Αποστολέας Θέμα: Iron maiden - a matter of life and death  (Αναγνώστηκε 29495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jose

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • ..you'll reap the harvest you have sown...
    • Προφίλ
Απ: Iron Maiden - A MATTER OF LIFE AND DEATH (2006)
« Απάντηση #25 στις: 20/07/06, 14:16 »
Τι σας έπιασε όλους με το εξώφυλλο ??? ??? ???
Κλασσικό εξώφυλλο Maiden είναι. Ποια η διαφορά απο τα προηγούμενα;
:> 4  8  15  16  23  42

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 20/07/06, 15:22 »
Καμια σχεση.Μοιαζει με το εξωφυλλο του dod αλλα για ριξε μια ματια σε 7son somewhere in time(αριστουργημα) και powerslave και ολα γενικα μεχρι το fear of the dark.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Jose

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 20/07/06, 16:06 »
Σχεδόν ολα τα εξώφυλλα των Maiden μου αρέσουν, όπως και το συγκεκριμένο, το οποίο θυμίζει πολύ το artwork απο το piece of mind-trooper με την πολεμοχαρή φύση του, αν και το συγκεκριμένο εδώ ειναι πολύ πιο σκοτεινό.

Εντάξει δε λέω γουστα είναι αυτά και στον καθένα μπορεί να μην του αρέσει, αλλά τι σας πειραξε όλους τόσο πολύ στο συγκεκριμένο; Τεσπα, περιμένω και εγώ το νέο αλμπουμ, απο ότι φαίνεται όμως, περισσότερο για συλλεκτικους λόγους.

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 20/07/06, 18:50 »
Eχμμμ... Καλα το Trooper, αλλα το Piece of mind δεν ειχε κανενα πολεμοχαρη εξωφυλλο...
Μπορω να θυμηθω αλλα εξωφυλλα απο Maiden με πολεμικο θεμα (Aces High, 2 minutes to midnight, Trooper, Tailgunner) αλλα σιγουρα οχι το piece of mind...
Και επειδη αναφερθηκε το θεμα τεχνικης κτλ, οντως oι Maiden δεν ηταν ποτε η τεχνικη μπαντα, αλλα ηταν παντα μια δεμενη μπαντα με υπεροχες μελωδιες, δισολιες, σολα και riffs που τα ακουγες μια φορα και σου εμεναν στο μυαλο λες και τα σφηνωσαν μεσα με εγχειρηση, υπεροχες κιθαρες και γενικα απιστευτα τραγουδια...
Στους δισκους μετα το Fear ομως, μονο αυτα δεν βλεπω... Αντιθετα βλεπω βαριεστημενα riffs, σολο και δισολιες που ειναι λες και τις παιζει καποιος για αγγαρεια απλα για να γεμισει η ταδε γεφυρα "επειδη ειναι σημα κατατεθεν Maiden", τραγικη επαναληψη του βασικου refrain στους στιχους (42 φορες "a brave new world" κτλ) και γενικα πληρης απουσια ιδεων. Ειναι σαν να θελουν μεν να βγαλουν κατι νεο, αλλα να μην τους ερχεται φυσικα, να το πιεζουν και να βγαινει ετσι οτι βγαινει παντα μετα απο πιεση... Σκατα...
« Τελευταία τροποποίηση: 20/07/06, 19:01 από Great Cornholio »
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 20/07/06, 18:54 »
(πολεμοχαρή εξώφυλλα
πολεμοχαρές εξώφυλλο)

προσωπικά μου θύμησε την picture disc έκδοση του Tailgunner με το που το είδα!
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"

Αποσυνδεδεμένος Jose

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: 20/07/06, 19:25 »
Eχμμμ... Καλα το Trooper, αλλα το Piece of mind δεν ειχε κανενα πολεμοχαρη εξωφυλλο...

Ηθελα να πω για το Trooper, που βρισκεται στο Piece of Mind. ίσως δεν το εξέφρασα καλά.

Συμφωνώ και εγώ  με τα όσα λες Great Cornholio στα προηγούμενα ποστ. Μετά το fear η μαγεία και το δεσιμο της μπάντας χάθηκαν. Αν και απο αυτήν την περίοδο υπάρχουν αρκετά κομμάτια που μου αρέσουν, απο BNW κυρίως, δεν τα ακούω με τον ίδιοο ενθουσιασμό

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 21/07/06, 15:50 »
λοιπόν εγώ το άκουσα 6-7 φορές. μ'αρέσει. έχει δύναμη το κομμάτι. έχουν αλλάξει στυλ οι maiden μετά το reunion αλλά αύτό που παίζουν μετά το brave new world δεν με αφήνει αδιάφορο.
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"

Αποσυνδεδεμένος om

• Θαμώνας
  • [...]
    • Προφίλ
    • Myspace
« Απάντηση #32 στις: 21/07/06, 19:31 »
Καινουργιο αλμπουμ Maiden?! χμμμ να φανταστω μετα απο ενα μηνα single με bonus, limited editions με bonus dvds, κυκλοφορια νεου DVD, επανακυκλοφορια ολων των albums γιατι καλυτερευσαμε και αλλο τον ηχο, νεο DVD Maiden the Pre-Early Years τοτε που ο Harris ανακαλυπτε σιγα σιγα οτι υπαρχουν και αλλες χορδες εκτος απο το οδοντικο νημα και οτι με αυτες μπορει να βγαλει φραγκα! Ξηλωθειτεεεεεεε :P
Ειναι πολλα τα λεφτα παιδι μου!!!

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: 21/07/06, 20:50 »
Στην τελικη το μειντεν dvd το early years ηταν και γ**ω και αξιζε τα 15 ευρω που το πηρα με τα παραπανω..Τωρα ολοι αλλοι σκαστε απο το κακο σας...στα @@ μας
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος inthewoods

• Παλιός
  • ελευθερία στην έκφραση, ζωή δίχως τάξεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: 21/07/06, 21:20 »
εχω ακουσει πως το teen years dvd που θα βγει μετα την κυκλοφορια του αλμπουμ θα ειναι ακομα καλυτερο.
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο Στόχος, το νου σου ε;

Αποσυνδεδεμένος Shaman

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: 22/07/06, 23:05 »
Εγώ θα διαφωνήσω με όλους σας. Επειδή κάποιος σε κάποιο περιοδικό είτε κάπου αλλού ξεκίνησε να θάβει τους MAIDEN όλοι γίνανε διάνοιες στην μουσική. Δεν έχω ακούσει τα άλλα κομμάτια, αλλά το «The Reincarnation of Benjamin Breeg» το βρήκα αρκετά καλό, θυμήζε λίγο x-factor λίγο powerslave… και ας ηταν απλό είχε την δικιά του χάρη όπως έχουν όλα τα κομμάτια των MAIDEN (είναι η 30η φορά που το ακούω σήμερα αυτή την στιγμή) και ο Bruce μπορεί να τραγουδάει βαριά (όχι κουρασμένα, πως το συμπεράνατε αυτό??? Ακούτε τίποτα βραχνές???) ίσως να ήθελαν να ακούγεται έτσι το τραγούδι, και απο την άλλη απο την στιγμή που ο ρυθμός είναι κάπως βαρύς τι θελάτε να κάνει ο Bruce να τραγουδάει στις ουράνιες νότες???? πάντως εγώ την γούσταρα την φωνή του στο τραγούδι και θα την γουστάρω και στα 100 του, διότι έχει μοναδική φωνή και ποντιακά να τραγουδούσε ο Dickinson πάλι θα τον άκουγα. Κάποιοι σε κάποια Post είπαν ο καθένας τους από μια αλήθεια όπως: α) “μετα το killers "χάλασαν" γιατί έχασαν αυτό το ψιλο-πανκ συναίσθημα που είχαν. Ύστερα το powerslave είναι κ αυτός ένας δίσκος που "χάλασε" τους maiden γιατί χρησιμοποίησαν διαφορετική παραμόρφωση κ διαφορετικές κιθάρες. Το seventh son πάλι ήταν μια "αποτυχία" αφού είχε εντελώς αποπροσανατολιστεί. Όπως όμως μπορεί να καταλαβεί κάποιος βλέπει πως το συγκρότημα αλλάζει συνεχώς.” Αυτό ακριβώς, δηλαδή όταν έχασαν το Pank συναίσθημα γιατί δεν τους θάψαμε???  Με το powerslave γιατί??? Το seventh δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί μάπα???  (Λέμε τώρα) Ε ναι φίλε μου αλλάζει, και θα αλλάζει, αλλά θα είναι maiden, με την συνοδεία του Bruce την φωνάρα.
β) “Προσωπικά το paschendale είναι από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει ποτέ” σωστό, θα προσθέσω και το “ένα” πριν από το «από τα…»
γ) ακομα και το dance of death είχε κάτι να βγάλει.....είχε και κομματαρες μέσα (no more lies, paschendele, journeyman, rainmaker, gates of tommorow), γενικά μου είχε αρέσει σαν δίσκος.......” Όλοι οι δίσκοι είχαν κάτι να βγάλουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δεν ήταν όλα τα τραγούδια τέλεια για παράδειγμα ας πάρουμε το fear of  όταν το ακούτε πια κομμάτια ακούται??? Το be quick or be dead το afraid to shoot strangers άντε και το wasting love (οι ρομαντικοί τύποι) και κλασικά το fear of the dark, άντε και κάνα 2 ακόμα ανάλογα με τις αρέσκειες. Έτσι και το Dance of death είχε τις δικές του κομματάρες όπως ανέφερε ο φίλος “master of puppets”.
δ) όσο για το εξώφυλλο θα συμφωνήσω με τον Jose “ το οποίο θυμίζει πολύ το artwork απο το piece of mind-trooper με την πολεμοχαρή φύση του και λίγο του powerslave με τον τρόπο με τον οποίο είναι στημένο”
ε) “τραγικη επαναληψη του βασικου refrain στους στιχους (42 φορες "a brave new world" κτλ)” σύμφωνο μαζί σου ότι είναι τραγικό αλλά είναι ένα κομμάτι ούτε 2 ούτε 3, και να το πάρουμε από την άλλη στην ντε και καλά παλιά εποχή δεν υπήρχαν τραγούδια με επαναλήψεις????, για άκου τους δίσκους και όλα τα κομμάτια από την αρχή μέχρι το τέλος, και όχι τα αγαπημένα. Μπορεί να μην είναι 42 φορές, αλλά αυτό που θέλω να πω δεν πρέπει να λέμε είναι μαλ***ς επειδή ένα τραγούδι μας φάνηκε ηλίθιο. Ψήλους στα άχυρα ψάχνουμε?????? Τέλοσπαντων  εγώ λέω πως όποιος δεν γουστάρει Μaiden να μην ασχολιέται τότε με τους Maiden. Είμαστε και εμείς διάνοιες τις μουσικής.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: 23/07/06, 22:55 »
Τέλοσπαντων  εγώ λέω πως όποιος δεν γουστάρει Μaiden να μην ασχολιέται τότε με τους Maiden. Είμαστε και εμείς διάνοιες τις μουσικής.

Δεν γινεται δηλαδη να γουσταρουμε maiden και να μην μας αρεσε το κομματι?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: 23/07/06, 23:06 »
Μην ακουω π**αριες ρε παιδια... Ακουω Maiden απο παιδακι 11 χρονων και ειμαι 30 πλεον... Δεν δεχομαι κριτικη του στυλ¨"για ακου και αλλους δισκους maiden, ετσι ειναι και τα αλλα τους κομματια". Εγω μεγαλωσα με Maiden και πιο πιτσιρικας επαιζα ξυλο με αλλους για τους Maiden, εχω εναν λογο παραπανω να ειμαι απογοητευμενος οταν βγαζουν κατα την γνωμη μου αθλιους (για maiden) δισκους. Και βεβαια αλλοι εχουν το δικαιωμα να τους αρεσουν οι τελευταιοι δισκοι, αλλα μην μου λετε τωρα να ακουσω και τα παλια για να δω οτι εχετε δικιο που λετε οτι και παλια ετσι επαιζαν... ημαρτον δηλαδη...
Και κανεις δεν το παιξε διανοια της μουσικης... Ο καθενας λεει την γνωμη του, και οσο να ναι εγω που τους ακουω καποια α χρονια και ειμαι/ημουν τεραστιος fan εχω αποκτησει το δικαιωμα να τους κραζω οποτε κανουν κατι που δεν μου αρεσει. Αν τωρα εσας δεν σας αρεσει το κραξιμο μου, δικαιωμα σας, αλλα εγω δεν επιτεθηκα σε κανεναν επειδη σας αρεσε το κατα την γνωμη μου αθλιο νεο κομματι τους.
Οποτε τις επιθεσεις και τα σχολιακια τυπου μουσικων διανοιων κτλ κρατηστε τα για εσας καλυτερα, το ιδιο και για τα περιοδικα που λετε... απο που σας ηρθε αυτη η ιδεα ενας θεος ξερει, μιας κι εγω προσωπικα τα μονα περιοδικα που διαβαζω ειναι το strange και κανα Pc magazine, αν εχει φτασει κι εκει η δοξα των Maiden και τους κραζουν κι εκει, τι να πω...  Μαλλον για να λετε ομως οσα λετε εσεις που τα λετε διαβαζετε τετοια περιοδικα και βγαζετε τετοια συμπερασματα για αλλους που δεν ξερετε.
Με λιγα λογια, σας αρεσουν οι νεοι Maiden; Πολυ ωραια, κανενα προβλημα, σκαστε τα χρηματα σας και παρτε τους δισκους τους και ευχαριστηθητε τους μεχρι εκει που δεν παιρνει. Εμενα που δεν μου αρεσουν καθολου ουτε οι δισκοι τους ουτε η τακτικη τους πλεον, κραταω τα χρηματα μου να τα σκασω σε καναν αλλο... και τις επιθεσεις κτλ κρατηστε τες για τους εαυτους σας οκ;

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
  • peace sells, but who's buying it???
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: 23/07/06, 23:37 »
Εγώ θα διαφωνήσω με όλους σας. Επειδή κάποιος σε κάποιο περιοδικό είτε κάπου αλλού ξεκίνησε να θάβει τους MAIDEN όλοι γίνανε διάνοιες στην μουσική. Δεν έχω ακούσει τα άλλα κομμάτια, αλλά το «The Reincarnation of Benjamin Breeg» το βρήκα αρκετά καλό, θυμήζε λίγο x-factor λίγο powerslave… και ας ηταν απλό είχε την δικιά του χάρη όπως έχουν όλα τα κομμάτια των MAIDEN (είναι η 30η φορά που το ακούω σήμερα αυτή την στιγμή) και ο Bruce μπορεί να τραγουδάει βαριά (όχι κουρασμένα, πως το συμπεράνατε αυτό??? Ακούτε τίποτα βραχνές???) ίσως να ήθελαν να ακούγεται έτσι το τραγούδι, και απο την άλλη απο την στιγμή που ο ρυθμός είναι κάπως βαρύς τι θελάτε να κάνει ο Bruce να τραγουδάει στις ουράνιες νότες???? πάντως εγώ την γούσταρα την φωνή του στο τραγούδι και θα την γουστάρω και στα 100 του, διότι έχει μοναδική φωνή και ποντιακά να τραγουδούσε ο Dickinson πάλι θα τον άκουγα. Κάποιοι σε κάποια Post είπαν ο καθένας τους από μια αλήθεια όπως: α) “μετα το killers "χάλασαν" γιατί έχασαν αυτό το ψιλο-πανκ συναίσθημα που είχαν. Ύστερα το powerslave είναι κ αυτός ένας δίσκος που "χάλασε" τους maiden γιατί χρησιμοποίησαν διαφορετική παραμόρφωση κ διαφορετικές κιθάρες. Το seventh son πάλι ήταν μια "αποτυχία" αφού είχε εντελώς αποπροσανατολιστεί. Όπως όμως μπορεί να καταλαβεί κάποιος βλέπει πως το συγκρότημα αλλάζει συνεχώς.” Αυτό ακριβώς, δηλαδή όταν έχασαν το Pank συναίσθημα γιατί δεν τους θάψαμε???  Με το powerslave γιατί??? Το seventh δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί μάπα???  (Λέμε τώρα) Ε ναι φίλε μου αλλάζει, και θα αλλάζει, αλλά θα είναι maiden, με την συνοδεία του Bruce την φωνάρα.
β) “Προσωπικά το paschendale είναι από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει ποτέ” σωστό, θα προσθέσω και το “ένα” πριν από το «από τα…»
γ) ακομα και το dance of death είχε κάτι να βγάλει.....είχε και κομματαρες μέσα (no more lies, paschendele, journeyman, rainmaker, gates of tommorow), γενικά μου είχε αρέσει σαν δίσκος.......” Όλοι οι δίσκοι είχαν κάτι να βγάλουν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δεν ήταν όλα τα τραγούδια τέλεια για παράδειγμα ας πάρουμε το fear of  όταν το ακούτε πια κομμάτια ακούται??? Το be quick or be dead το afraid to shoot strangers άντε και το wasting love (οι ρομαντικοί τύποι) και κλασικά το fear of the dark, άντε και κάνα 2 ακόμα ανάλογα με τις αρέσκειες. Έτσι και το Dance of death είχε τις δικές του κομματάρες όπως ανέφερε ο φίλος “master of puppets”.
δ) όσο για το εξώφυλλο θα συμφωνήσω με τον Jose “ το οποίο θυμίζει πολύ το artwork απο το piece of mind-trooper με την πολεμοχαρή φύση του και λίγο του powerslave με τον τρόπο με τον οποίο είναι στημένο”
ε) “τραγικη επαναληψη του βασικου refrain στους στιχους (42 φορες "a brave new world" κτλ)” σύμφωνο μαζί σου ότι είναι τραγικό αλλά είναι ένα κομμάτι ούτε 2 ούτε 3, και να το πάρουμε από την άλλη στην ντε και καλά παλιά εποχή δεν υπήρχαν τραγούδια με επαναλήψεις????, για άκου τους δίσκους και όλα τα κομμάτια από την αρχή μέχρι το τέλος, και όχι τα αγαπημένα. Μπορεί να μην είναι 42 φορές, αλλά αυτό που θέλω να πω δεν πρέπει να λέμε είναι μαλ***ς επειδή ένα τραγούδι μας φάνηκε ηλίθιο. Ψήλους στα άχυρα ψάχνουμε?????? Τέλοσπαντων  εγώ λέω πως όποιος δεν γουστάρει Μaiden να μην ασχολιέται τότε με τους Maiden. Είμαστε και εμείς διάνοιες τις μουσικής.

ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑ SHAMAN!!!! Χαίρετε οι μέταλχεντς ανα το πόρταλ τούτο! Απλά χωρις παρεξήγηση, αυτό που θέλουν να πουν κάποιοι(κ εγώ μέσα σε αυτούς) πως από τότε που άρχισε αυτός ο ρατσισμός στο συγκρότημα (έπειτα την brave new world εποχή) ξαφνικά σε κανέναν δεν αρέσει οι νέες δουλειές τους. Καποιοί μπορούν να το αιτιολογήσουν με λογικά επιχειρήματα. Οι περισσότεροι όμως διάβασαν την κριτική από ένα περιοδικό τύπου χάμερ κ σχολιάζουν.
Let the sun beat down upon my face, stars will fill my dream, I'm the traveller of both time& space to be where I have been-Kashmir, Led Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: 23/07/06, 23:44 »
ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΑ SHAMAN!!!! Χαίρετε οι μέταλχεντς ανα το πόρταλ τούτο! Απλά χωρις παρεξήγηση, αυτό που θέλουν να πουν κάποιοι(κ εγώ μέσα σε αυτούς) πως από τότε που άρχισε αυτός ο ρατσισμός στο συγκρότημα (έπειτα την brave new world εποχή) ξαφνικά σε κανέναν δεν αρέσει οι νέες δουλειές τους. Καποιοί μπορούν να το αιτιολογήσουν με λογικά επιχειρήματα. Οι περισσότεροι όμως διάβασαν την κριτική από ένα περιοδικό τύπου χάμερ κ σχολιάζουν.

Δεν ξερω σε ποιους καποιους αναφερεσαι, αλλα οσων αφορα εμενα διαβασε πιο πανω... Και εννοω για τους Maiden οχι μετα το Brave που ειναι ο καλυτερος δισκος που εβγαλαν απο το fear και μετα, αλλα για ολα τ ααλλα που εχουν βγαλει απο το Fear και μετα... κανενα αλλο σχολιο...
BTW, πραγματικα ελπιζω τα υπολοιπα κομματια του δισκου να ειναι καλυτερα... Μου εχουν λειψει οι Maiden...
« Τελευταία τροποποίηση: 23/07/06, 23:49 από Great Cornholio »

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: 25/07/06, 12:19 »
Ασε Great Cornholio , ειναι προφανες...

Ολοι εμεις, η γενια του '77-'80, που μεγαλωσαμε με Maiden τωρα δεν εχουμε δικαιωμα να πουμε την αποψη μας για τους Maiden αν αυτη ειναι αρνητικη...

Το γεγονος οτι ακουμε Maiden εδω και 15 χρονια δεν μας δινει απολυτως κανενα δικαιωμα να εχουμε γνωμη επι του συγκροτηματος.

Μηπως ως "διανοιες της μουσικης" (οπως μας εχρισαν) θα πρεπει να ακουμε μονο Bach?  ::)
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: 28/07/06, 16:40 »
εχω ακουσει πως το teen years dvd που θα βγει μετα την κυκλοφορια του αλμπουμ θα ειναι ακομα καλυτερο.
Το dvd ηταν για τους φας τι να κανουμε?Και δεν εδειχνε την μπαντα πως μεθαει μαστουρωνει και ξερναει..Ηταν εξαιρετικο.Για το λαιβ δεν μιλησα.Δεν επρεπε να βγει.
Αλλα περιμενω με ανυπομονησια και το επομενο, το golden years οτι και αν λετε..
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος OdyzZz

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: 03/08/06, 20:32 »
Ρε παιδιά.. Έλεος! Καταρχήν ειμαι καινούργιος στο Site αλλά παλιός στα περι forums και post.. Τέλος πάντων! Στο θέμα..
Maiden? Ρε πάτε καλά; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που παίζει και συνθέτει μουσική να συνθέτει το ίδιο επί 30 χρόνια; Σκεφτείτε λίγο πριν κράξετε.. Είμαι 22 χρονών και ακούω Maiden από 5η δημοτικού. Τα παλικάρια είναι 45-60 χρονών κ παίζουνε ακόμα! Δεν σας φτάνει αυτό; Πόσοι από εσάς τους έχετε δει ζωντανά; Να θαυμάσετε την ζωντάνια που έχουνε οι 60αριδες, που όταν με το καλό θα γίνουμε εμείς 60 δε θα μπορούμε να τζαμάρουμε ούτε ένα τέταρτο (για όσους παίζουνε μουσικό όργανο :) )! Να δείτε τον Nicko που είναι 52 χρονών παρακαλώ να παίζει με ένα πόδι στην μπότα όπως ακριβώς τον ακούς στο Studio..να τους δείτε όλους πόσο γουστάρουν αυτό που κάνουν.. Τι να λέμε τώρα! Και δε σας άρεσε το κομμάτι; Προσωπικά εμένα μου άρεσε κ πολύ μάλιστα γιατί δε κάνω το λάθος να το συγκρίνω με παλαιότερα..απλά! Το κομμάτι είναι Maiden 2006 και όχι 1984..έλεος! Α! και πάω στοίχημα ότι αν εξακολουθούσαν να βγάζουνε κομμάτια όπως τα παλιά τους πάλι θα τους κράζατε λέγοντας πως είναι οπισθοδρομικοί. Έχω άδικο; Δε νομίζω! Ανοίχτε τα μυάλα σας και μη συγκρίνετε ονόμοια πράγματα! Έχουμε 2006 καταλάβετέ το! Και για να τελειώσω θα σας πω πως όποιος είναι Maidenas αυθεντικός κ οπαδός της κουλτούρας των Θεών Maiden δε κωλόνει στο ένα κομμάτι που του ακούστικε λιγο ξινό, εξάκολουθεί να τους πιστεύει και να αγοράζει δίσκους και dvd και single και τα πάντα γιατί γουστάρει απλά την όλη αυτή τη φάση που λέγετε...

Up the Fuckin Irons!
When you know that your time is close at hand
maybe then you'll begin to understand
Life down there is just a strange illusion...

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: 04/08/06, 00:37 »
Και για να τελειώσω θα σας πω πως όποιος είναι Maidenas αυθεντικός κ οπαδός της κουλτούρας των Θεών Maiden δε κωλόνει στο ένα κομμάτι που του ακούστικε λιγο ξινό, εξάκολουθεί να τους πιστεύει και να αγοράζει δίσκους και dvd και single και τα πάντα γιατί γουστάρει απλά την όλη αυτή τη φάση που λέγετε...

Κατ' αρχας για μενα οποιος εχει δωσει τοσα λεφτα σε εναν καλλιτεχνη (σε CD, LP, βιντεοκασσετες, εισητηρια συναυλιων και membership fees στο fan club τους) εχει και ενα δικαιωμα να εχει μια αποψη...

Επισης. εφοσον ζουμε σε μια δημοκρατια (που απ' οτι κοιταξα τελευταια φορα συμβαινει) ο καθενας εχει δικαιωμα στην αποψη του και την υποχρεωση να σεβεται την αποψη του αλλου...

If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

Αποσυνδεδεμένος mr.bassman

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: 15/08/06, 21:42 »
ποτέ δεν μου άρεσαν οι maiden!πάντα η ίδια μουσική,το πιο εμπορικό συγκρότημα όλων των εποχών!κάθε 2 μήνες βγάζουν single μόνο κ μόνο για τα φράγκα!κ τέλος εχουν τον  πιο ηλίθιο τραγούδιστη! 

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #45 στις: 20/08/06, 01:14 »
Όσοι θέλουν να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη για το νέο δίσκο των Iron Maiden,και να μην κάθονται να λένε μαλ***ες χωρίς να ξέρουν,μπορούν να πάνε στο Wizard rock club,Κηφισίας 119 Μαρούσι, τηλ.2106141877 ,τη Δευτέρα 21 Αυγούστου,που θα έχει παρουσίαση του νέου album a matter of life and death. Και τότε άμα δεν τους αρέσει ας βρίσουν όσο θέλουν.

Αποσυνδεδεμένος panos4657

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: 20/08/06, 01:22 »
ποτέ δεν μου άρεσαν οι maiden!πάντα η ίδια μουσική,το πιο εμπορικό συγκρότημα όλων των εποχών!κάθε 2 μήνες βγάζουν single μόνο κ μόνο για τα φράγκα!κ τέλος εχουν τον  πιο ηλίθιο τραγούδιστη! 

+100000000000         I like your style!

Αποσυνδεδεμένος VampireLestrat

• Παλιός
  • Draco Dormiens Nunquam Titillandus
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: 20/08/06, 01:32 »
Παράθεση

+100000000000         I like your style!
Εχω την εντύπωση πως είστε κάπως απόλυτοι...............

Αποσυνδεδεμένος panos4657

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: 20/08/06, 01:39 »
Στις αποψεις μου? Παντα... Εννοειται! Εσυ εχεις αμφιβολιες?

Αποσυνδεδεμένος VampireLestrat

• Παλιός
  • Draco Dormiens Nunquam Titillandus
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: 20/08/06, 01:41 »
Ποτέ!Το να είσαι απόλυτος στις απόψεις σου μπορεί να φτάσει πολύ κοντά στο να είσαι στενόμυαλος.Κράτα και μια πισινή ;)