Αποστολέας Θέμα: Dream theater-Dark Side of the moon  (Αναγνώστηκε 36119 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Dream theater-Dark Side of the moon
« Απάντηση #50 στις: 30/08/06, 01:48 »
Η "τυφλη" υποταγη σε ενα συγκροτημα και στους μουσικους του, σας εχει φαει τοσο πολυ, που ουτε το κοπο να διαβασετε ποιος εχει γραψει τι δεν κανετε! Εγω μιλησα για τον Χιτλερ..και με ενα τοσο ακραιο παραδειγμα, προσπαθησα να σας δειξω ποσο τραγικη ηταν κατασταση στο live αυτο ( γιατι δεν επαιξαν..αλλα εκτελεσαν ).
Και απο τους μονους που πρεπει να ζητησω συγνωμη ειναι απο τους Εβραιους και τους συγγενεις των πεθαμενων που περασαν τη κολαση των στρατοπεδων και εγω τους χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα.
Μα για κανενα λογο, δεν θα ζητησω συγνωμη, επειδη σε καποιους μια παρατηρηση μου φανηκε "αποτυχημενο αστειο"..Ξερετε ποια ειναι η πλακα? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ! Μια παρομοιωση ηταν..Αστειο,ετσι?! Αντε..γιατι μας φαγανε οι οπαδοι εδω μεσα!
Διαβαστε το πρωτο μου post και βριστε με γι'αυτο..Οχι για κατι που δεν καταλαβαινετε!
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Bachante

• Θαμώνας
  • Don't look too far..
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: 30/08/06, 01:52 »
Η "τυφλη" υποταγη σε ενα συγκροτημα και στους μουσικους του, σας εχει φαει τοσο πολυ, που ουτε το κοπο να διαβασετε ποιος εχει γραψει τι δεν κανετε! Εγω μιλησα για τον Χιτλερ..και με ενα τοσο ακραιο παραδειγμα, προσπαθησα να σας δειξω ποσο τραγικη ηταν κατασταση στο live αυτο ( γιατι δεν επαιξαν..αλλα εκτελεσαν ).
Και απο τους μονους που πρεπει να ζητησω συγνωμη ειναι απο τους Εβραιους και τους συγγενεις των πεθαμενων που περασαν τη κολαση των στρατοπεδων και εγω τους χρησιμοποιησα σαν παραδειγμα.
Μα για κανενα λογο, δεν θα ζητησω συγνωμη, επειδη σε καποιους μια παρατηρηση μου φανηκε "αποτυχημενο αστειο"..Ξερετε ποια ειναι η πλακα? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΙΟ! Μια παρομοιωση ηταν..Αστειο,ετσι?! Αντε..γιατι μας φαγανε οι οπαδοι εδω μεσα!
Διαβαστε το πρωτο μου post και βριστε με γι'αυτο..Οχι για κατι που δεν καταλαβαινετε!

Den eimai opados twn DT, de m aresoun pera apo elaxista kommatia (mirror, pull me under, kai space-dyvest). Xairomai pantws pou to paradexetai kapoios otan kanei mlkia.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #52 στις: 30/08/06, 02:49 »
Αν αναφερεσαι στη κακη συγκριση ενος ιστορικου γεγονοτος με το live, ναι....Εκεινη τη στιγμη ομως θεωρησα πως ηταν η καλυτερη συγκριση....Λαθος μου...Ανακαλω τη συγκριση, εξαιτιας της βαρυτητας που εχει για την μοντερνα ιστορια..Ομως η διαπιστωση μου ειναι η ιδια...Οι Dream Theater, εκτελεσαν τα παντα σε αυτο το Live...θα μπορουσαν και καλυτερα..
DreamCatcher

mtgr

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: 30/08/06, 02:55 »
Αν και ακούω αρκετά και Floyd αλλά και Theater για το συγκεκριμένο επίσημο[?] μπουτλεγκ έχω να πώ ότι η μόνη αξιόλογη διασκευή/εκτέλεση που άκουσα ήταν το Any Colour You Like (ίσως γιατί ήθελα πάντα να το ακούσω με πιο δυνατές κιθάρες και λίγο πιο λυμένα πλήκτρα).

Η φωνή του Λάμπρου (Labrie) όπως σε όλα τα bootleg, live at marquee και γενικώς σε όλα τα live [παραδόξος, εκτός από τα bonus tracks του Metropolis 2000 dvd  ::)  ] ήταν αλλού για αλλού ή για να το πω πιο κομψά είχει ξεφύγει απο την ευρωπαϊκή κλίμακα  :P :P  Αυτό είναι που με χάλασε τελικά σε όλο το live . Μήπως πρέπει να προσλάβουν και 2ο τραγουδιστή οι Theater?

Δεν διαφέρει ποιοτικά απο τα υπόλοιπα μπουτλεγκς των DT αλλά τέτοια κoμμάτια δεν τα βγάζεις πρώτα σε bootleg  :( 

Προτείνω πάντως να το ακούσουν μόνο οι DreamTheaterοβαμμένοι αν και δεν θα τους έχει ξεφύγει.

Για τους Floydaδες αν έχετε τάσεις μαζωχισμού ακούστε το αν και οι περισσότεροι φαντάζομαι ακόμα θα χαζεύουν ακόμα το p.u.l.s.e DVD   :o .

Φιλικά,
ένας PinkFloydοDreamTheaterας,
(όσο κι αν φαίνεται παράξενο)  :o
« Τελευταία τροποποίηση: 30/08/06, 04:43 από mt »

Αποσυνδεδεμένος Satyr

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: 30/08/06, 04:19 »
Φράσεις του τύπου "Ti eipe to atomo re?", είναι το λιγότερο ανόητες.Και έλεος σταματήστε να κάνετε ηλίθια Quotes.
Hold my hand and I'll take you there Somehow... Someday, Somewhere...

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: 30/08/06, 05:20 »
kai gia kapoion pu eipe oti oi dream theater to kanoun gia ta lefta,tha ithela na ton pliroforisw oti afta dn polountai sta katastimata,einai bootleg ta opoia ta agorazeis mono mesa apo to site tous kai einai gia tous poromenous fan (san emena). Kai rwtaw,ine kako afto???

Αποσυνδεδεμένος sepsis

• Θαμώνας
  • Λατρεύω το Το Στέκι των Κιθαρωδών!
    • Προφίλ
    • Sepsis Forum
« Απάντηση #56 στις: 30/08/06, 14:31 »
εντάξει άμα δεν σας αρέσει το bootleg αυτό δεν χρειάζεται να θάβετε τους DT. Εγώ πιστέυω είχαν καλή πρόθεση και το έκαναν από θαυμασμό και σεβασμό στους Floyd. Εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η προσπάθεια έδινε άλλο χρώμα στα original. Aλλιώς τί νόημα θα είχε άλλωστ? Μόνη ένστανση είναι ο labrie αλλά θα κλείσει πολλά στόματα με την κυκλοφορία του Score τώρα

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: 30/08/06, 17:05 »
Ελα ρε Σιμο τωρα τι ασχολεισαι?Αφου κανει οτι δεν καταλαβαινει..Χεστον...
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: 30/08/06, 17:14 »
Προσωπικά ουδόλως με ενδιαφέρει αν το έκαναν για να πάρει ο τραγουδιστής κότερο στο γιο του για τα γενέθλιά του ή γιατί το είχαν τάμα στην Παναγία την Ελεούσα. Το αποτέλεσμα μετράει κι αυτό με άφησε ολότελα ασυγκίνητο. Αντίθετα το video με τη στοίχιση μου θύμισε το στρατιωτικό μου κι ένα δάκρυ κύλησε που το σφούγγισα προτού συναντήσει τη μοκέτα. Να 'ναι καλά το παιδί που το πρότεινε, γιατί θα με στενοχωρούσε πραγματικά αν δεν έβρισκα έστω και υποψία συναισθηματικού ερεθίσματος στο όλο εγχείρημα. Ίσως να έβαζα και το γάτο μου το Φρούλη να κλαίει.

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: 30/08/06, 17:18 »
Μόνη ένστανση είναι ο labrie αλλά θα κλείσει πολλά στόματα με την κυκλοφορία του Score τώρα

oxi aplws tha kleisei stomata,spitia tha kleisei...to katevasa kai ine 8eiko.

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: 30/08/06, 19:24 »
Κάνε ένα θέμα για αυτό στις δισκοπαρουσιάσεις....
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
  • My name is Peter Stillman-This is not my real name
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #61 στις: 31/08/06, 18:22 »
Τι το θελαν? Όντως είναι κρίμα για το δίσκο. Πολύ στενοχωρήθηκα.

Αλλά όχι και "βλάκες του Berklee". Θα δινα πολλά για να μπαινα εκεί μέσα.
Αλλά όταν δινεις ενα performance πρεπει το μυαλό να το πετάς. Το συναίσθημα να το πετάς. Και να δημιουργεί το σώμα. Προφανώς οι DT δεν έχουν να δώσουν κάτι στο συγκεκριμένο είδος. Ας κάνουν τις μουσικές τους, ας έχουν τους fans τους, αντε και τους ανοιχτοστόματους (κατηγορία μαθητευόμενων σαν εμάς τους περισσότερους που βλεπουμε τους παπάδες και προσκυνάμε σαν πρόβατα) αλλά τέτοιες κινήσεις είναι σα να βλέπω άνοιγμα της ΝΔ προς κεντρώους ψηφοφόρους (αλήθεια υπάρχουν?:P).
Άντε, αρκετά με τις παρομοιώσεις:)
Πάμε να ακούσουμε κάτι άλλο τώρα.
soundcloud.com/conticucci

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: 31/08/06, 20:47 »
Τι το θελαν? Όντως είναι κρίμα για το δίσκο. Πολύ στενοχωρήθηκα.

Αλλά όχι και "βλάκες του Berklee". Θα δινα πολλά για να μπαινα εκεί μέσα.
Αλλά όταν δινεις ενα performance πρεπει το μυαλό να το πετάς. Το συναίσθημα να το πετάς. Και να δημιουργεί το σώμα. Προφανώς οι DT δεν έχουν να δώσουν κάτι στο συγκεκριμένο είδος. Ας κάνουν τις μουσικές τους, ας έχουν τους fans τους, αντε και τους ανοιχτοστόματους (κατηγορία μαθητευόμενων σαν εμάς τους περισσότερους που βλεπουμε τους παπάδες και προσκυνάμε σαν πρόβατα) αλλά τέτοιες κινήσεις είναι σα να βλέπω άνοιγμα της ΝΔ προς κεντρώους ψηφοφόρους (αλήθεια υπάρχουν?:P).
Άντε, αρκετά με τις παρομοιώσεις:)
Πάμε να ακούσουμε κάτι άλλο τώρα.

egw to eipa afto epeidi o labrie eixe polla skabanevasmata me ti fwni tou ta teleutaia xronia. Kai giati ine krima gia to disko?

Αποσυνδεδεμένος Ommadawn

• Θαμώνας
  • My name is Peter Stillman-This is not my real name
    • Προφίλ
    • My Soundcloud
« Απάντηση #63 στις: 31/08/06, 23:59 »
Ε να πούμε κι άλλα για το bootleg? Τι άλλο να προσθέσω, τα παν όλοι. Δε μου αρέσει να φλυαρώ άσκοπα ή να κουράζω τους τένοντες μου για κάτι που δεν αξίζει.
soundcloud.com/conticucci

Αποσυνδεδεμένος aris 13888, ο saprikios anathematistis

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Ό,τι αρέσει σ' όποιον αρέσει!
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: 01/09/06, 00:53 »
Ρε μια ειναι η διασκευη απο Φλουντ:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anathema - Comfortably Numb

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #65 στις: 05/10/06, 02:52 »

Καλυτερη προσπαθεια σιγουρα απ'οτι την εκτελεση εν ψυχρω των Dream theater!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος LuNaFrEaK

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: 07/10/06, 21:42 »
Οτι κ αν ειναι το αλμπουμ κλπ κλπ σεβασμος σε καποια πραγματα...απλα...κ οπως λενε μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μη λες...
We were all born screaming....

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #67 στις: 08/10/06, 01:10 »
Οτι κ αν ειναι το αλμπουμ κλπ κλπ σεβασμος σε καποια πραγματα...απλα...κ οπως λενε μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλη κουβεντα μη λες...
Ομολογω πως δεν το πολυκαταλαβα..Δηλαδη αν σε καποιον δεν αρεσει το album, θα πρεπει να λεει οτι του αρεσει, επειδη το 80% των μουσικων, τρελλαινεται με τις δεξιοτεχνιες τους? Δεν νομιζω οτι τιθεται τετοιο ζητημα...Εγω ξερω το "η σκαφη σκαφη, και τα συκα συκα"..Οτι μου αρεσει απο DT, το λεω..Οτι δεν μου αρεσει, παλι το λεω...Τι? Μονο τα καλα να λεμε :)
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: 09/10/06, 19:49 »
αλλο το δεν μου αρεσει το αλμπουμ κ αλλο οι περιεργες αναφορες στα μελη της μπαντας κλπ κλπ...το να μη σου αρεσει κατι ειναι καθαρα θεμα γουστου αλλα το να κανεις τετοιες νυξεις για ατομα που στο επιπεδο τους μαλλον δν θα φτασεις ποτε ειναι μαλλον αστειο...το 2ο προσωπο το χρησιμοποιω γενικα χωρις να απευθυνομαι απαραιτητα σε καποιον..

Αποσυνδεδεμένος Holy Diver

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Σαλιγκάρια και μπανάνες!!!
    • Προφίλ
    • Το Όνειρο Ενός Περιέργου
« Απάντηση #69 στις: 14/10/06, 13:21 »
Παίδες, το βίντεο που είδα είχε κάποια πολύ κακά στοιχεία (βλ. φωνητικα) αλλά σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Μια μεταλ άποψη στους Φλόιντ...
reveduncurieux.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος echo

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    • Προφίλ
    • Justelene
« Απάντηση #70 στις: 14/10/06, 13:54 »
Μοναδικο ελαφρυντικο: πως μπορεις να βελτιωσεις η να "παιξεις" πανω στο τελειο???Θα επρεπε να το ηξεραν ομως και να μην κανουν την αποπειρα......

ΜΑζί σου..
I don't need no arms around me
I don't need no drugs to calm me

Αποσυνδεδεμένος echo

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    • Προφίλ
    • Justelene
« Απάντηση #71 στις: 14/10/06, 14:15 »

Σωστό κι αυτό.. Δε συγκρίνεται με την εκτέλεση των Θεών, αλλά είναι αξιόλογη διασκευή..
I don't need no arms around me
I don't need no drugs to calm me

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Spiral Out...
    • Προφίλ
« Απάντηση #72 στις: 17/10/06, 11:41 »
Μοναδικο ελαφρυντικο: πως μπορεις να βελτιωσεις η να "παιξεις" πανω στο τελειο???Θα επρεπε να το ηξεραν ομως και να μην κανουν την αποπειρα......

ΜΑζί σου..

τιποτα δν ειναι τελειο...κ δεν πιστευω οτι οι διασκευες γινονται για να βελτιωσουν κατι...

Αποσυνδεδεμένος Jimi Pap

• Παλιός
  • Make music,not priests!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: 17/10/06, 12:30 »
Ρε παιδια ηρεμια!!Ενταξει ειναι γνωστο οτι οι τελευταιοι δισκοι των THEATER ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!Απο εκει που οι ανθρωποι επαιζαν μουσικη το γυρισαν σε ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΑΠΑΔΟΜΕΤΑΛ!Ο RUDESS ειναι μακραν ο χειροτερος πληκτρας τους,ασυλληπτα πολυλογας και πριξα"£$%ρχιδης και μαλλον παρεσυρε και τον Petrucci στα ιδια μονοπατια!Αυτο ομως δεν δικαιολογει υπερβολικους απαξιωτικους χαρακτηρισμους για μια μπαντα που αποτελεσε καινοτομια στη μουσικη και που εχει δωσει 6-7 κορυφαιους δισκους!Το σιγουρο ειναι βεβαια οτι οσο καλο κι αν ειναι ενα ωδειο δεν διδασκει ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ πανω στη μουσικη!Το σολο του comfortably numb μου φανηκε πολυ καλο αν εξαιρεσουμε τους αλλους δυο κιθαριστες που προσθεσαν μερικες πρασινες στον Petrucci!Ενταξει γενικως μαλλον οι φωνες υστερουν και ακουγεται το συνολο ξερο επειδη λειπει βαθος απο την τελικη μιξη της μπαντας.Ψιλοαρπαχτουλα μου φαινεται...

Αποσυνδεδεμένος Γιάννης [nOiz]

• Αναθεματιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • One Sick Bastard
    • Προφίλ
    • SoundCloud
« Απάντηση #74 στις: 18/10/06, 20:05 »
Αν ποτέ πέσει στα χέρια μου θα το ακούσω, βέβαια δε περίμενα κάτι καλύτερο από αυτό που μας περιέγραψε ο Θανάσης.
Όχι ότι δεν εκτιμώ τους Dream Theater (ίσα ίσα που παίζουν καταπληκτικό progressive metal) αλλά σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαν να πλησιάσουν στο ελάχιστο το φαινόμενο Pink Floyd... Γιατί όπως πολύ σωστά είπε ο freemind επικρατεί το metal και η επιθετικότητά του στο παίξιμό τους γενικότερα και σε άλλες διασκευές που έχουν κάνει (βλέπε Led Zeppelin).
« Τελευταία τροποποίηση: 18/10/06, 20:08 από -=Γιάννης=- [nOiz] »