ρε Αγγέλα....!!

Βασικά, τα μπουζούκια τώρα τελευταία δεν είναι και ''τοοοσο '' γεμάτα, και άσε που τα μισά τραπέζια είναι ''σφίνες'', δηλαδή γνωστοί και φίλοι των ''τραγουδιστών''(ο θεός να ρους κάνει....

), των συντελεστών και του καταστηματάρχη...!! Μένια θα συμφωνήσω μαζί σου με το ότι ο καθένας διασκεδάζει όπως θέλει, και κανένας δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει για τις επολογές του...! Αλλά ο λόγος που αποστρεφόμαστε αυτό το είδος της ''μουσικης'', δηλαδη τα σκυλάδικα είναι γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μουσικοί!! Είναι απλώς διασκεδαστες!! Ο αλκίνοος, ο σωκράτης, ο πασχαλίδης και όλοι αυτοί κάνουν κάτι πολύ σημαντικό που τους ξεχωρίζει από όλους αυτούς τους σουξεδιάριδες....Στην μουσική και στα τραγούδια τους αφήνουν ένα απόθεμα της ψυχής τους!!! Καταλαβαίνεις τί θα πεί αυτο?

? Γράφουν όχι για τα φράγκα και την δόξα όπως γράφει ο Φοίβος και ο Καρβέλας!!! Γράφουν γιατί αισθάνονται πως θέλουν να γράψουν!!Κάνουν νότες όλα τα συναισθήματα, τα προβλήματα, τις ανησυχίες , τις απογοητεύσεις που διέπουν την ζωή τους εκείνη την χρονική στιγμη!!! Γι'αυτό και κάνουν καμιά 6-7 χρόνια να βγάλουν καινούριο δίσκο!!
Αλλά αυτός ο δίσκος 1ον το πιο λογικό είναι να είναι υπέροχος και 2ον θα είναι για βδομάδες 1ος στα τσαρτς!!! Και αυτό γιατί αυτά τα άτομα έχουν σταθερεόυς και φανατικούς θαυμαστές που τους ακούν χρόνια και χρόνια!!!! Ενώ οι σκυλάδες κάθε άλλο από σταθερό κοινό έχουν!! Γιαυτό και βγάζουν 2 φορές τον χρόνο δίσκο!! Γιατί ξέρουν πως λίγο να φύγουν από το προσκύνιο θα ξεχαστούν γιατι είναι ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΙ!!! Ξέρεις πόσοι επίδοξοι ρουβάδες και πόσες επίδοξες ζήνες που προσπαθούν εναγωνίως να πάρουν τη θέση τους κυκλοφορούν έξω?

Αμέτρητες !!!!!
Και επίσης, άκουσες ποτέ εσύ καμιά φορά κάτι μεμπτό για τον Ιωαννίδη, τον Μάλαμα ή τον Πασχαλίδη, και γενικώς για όλους αυτούς?? Φυσικα και όχι!!!!! Γιατί αυτοί δεν έχουν ανάγκη να κάνουν σκάνδαλο στην Λαμπίρη για να πάνε οι άσχετοι να αγοράσουν τους δίσκους τους!!!!

Είναι θέμα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και επιπέδου !!!