Τα ζώα δηλαδή κινδυνεύουν από τον-τους κηνυγούς? Εκατομμύρια ζώα και ψάρια πεθαίνουν από την μόλυνση και την καταστροφή του περιβάλλοντος, μαζί τους και άνθρωποι!!! Μην υπερβάλλουμε!
Εχθρος του κακου το κακκιστο λενε.Επειδη πεθαινουν καποια εκατομμυρια ζωα απο την μολυνση του περιβαλλοντος πρεπει να επιτρεπουμε τους κηνυγους και τους ψαραδες να εξαφανιζουν μερικες χιλιαδες ακομα για το γαμμωτο?
Ο spio εχει δικιο αλλα εδω στην Ελλαδα παντα ετσι ειμαστε παρε για παραδειγμα τα αυθαιρετα..

@Manitou Δεν λεω πραματα που εχω ακουσει απλα.Μουτα χουν πει ανθρωποι που τα κανουν.Συγκεκριμενα μια μακρινη θεια που μενει στον Πλακια Ρεθυμνου(αν γνωριζεις) αγοραζει καθε χρονο κρι κρι που φερνουν απο την γαυδο στη διπλη τιμη απο το κανονικο κατσικι οπως και πολλοι συγχωριανοι της.Δεν κατηγορω τους μονο τους Κρητικους απλα αυτους τους ξερω αρκετα καλα για αυτο τους φερνω σαν παραδειγμα.Φυσικα κρι κρι υπαρχουν και σε αλλες περιοχες και ειδικα στα Λευκα ορη αλλα εκει υπαρχει καποιου ειδους φυλαξη νομιζω.Ειναι και ο δρυμος της Σαμαριας.
Ασχετο-Σε ποιο χωριο της νοτιας Κρητης μενεις?

@roufus Στην περιπτωση σου δεν μπορω να πω τπτ.Αφου γουσταρεις για να φας ενα (σιγα το ψαρι που θα πιασεις με το καλαμι,το πολυ κανα κεφαλο) ψαρι που το ειδες να σπαρταραει επειδη εσυ του εβαλες ενα αγκιστρι μεσα στο λαιμο δεν μπορω να σου πω τπτ.Αυτο λεγεται χομπυ.Πιανω
ενα/δυο/τρια ψαρι/α για να φαω μια φορα λεγεται χομπυ.Τωρα χομπυ με σκοτωμους δεν εχω ξανακουσει.
Ο ψαρας απο τον οποιο το αγοραζεις ειναι επαγγελματιας και το κανει γιατι πρεπει.Πρεπει να φαμε και ψαρια.Εσυ το κανεις για την πλακα.
Το παραδειγμα με την ντοματα και το αυτοκινητο ειναι εντελως αστοχο αφου εγω δεν λεω να δινετε τα λεφτα σας στους επαγγελματιες για κατι που το κανετε και μονοι σας αλλα μιλαω για το συγκεκριμενο θεμα.Δλδ για το θανατο.
Ας συμπληρωσω και τον βασιλη.Οι κυνηγοι αν ηθελαν να πιαξουν με στοχους ας πανε να κανουν σκοποβολη με αψυχα αντικειμενα ενω αν τους αρεσει η φυση ας πανε να περπατησουν και να παρακολουθησουν.