Τα βάζω μαζί σου κορίτσι μου καλό, γιατί δεν μπορείς να απαιτείς να μην σνομπάρουν τον Ιωαννίδη σου ($%$ πια!) και να σνομπάρεις με τη σειρά σου εσύ κάτι άλλο. Το οτι δεν είσαι η μόνη που έχει αυτήν την άποψη δεν μου λέει τίποτα όπως και δεν μου λένε τίποτα απολύτως όσα λες δυο σελίδες τώρα. Κομμένο εδώ και κομμένο γενικότερα.
Κορίτσι μου καλο (

) , δεν θα ...βγάζαμε τα νυχάκια μας... όπως λές, εάν εσείς πρώτα δεν μας προκαλούσατε...!! Όπως είχα πει όταν είχε πρωτοανοίξει το τόπικ αυτό , ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!! Από την στιγμή όμως που κάποιοι με θίγουν και με σχολιάζουν γιατί ακούω Μάλαμα, Ιωαννίδη, Πασχαλίδη, Θανάση Παπακωνσταντίνου και δεν ξέρω εγώ ποιους άλλους έχω αναφέρει κατα καιρούς μπορώ πάρα πολύ άνετα να σχολιάσω και εγώ αυτή την παιδική αρρώστεια της μουσικής που λέγεται ''Σκυλάδικο'' !! Μήπως είστε λίγο (!) εγωιστες?

Δηλαδή εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε αυτές τις παρωδίες όπου και να πάμε επεοδή αυτές μας έχουν επιβάλλει να ακούμε τα μμε και να τις τρώμε συνεχώς στην μάπα και τώρα δεν μπορούμε να εκφράσουμε και την γνώμη μας??
Τί έγινε ρε ?? Δικτατορία της Σαβούρας έχουμε?

Για συνέλθετε λίγο!!! Και όπως είχα πέι και πολυ πιο πρίν, οι ''έντεχνοι'', διαφέρουν από τους ''σκυλάδες'' για τον λόγο ότι δεν κάνουν μια απλή διεπαεραίωση ενός προκατασκευασμένου τραγουδιού!!!!!!!!!!!! Δίνουν ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!! Μπορείτε επιτελούς να το αντιληφθείτε?

?

Νομίζω πως όχι και ούτε και πρόκειτε!!!