Αποστολέας Θέμα: Υπάρχει μουσική που δεν αντέχετε να ακούτε?  (Αναγνώστηκε 106839 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Θα λέω ψέματα πως δε θα ξαναφύγω...
    • Προφίλ
   Ταράχτηκες λίγο ή μου φαίνεται;
Πρόσεξε, δεν σε κατηγορώ για ό,τι κι αν ακούς - μα γιατί δεν το καταλαβαίνεις; Προβλήματα δεν έχω κοριτσάκι μου ευτυχώς εδώ και καιρό οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Τελευταία μου κουβέντα : μην σνομπάρεις με αυτό το ύφος τίποτα και κανέναν, δεν θα σου βγει σε καλό. Όταν σου λένε κάτι άνοιγε τα αυτιά σου και μην βιάζεσαι να μιλήσεις. Διάλεγε σωστά τα λόγια σου για να μην τα βρεις μπροστά σου. Φράσεις τύπου "Όταν πάνε σε ένα κέντρο και ακούν τον κάθε παράφωνο, πώς γίνεται να μην τους σπάνε τα νεύρα; 
Μήπως κατάβάθος, φοράνε ωτοασπίδες;   
και " ναι το έτυχα κι αυτό σε γνωστό νυχτερινό κέντρο που πήγα με το ζόρι στην 5ήμερη του σχολείου και έβγαλα φλύκταινες!... και και και και...
εμένα με ενοχλούν. Δεν θέλω να έχω κανένα δασκαλίστικο ύφος και με συγχωρείς για αυτό (μόνο για αυτό ;D).
There's a shark in the pool
And a witch in the tree
A crazy old neighbor and he's been watching me
And there's footsteps loud and strong coming down the hall

Αγγέλα

• Επισκέπτης
Πρόβλημά σου αν σε ενοχλούν! Εμένα αυτή είναι η άποψή μου. Και δεν νομίζω να είμαι η μόνη στο φόρουμ που σνομπάρω αυτό το είδος μουσικής... Απορώ γιατί τα βάζεις μαζί μου...

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
     Τα βάζω μαζί σου κορίτσι μου καλό, γιατί δεν μπορείς να απαιτείς να μην σνομπάρουν τον Ιωαννίδη σου ($%$ πια!) και να σνομπάρεις με τη σειρά σου εσύ κάτι άλλο. Το οτι δεν είσαι η μόνη που έχει αυτήν την άποψη δεν μου λέει τίποτα όπως και δεν μου λένε τίποτα απολύτως όσα λες δυο σελίδες τώρα. Κομμένο εδώ και κομμένο γενικότερα.
And a witch in the tree

Αποσυνδεδεμένος Αλ

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Δράκος!!!!!!!!!!!!
    • Προφίλ
     Τα βάζω μαζί σου κορίτσι μου καλό, γιατί δεν μπορείς να απαιτείς να μην σνομπάρουν τον Ιωαννίδη σου ($%$ πια!) και να σνομπάρεις με τη σειρά σου εσύ κάτι άλλο. Το οτι δεν είσαι η μόνη που έχει αυτήν την άποψη δεν μου λέει τίποτα όπως και δεν μου λένε τίποτα απολύτως όσα λες δυο σελίδες τώρα. Κομμένο εδώ και κομμένο γενικότερα.

+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Πυρετός κρυφός με σιγοκαίει
κι ούτε βλέπω τίποτα ούτε ακούω

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • We are the facilitators of our own creative evolut
    • Προφίλ

Κορίτσι μου καλο ( ;D ;D) , δεν θα ...βγάζαμε τα νυχάκια μας... όπως λές, εάν εσείς πρώτα δεν μας προκαλούσατε...!! Όπως είχα πει όταν είχε πρωτοανοίξει το τόπικ αυτό , ο καθένας έχει δικαίωμα να ακούει Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!! Από την στιγμή όμως που κάποιοι με θίγουν και με σχολιάζουν γιατί ακούω Μάλαμα, Ιωαννίδη, Πασχαλίδη, Θανάση Παπακωνσταντίνου και δεν ξέρω εγώ ποιους άλλους έχω αναφέρει κατα καιρούς μπορώ πάρα πολύ άνετα να σχολιάσω και εγώ αυτή την παιδική αρρώστεια της μουσικής που λέγεται  ''Σκυλάδικο'' !! Μήπως είστε λίγο (!) εγωιστες???? Δηλαδή εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε αυτές τις παρωδίες όπου και να πάμε επεοδή αυτές μας έχουν επιβάλλει να ακούμε τα μμε και να τις τρώμε συνεχώς στην μάπα και τώρα δεν μπορούμε να εκφράσουμε και την γνώμη μας??
    Τί έγινε ρε ?? Δικτατορία της Σαβούρας έχουμε???????  ;D ;D ;D Για συνέλθετε λίγο!!! Και όπως είχα πέι και πολυ πιο πρίν, οι ''έντεχνοι'', διαφέρουν από τους ''σκυλάδες'' για τον λόγο ότι δεν κάνουν μια απλή διεπαεραίωση ενός προκατασκευασμένου τραγουδιού!!!!!!!!!!!! Δίνουν ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!  Μπορείτε επιτελούς να το αντιληφθείτε???????::) ::) ::) ::) Νομίζω πως όχι και ούτε και πρόκειτε!!!

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
   Εάν πρώτα εσείς δεν μας προκαλούσατε.. οι "έντεχνοι" και οι μη..
Βλέπετε φαντάσματα.

Παράθεση
Νομίζω πως όχι και ούτε και πρόκειτε!!!
    Διαισθάνομαι πως μας αποκαλείς χαζούς. ;D

Έλα, σοβαρευτείτε.
And a witch in the tree

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Μάλλον εσείς δεν αντιλαμβάνεστε ότι εμείς, το θέμα μουσική,

το χουμε πάρει στα ΣΟΒΑΡΑ!!!! Για μας η μουσική είναι η ζωή μας...! Δεν κάνουμε απλώς Χαβαλέ!!!!

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
      Πολύ τράβηξε. Ζήσε στον πλανήτη σου να ζήσω στον δικό μου.
Σου προτείνω πάντως να κάνετε ένα σύλλογο για σας - τους "κακοποιημένους" της μουσικής.
Προσωπικά μόνο χαβαλέ δεν κάνω (ειλικρινά σου μιλάω)..
Άσε πέρα από τη δική μου μυτούλα εκτός από τους Ιωαννίδες να βλέπω και κάτι άλλο. Πια!
Ρε γμτ, κατάλαβε κάτι. Και εγώ ακούω ό,τι ακούς και εσύ. Και στα αλήθεια, όλο αυτό και καμία σας δεν με ρώτησε ποια είναι τα δικά μου ακούσματα. Αλλα μου αρέσει να βλέπω και κάτι παραπάνω - που ίσως να το κάνεις και εσύ. Κατάλαβες τι εννοούσα όταν έλεγα πως η καθαρή σκέψη και το ανοιχτό μυαλό μας βοηθούν να είμαστε όχι μόνο αυτό που λέμε  αλλά και αυτό που κάνουμε?
Τέλος πάντων, θα ξημερώσει.. καλημέρα.
And a witch in the tree

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Εγώ προσωπικά ξλερω τί παιζει σε όλα τα είδη της μουσικής λόφω επαγγέλματος....! Και ακριβώς γι΄'αυτόν τον λόγο δεν θεωρώ καν τα σκυλάδικα μουσική....

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
       Επίτρεψέ μου λόγω της ηλικίας σου να μην το λάβω στα σοβαρά. Σε όλα τα είδη της μουσικής ξέρεις; Και είσαι ολοκληρωμένη μουσικά δηλαδή; Για πες μου για τα ριζίτικα λοιπόν, για τραγούδια που μιλάνε για αγώνες και αιματοχυσίες, που ξεπηδούν μορφές ηρώων και πολεμιστών; Μίλα μου για την τζαζ.. για το ζεϊμπέκικο..
έλα τώρα..
Και μεταξύ μας.. ένα μουσικός, - μεταξύ των άλλων - ποτέ δεν προσπαθεί να ξορκίσει από μέσα του ό,τι δεν χωνεύει με ειρωνία, υπεροψία και χολή.
And a witch in the tree

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Δεν είπα κάτι τέτοιο , απλά απαπαντώ σε όσους με προκαλούν!
 Και πάρα πολύ μάλιστα για αυτά τα είδη της μουσικής που είπες, γιατί ευτυχώς γεννήθηκα από πατέρα με γερό κόλλημα στην μουσική....!!! Και για πες μου εσύ που ξέρεις ας πούμε, τον ξέρεις την Πάνο Τζαβέλλα??
Δεν μου αρέσει να παίρνω τέτοιες στάσεις απέναντι σας, αλλά μην με προκαλείται και εσείς!!!

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
    Αφού στα τόσα χρόνια σου έχεις τέτοιες γνώσεις μπράβο βρε Μικάκι, σε συγχαίρω! Μάθε να τις χειρίζεσαι σωστά όμως γιατί εμένα δεν με πείθεις. Άντε, θα αγιάσουμε καμιά μέρα..
Μίκα, εγώ δεν ανέφερα τι ξέρω και τι όχι - πάλι φαντάσματα βλέπεις. Όλη η ζωή είναι μπροστά σας, μη βιάζεστε να λετε πως ξέρετε.
And a witch in the tree

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Όχι το ανέφερα απλά αυτό για να αντιληφθούν καποιοι ότι αυτόι που μιλάνε σε καποια θέματα εχουν κάποιες γνώσεις περί των ιδιων θεμάτων και δεν απαντούν απλά για να περάσει η ώρα....!
Και πιστευω πωςσ σε ένα ποστ μου παραπάνω ξεκαθάρισα τελέιως τις απόψεις μου σχετικά με το ότι απεχθάνομαι τα σκυλάδικα....!!

Αποσυνδεδεμένος Anaximandros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Μικάκι και Μένια, εντάξει το παρακάνετε :P
Συμφωνώ με τη Μένια που κοιτάει κάτι παραπάνω απ' τον Αλκίνοο. Γιατί αν δεν πας πιο πέρα από κει που είσαι, δεν πας μπροστά παρά μένεις στα ίδια και τα ίδια.
Απλά λέω τη γνώμη μου, μην αρπαχτείτε :P κουβέντα κάνουμε. Όπου είμαι λάθος, πείτε το μου να διορθωθώ ;)

Αποσυνδεδεμένος Μένια..

• Παλιός
    • Προφίλ
   Όχι, έχεις απόλυτο δίκιο και έπρεπε να είχε σταματήσει από ώρα. Εγώ νύσταξα κιόλας.. ;D
And a witch in the tree

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Και εγώ νομίζω πως ξεκαθάρισα πλέον τις θέσεις μου!
Αναξίμανδρε ακι γενικώς πια, κοιτάξτε λίγο πιπ προσεκτικά τί λενε οι άλλοι παραπάνω!!! Και εγώ κοταω πέρα απότο έντεχνο, το ροκ  και το μέταλ!!! Και πολύ παραπάνω μάλιστα!! Τεσπα...Βαρέθηκα, πάω για ύπνο... ;D ;D ;D :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Anaximandros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα καλύτερα έρχονται!
    • Προφίλ
Και εγώ νομίζω πως ξεκαθάρισα πλέον τις θέσεις μου!
Αναξίμανδρε ακι γενικώς πια, κοιτάξτε λίγο πιπ προσεκτικά τί λενε οι άλλοι παραπάνω!!! Και εγώ κοταω πέρα απότο έντεχνο, το ροκ  και το μέταλ!!! Και πολύ παραπάνω μάλιστα!! Τεσπα...Βαρέθηκα, πάω για ύπνο... ;D ;D ;D :P :P :P

Αφού ακούς και Θανασάρα, δεν αμφέβαλα ότι σίγουρα θα ακούς και κάτι παραπάνω ;D
Αν και θα μου πεις, υπάρχουν και άνθρωποι που ακούνε μόνο Θανασάρα κι έχουν άρνηση για κάτι άλλο. Οπότε, ανοησίες λέω :P

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Έχει γεμίσει ο κόσμος παιδιά θαύματα...10 μηνών κάνουν τριπλό άξελ, 2 ετών τραγουδάνε άριες, 10 ετών ανεβοκατεβαίνουν το Έβερεστ με παντόφλες Μιτσούκο, στα 20 χτίζουν ανώγια και κατώγια με τα λόγια και στα 30 διακτινίζονται στο Σείριο για τα γενέθλια του ξαδέλφου τους. Υποκλίνομαι!

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Έχει γεμίσει ο κόσμος παιδιά θαύματα...10 μηνών κάνουν τριπλό άξελ, 2 ετών τραγουδάνε άριες, 10 ετών ανεβοκατεβαίνουν το Έβερεστ με παντόφλες Μιτσούκο, στα 20 χτίζουν ανώγια και κατώγια με τα λόγια και στα 30 διακτινίζονται στο Σείριο για τα γενέθλια του ξαδέλφου τους. Υποκλίνομαι!

:P :P :P :P :P :P :P
Υπερβάλλεις....!!! ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος Nick82

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Αμαν...Καυγάδες...Τέλος πάντων,για να αποφορτήσω λίγο το κλίμα,ας απαντήσω και εγώ...Υπάρχει μουσική που δεν αντέχω να ακούω,και το όνομα αυτής trance,και ακόμα χειρότερα house...Anyway... 8)
A,να μην το ξεχάσω...Είναι πνευματική διεργασία το να ακούς μάλαμα/ιωαννίδη κλπ???PLEASE People... ::)
Και κάτι ακόμα...17 χρονών βρε φίλη mikaki,και ξέρεις τί παίζει σε όλα τα είδη μουσικής?Και μάλιστα λόγω επαγγέλματος?Μπορώ να φανώ αδιάκριτος και να ρωτήσω τί δουλειά κάνεις?Σχολείο?Και μη μου πείς "είμαι DJ τα καλοκαίρια"...Γιατί θα πάρω το μέρος της Μένιας,και ας μη με έχει και ανάγκη... ;) ;D
Να ξεκαθαρίσω:ΦΙΛΙΚΑ μιλάω,χωρίς ίχνος ειρωνείας...Σέβομαι τις απόψεις σου,και αφού λες ότι ξέρεις από μουσική,εγώ το πιστεύω...Απλά σε ρωτάω αυθόρμητα,γιατί μου έκανε εντύπωση...Cheers...

Αποσυνδεδεμένος MakisSRV

• Παλιός
  • Thor the mighty...Other bands play MANOWAR kill
    • Προφίλ
nick82,σωστος και για trance και για house,ας προσθέσω και hip-hop, rap..
Ηλεκτρικής κιθάρας μαθήματα παραδίδονται. Ανάλυση Rock/Blues/Metal/Funky τεχνοτροπίας, σύμφωνα με σύγχρονες τεχνικές.Ear training,soloing,αυτοσχεδιασμός.Εκμάθηση θεωρίας.Περιοχές:Aιγάλεω,Νίκαια,Κορυδαλλός,Περιστέρι,Χαιδάρι.

Αποσυνδεδεμένος Iced Jacob

• Παλιός
    • Προφίλ
Αυτη ολη την "εντεχνιλα" του υποτιθεμενου ποιοτικου ελληνικου τραγουδιου τα τελευτεα 3 με 4 χρονια με τραγουδιστες και τραγουδιστριες να ξεπηδανε απο παντου και μονο ενας στους δεκα να εχει κατι αξιολογο να προσφερει. Επισης τους κυριους Ιωαννιδη, Κοτσιρα, Μαχαιριτσα κλπ που απλα επαναλαμβανουν τον εαυτο τους εδω και 5 χρονια (10 ο τελευταιος)
The road to hell is full of good intentions...

Αποσυνδεδεμένος Mίκα

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Αμαν...Καυγάδες...Τέλος πάντων,για να αποφορτήσω λίγο το κλίμα,ας απαντήσω και εγώ...Υπάρχει μουσική που δεν αντέχω να ακούω,και το όνομα αυτής trance,και ακόμα χειρότερα house...Anyway... 8)
A,να μην το ξεχάσω...Είναι πνευματική διεργασία το να ακούς μάλαμα/ιωαννίδη κλπ???PLEASE People... ::)
Και κάτι ακόμα...17 χρονών βρε φίλη mikaki,και ξέρεις τί παίζει σε όλα τα είδη μουσικής?Και μάλιστα λόγω επαγγέλματος?Μπορώ να φανώ αδιάκριτος και να ρωτήσω τί δουλειά κάνεις?Σχολείο?Και μη μου πείς "είμαι DJ τα καλοκαίρια"...Γιατί θα πάρω το μέρος της Μένιας,και ας μη με έχει και ανάγκη... ;) ;D
Να ξεκαθαρίσω:ΦΙΛΙΚΑ μιλάω,χωρίς ίχνος ειρωνείας...Σέβομαι τις απόψεις σου,και αφού λες ότι ξέρεις από μουσική,εγώ το πιστεύω...Απλά σε ρωτάω αυθόρμητα,γιατί μου έκανε εντύπωση...Cheers...

Δεν το παίζω ξερόλας, αλλά παίζω πιάνο 11 χρόνια και έχω γράψει μουσική για 2 παιδικές θετρικές ερασιτεχνικές παιδικές παραστάσεις και σκοπεύω φέτος τελειώνοντας το σχολέιο να ασχοληθώ ολοκληρωτικά με την μουσική....Σε κάλυψα για το λόγο επαγγέλματος?? :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος Iced Jacob

• Παλιός
    • Προφίλ

Δεν το παίζω ξερόλας, αλλά παίζω πιάνο 11 χρόνια και έχω γράψει μουσική για 2 παιδικές θετρικές ερασιτεχνικές παιδικές παραστάσεις και σκοπεύω φέτος τελειώνοντας το σχολέιο να ασχοληθώ ολοκληρωτικά με την μουσική....Σε κάλυψα για το λόγο επαγγέλματος?? :P :P :P

Ναι αλλα αυτο δε σε κανει αυτοματα γνωστη ολων των ειδων μουσικης.  Σα να λεμε πως ο Θοδωρακης κατεχει απο black
The road to hell is full of good intentions...

Αγγέλα

• Επισκέπτης

Από την στιγμή όμως που κάποιοι με θίγουν και με σχολιάζουν γιατί ακούω Μάλαμα, Ιωαννίδη, Πασχαλίδη, Θανάση Παπακωνσταντίνου και δεν ξέρω εγώ ποιους άλλους έχω αναφέρει κατα καιρούς μπορώ πάρα πολύ άνετα να σχολιάσω και εγώ αυτή την παιδική αρρώστεια της μουσικής που λέγεται  ''Σκυλάδικο'' !! Μήπως είστε λίγο (!) εγωιστες???? Δηλαδή εμείς είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε αυτές τις παρωδίες όπου και να πάμε επεοδή αυτές μας έχουν επιβάλλει να ακούμε τα μμε και να τις τρώμε συνεχώς στην μάπα και τώρα δεν μπορούμε να εκφράσουμε και την γνώμη μας??
    Τί έγινε ρε ?? Δικτατορία της Σαβούρας έχουμε???????  ;D ;D ;D Για συνέλθετε λίγο!!! Και όπως είχα πέι και πολυ πιο πρίν, οι ''έντεχνοι'', διαφέρουν από τους ''σκυλάδες'' για τον λόγο ότι δεν κάνουν μια απλή διεπαεραίωση ενός προκατασκευασμένου τραγουδιού!!!!!!!!!!!! Δίνουν ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!  Μπορείτε επιτελούς να το αντιληφθείτε???????::) ::) ::) ::) Νομίζω πως όχι και ούτε και πρόκειτε!!!

Παιδιά, πέρα από την πλάκα, όντως κατά κάποιο τρόπο, αναγκαζόμαστε να τρώμε στη μάπα τα σκυλλάδικα. Κατά κάποιο τρόπο, επαναλαμβάνω!!! Ένα απλό παράδειγμα: λίγο να ανοίξει κανείς τη τηλεόραση θα δει να διαφημίζονται ως επί το πλείστον cd των πετρέλληδων, των γονίδιδων, των χατζηγιάννηδων και δεν συμμαζεύεται! Το ίδιο και με το ραδιόφωνο. Ως επί το πλείστον, τα τραγούδια που παίζουν οι γνωστοί σταθμοί είναι τέτοιου είδους... Στις πολυήμερες εκδρομές των σχολείων πάλι η πλειοψηφία αποφασίζει να πάνε όλοι σε μπουζούκια και πάντοτε υπάρχει ένα ποσοστό που διαφωνεί και το τρώει όλο αυτό στη μάπα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε εμένα ή το mikaki1990 ή οποιονδήποτε άλλον που τυχαίνει να ακούει αυτό που λέμε "έντεχνη" μουσική, αναφέρομαι και σε παιδιά που ακούνε rock, metal κ.λπ.