Συγγνώμη που επιμένω, αλλά το αδιαμφισβήτητο γεγονός παραμένει ότι η λειτουργικότητα του site δεν έχει επηρρεαστεί αρνητικά από ό,τι κι αν είναι αυτό που συμβαίνει, τουλάχιστον απ’ όσο μπορώ εγώ να διαπιστώσω μέχρι τώρα. Όλες οι συζητήσεις σε όλες τις κατηγορίες ανοίγουν κανονικά και χωρίς αλλαγές. Προφανώς καλό θα ήταν να βρεθεί τι ακριβώς προκάλεσε αυτό το περίεργο φαινόμενο και να διορθωθεί, αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Εγώ προσωπικά δεν το είχα καν αντιληφθεί μέχρι που διάβασα αυτή τη συζήτηση. Αν πάλι σε κάποιους δεν είναι "βολικό" να βλέπουν ότι το τελευταίο μήνυμα στις αγγελίες είναι από το 2004 (το οποίο επ' ευκαιρία είναι το μόνο "λάθος" σε όσα κουτάκια με τελευταία μηνύματα έχουν απομείνει) και δεν μπορούν να το αγνοήσουν, τι να πω; Ας επιληφθούν οι admin του θέματος για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι...
FSL, αυτό με το τελευταίο μήνυμα το παρατήρησα κι εγώ. Αυτό όμως είναι το λιγότερο, αφού με μια ματιά στον πίνακα των πιο πρόσφατων μηνυμάτων μπορεί κανείς να δει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι υπάρχουν και πιο πρόσφατα μηνύματα, καθώς και ποιά είναι αυτά. Η συγκεκριμένη ένδειξη (τελευταίο μήνυμα) δεν εξυπηρετεί ουσιαστικά τίποτα. Εξάλλου αν κάνεις κλικ στο σύνδεσμο ακριβώς από κάτω, δηλαδή στην "
Εμφάνιση των 10 πιο πρόσφατων μηνυμάτων", θα δεις ότι λειτουργεί κανονικά.
Όπως είπα και πριν, καλό είναι να διορθωθεί ότι έχει πάει στραβά, αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας...