Αποστολέας Θέμα: Iron maiden - a matter of life and death  (Αναγνώστηκε 29496 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χάρης(DJ Ha)

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Iron maiden - a matter of life and death
« στις: 18/07/06, 03:40 »
Φρέσκα νέα από το "στρατόπεδο" της Σιδηράς Παρθένου!
Το νέο άλμπουμ πρόκειται να κυκλοφορήσει  τον Σεπτέμβριο,
με τίτλο: "A MATTER OF LIFE AND DEATH"

Λίγο νωρίτερα,στις 14 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το 1ο single
"THE REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG"

Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο "συνήθης ύποπτος" Kevin Shirley
(υπο το άγρυπνο βλέμμα του Steve πάντα!) ;D

Παραθέτω το tracklist του album:

1. Different World - Smith/Harris - 4.17
2. These Colours Don't Run - Smith/Harris/Dickinson - 6.52
3. Brighter Than a Thousand Suns - Smith/Harris/Dickinson - 8.44
4. The Pilgrim - Gers/Harris - 5.07
5. The Longest Day - Smith/Harris/Dickinson - 7.48
6. Out Of the Shadows - Dickinson/Harris 5.36
7. The Reincarnation of Benjamin Breeg - Murray/Harris - 7.21
8. For The Greater Good of God - Harris - 9.24
9. Lord Of Light - Smith/Harris/Dickinson - 7.23
10. The Legacy - Gers/Harris - 9.20

Πηγή: ironmaiden.com
http://www.myspace.com/operationmix
MUSIC IS MY WIFE! (Harris Copyright 2001)

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
Απ: Iron Maiden - A MATTER OF LIFE AND DEATH (2006)
« Απάντηση #1 στις: 18/07/06, 04:09 »
Θα προσθέσω κάτι για τους ανυπόμονους σαν εμένα! ;D παρόλο που το single δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα
"κάποιοι" φρόντισαν να διαρρεύσει το "The Reincarnation of Benjamin Breeg" το..."προμηθεύτηκα" σε Mp3 και πιό κάτω παραθέτω ένα LINK με το Video Clip! Oh Yes! 8)

πολύ Δυνατό κομμάτι.απολαύστε το! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=dNttRSMqOe0
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 18/07/06, 18:18 »
Το εξοφυλλο ειναι αυτο Χαρη?Αθλιο :P..Που σαι ρε riggs ::)

Παντως ας ελπιζουμε σε κατι καλυτερο απο dance of death..Αν και απο οτι βλεπω 7-8-9 λεπτα..Στο ιδιο στυλ θα ναι...Δεν πειραζει ειναι maiden!!!

Πως δεν εχουν αρχισει να βριζουν ακομα? :P

I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Johnie Darko

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 18/07/06, 18:43 »
Ειδα το κλιπακι... Αν αυτο ειναι απο τα καλυτερ ακομματια του δισκου, τοτε για μια ακομη φορα επιβεβαιωνεται η αποψη που εχω σχηματισει για το αγαπημενο μου συγκροτημα, μετα το fear of the dark: Οι Maiden μετα απο το Fear τελειωσαν... τουλαχιστον σαν οι γνωστοι Maiden.
Βεβαια παιδια που ξεκινησαν να ακουν Maiden με το Xfactor και λοιπες αηδιες, ειμαι σιγουρος πως θα τους αρεσει, αλλα πιστευω οτι οσοι μεγαλωσαν ακουγοντας αλμπουμς οπως τα πρωτα 10 των Maiden, θα ειναι απογοητευμενοι απο το που εχουν φτασει οι Maiden.
Το χω πει και το ξαναλεω... Καλυτερα να ειχαν σταματησει το σπορ εκεινη την αποφραδα εποχη μετα το fear που εφυγε ο Dickinson...
Up the irons!
People say that tone is in the fingers...
and people also say that Les Pauls have more tone...
Les Pauls must therefore have more fingers...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 18/07/06, 18:46 »
Ενταξει δεν ειναι και τοσο χαλια τα τρια τελευταια απλα εχουν μια progressive χροια που ειδικα στο dod δεν τους πολυβγηκε..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 18/07/06, 18:49 »
Για να μην παρεξηγουμαι, δεν λεω οτι οσα εβγαλαν μετα το fear ειναι χαλια, γενικα ισως ειναι συμπαθητικοι εως και καλοι δισκοι...
Αλλα συγκρινομενοι με το παρελθον τους, για μενα ειναι απογοητευτικοι, το λιγοτερο...

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 18/07/06, 19:37 »
Kριμα... Μονο κριμα, εχω να πω...

Παλια υποψιαζομουνα οτι εφταιγε ο Shirley, τωρα ομως που εκανε καλη δουλεια τωρα ειναι που φαινεται τι εφταιγε για την καταντια των Brave New World και Dance Of Death.. Οι ιδιοι οι Maiden...

Ακουγονται τοσο κουρασμενοι, και εκτελεστικα και κυριως συνθετικα που οσοι μαεστρια και να χει ο παραγωγος δεν σωζονται... 

Ο Dickinson τραγουδαει χειροτερα απο ποτε, λες και αποφασισε να μιμηθει τον Blaze Bailey. Οι τρεις κιθαριστες οτι κερδιζουν σε ογκο το χανουν σε παιξιμο. Δεν λεω οι Maiden σχεδον παντα γραφανε με 4 ακορδα (E, D, C, G) αλλα ομως χειριζοντουσαν αυτα τα 4 ακορντα ωστε το κομματι να ειχε δυναμη. Ο Harris παραμενει οπως παντα Harris αλλα χωρις τα ενδιαφεροντα γεμισματα του παρελθοντος που επειθαν τους κιθαριστες ανα τον κοσμο να το γυρισουνε στο μπασο. Ο McBrain εχει καταντησει Γιαννοπουλος του metal, ενας απλος ρυθμο-κρατητης.

Οι κιθαριστικες μελωδιες ειναι απλα ενα ανεκδοτο. Οσο για το σολο του Murray, παναγια και χριστε μου! Δεν περιμενα ποτε οτι ενας απο τους πιο ρευστους και μελωδικους κιθαριστες θα δεχονταν ποτε να ηχογραφησει ενα τετοιο σολο. Μπας και το σηκωσανε απο κανα practise του και δεν του το πανε?

Μεχρι και το ριφφακι στο 05:25 (και παλι στο 06:48) οπως και αυτο στο 06:56, το οποιο ειναι τρομαχτικα πρωτοτυπο για Maiden, ειναι κατι που παιζανε οι Αμερικανικες μπαντες το '90.

Μονη μου ελπιδα και παρηγορια ειναι οτι το κομματι ειναι δημιουργια του Murray. Ισως τα κομματια που υπογραφουν οι κ.κ. Smith και Dickinson μας δειξουν καλυτερα δειγματα...
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 18/07/06, 20:06 »
Εκτος του οτι συμφωνω απολυτα με τον Arg0, να σημειωσω μιας και μου το θυμισε ο Αrg0, αυτο που παρατηρησε σε σχεση με τον Dickinson και αυτο το κομματι... Χριστε μου! Για 1η φορα μετα απο τοσα χρονια, απογοητευομαι που ακουω τον Dickinson να τραγουδαει...
Αφου σε καποια φαση καθως ακουγα το κομματι γελουσα μεσα μου και σκεφτομουν μηπως το κανει επιτηδες ολο αυτο για να αφηνει τα καλα κομματια και την σωστη ερμνηνεια για τους δικουσ του solo δισκους, για να κονομαει πιο πολυ μονος του...
Κριμα και παλι κριμα, για την μεγαλυτερη Heavy metal μπαντα (κατα την γνωμη μου).
Ειλικρινα θα προτιμουσα να ξαναηχογραφησουνε με νεα παραγωγη (αλλα με ακριβως τις ιδιες συνθεσεις) και με τον Dickinson τα 2 πρωτα αλμπουμ τους, παρα ολα αυτα που εχουν βγαλει μετα το fear...
Αντε και μετα απο αυτη την κυκλοφορια του matter, θα κυκλοφορησουν αλλα 3 live, 5-6 best ακομα, καμια 10ρια συλλεκτικα singles με σοβρακακια Eddie μεσα δωρο κτλ...
Μονο μια λεξη... Κριμα...
Whoe to you, oh earth and sea, for the devil sent the beast without any wrath at all...
« Τελευταία τροποποίηση: 18/07/06, 20:09 από Great Cornholio »

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 18/07/06, 20:37 »
Πηραν το dance of death κανανε ενα copy paste βαλανε και τον χειροτερο εαυτο τους μεσα τα ανακατεψανε...... Και ιδου...... Το πρωτο μη maiden album των maiden.... Πολυ κακο για το τιποτα.... Και με το συμπαθειο αλλα ο murray εχει ξεχασει να γραφιε μουσικη....
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος inthewoods

• Παλιός
  • ελευθερία στην έκφραση, ζωή δίχως τάξεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 18/07/06, 20:55 »
για τα 13χρονα ,στα οποια απευθυνεται αυτος ο δισκος μια χαρα εξωφυλλο εχει.
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο Στόχος, το νου σου ε;

Αποσυνδεδεμένος velis the priest

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
    • http://velisarios.blogspot.com/
« Απάντηση #10 στις: 18/07/06, 21:01 »
ή όποιος αισθανεται 13χρονος και δεν μπήκανε μεγαλώνοντας τσιμεντόλιθοι στα αυτιά :) ;) :)
Eπειδή ο καθείς έχει το δικαίωμα στη γνώμη του...Γιά μένα
Εξωφυλλάρα, κομματάρα , τρομερή παραγωγή και επιστροφή στον ίσο δρόμο που επανήλθαν με το Dance of death.(για 4 συγκεκριμένα songs).O Bruce, σαφώς τραγουδάει πιό βαριεστημένα ,κουρασμένα, αλλα τους προτειμώ, απ` τη φρεσκάδα των αντιγραφέων, απλά γιατί είναι αξεπέραστα ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ , ακόμη και όταν αντιγράφουν τον παλιό καλό ευατό τους...Γνώμη μεθυσμένου είναι και αυτή.... ;D ;D
Ορε  με φτιάχνει πολύ αυτό το κομμάτι, περισσότερο από Masrtodon, Therion κλπ που άκουγα σήμερα...
παλιό Maiden...
my home        http://velisarios.blogspot.com/
Life is ours,we live it our way-Open mind for a different view, & Nothing else matter.......

Αποσυνδεδεμένος penoktonos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Λιώστε Τις Πένες Σας!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 18/07/06, 21:43 »
Ρε παιδιά, γιατί δεν στέλνετε επιστολές διαμαρτυρίας? πείτε τους "Τελειωμένοι Maiden μην παίζετε μουσική! είστε άσχετοι! έχετε να γράψετε καλό τραγούδι από το Soundhouse tapes!" πείτε και στο Dickinson οτι χάλασε η φωνή του, οτι ο Harris παίζει σκατά μπάσο και οτι οι 3 κιθάρες δε κάνουν ούτε για το τζάκι!
οι Maiden έχουν αλλάξει μουσικά.από το (Πολύ καλό) Brave New World και μετά γράφουν πιό τεχνικά κομμάτια. δε σας "είπε" τίποτα το "The Reincarnation of Benjamin Breeg" ? Α!και ο Dickinson είχε και εξακολουθεί να έχει φωνάρα! 
"Why Am I Always So Sleepy The Day After I Get A Lot Of Sleep? Doesn't That Defeat The Purpose Of Sleeping A  Lot?"

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 18/07/06, 21:58 »
Εχουν την δυνατοτητα τα φραγκα και τον χρονο να βγαλουν οσα τεχνικα κομματια θελουν αλλα αφου θα το κανουν που θα το κανουν ας το κανουν κατω απο αλλο ονομα ρε συ. Ποιο ιεναι το ζητουμενο? Να πουλησει τρελα ο δισκος η να παιξουν την μουσικη που γουσταρουν? Αν ειναι το πρωτο τοτε λυπαμαι αλλα χαλασανε και οι μοναδικοι που πιστευα οτι δεν θα χαλαγανε αλλιως μπορουν να κανουν ενα side project με αλλο ονοματακι να μη σπυλωσουν την ιστορια των maiden και να κυκλοφορησουν την ορεξη τους. Στο κατω κατω παλι θα πουλησει. Τι θελουν? Ντε και καλα να πουλησει εκατομυρρια?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

GarvinFromBlackout

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: 18/07/06, 22:30 »
ελπίζω να μην είναι όλα τα κομμάτια μι-ντο-ρε- τουλάχιστον επειδή τα κομμάτια τους κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι όλα ίδια

Αποσυνδεδεμένος kronus

• Παλιός
  • peace sells, but who's buying it???
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 18/07/06, 23:39 »
Ίσως πρέπει να καταλάβουν κάποια άτομα ότι οι maiden είναι ένα ζωντανό συγκρότημα του οποίου οι μουσικοί προσδιορισμοί αλλάζουν με τον καιρό. Με το ίδιο σκεπτικό μετα το killers "χάλασαν" γιατί έχασαν αυτό το ψιλο-πανκ συναίσθημα που είχαν. Ύστερα το powerslave είναι κ αυτός ένας δίσκος που "χάλασε" τους maiden γιατί χρησιμοποίησαν διαφορετική παραμόρφωση κ διαφορετικές κιθάρες. Το seventh son πάλι ήταν μια "αποτυχία" αφού είχε εντελώς αποπροσανατολιστεί. Όπως όμως μπορεί να καταλαβεί κάποιος βλέπει πως το συγκρότημα αλλάζει συνεχώς. Προσωπικά οι δίσκοι τους από το somewhere in time κ έπειτα δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα με εξαίρεση το dance of death. Πέρα από τα εισαγωγικά που έιναι εντελώς σαρκαστικά κ ειρωνικά προς τις απόψεις κάποιων πιστεύω χωρίς παρεξείγηση ότι αυτές οι αλλαγές των maiden πρέπει να αντιμετοπίζονται τελείως διαφορετικά κ να μην αντιμετοπίζονται βάση των n of the beast, piece of mind, powerslave, somewhere in time κ άλλα λοιπά επιτυχημένα άλμπουμ. Πρέπει να αντιμετοπίζονται ως κάτι νέο. Δηλαδή τί περιμένατε; Επιστροφή στο 1980, nwobhm, τζιν κολλάν, δερμα/καρφιά κ υστερο-βρεττανικό "αναρχικό" ρεύμα στην μουσική τους με στίχο από όλα τα ιστορικά γεγονότα ευρώπης κ περιχόρων; Προσωπικά το paschendale είναι από τα καλύτερα κομμάτια που έχουν γράψει ποτέ, κ ας συμπεριλαμβάνετε στο"αποτυχημένο" dance of death.......... :P
Let the sun beat down upon my face, stars will fill my dream, I'm the traveller of both time& space to be where I have been-Kashmir, Led Zeppelin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Up in smoke...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 18/07/06, 23:58 »
Διαφωνω καθετα... Οι συνθεσεις των Maiden απο το fear και μετα ειναι ως επι τω πλειστων ανουσιες και επαναλαμβανομενες κατ' εμε.
Για αυτο και δεν μου αρεσουν.
Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για αυτο ομως, απλα ειναιη γνωμη μου και δεν αλλαζει.
Οσο για το ν αστειλω μηνυμα στους Maiden και να τους πω την γνωμη μου, το κανω με το να μην αγοραζω δισκους τους πλεον και αν μην πηγαινω πλεον σε συναυλιες τους, παρολο που για μενα ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα.
Αυτα...

Αποσυνδεδεμένος nicktgr15

• Θαμώνας
  • Green can only hold you in the garden...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 19/07/06, 02:22 »
Someone to save me,
Something to save me from myself
To bring salvation
To exorcise this hell
Someone to save me,
Something to save me from myself
To bring Salvation
To exorcise this hell

Οι πιο πάνω γραμμές θεωρούνται στίχοι; Είχε κάποιος "εμπνευση" και τις έγραψε; Και έμπνευση να μην είχε ,γιατι δεν γράφουμε παντα όταν έχουμε έμπνευση, δεν τις διαβασε ο που...;

Για τη μουσική τι να πούμε; Μονο ποζερια. Τιποτα αλλο. Τεχνική μηδεν, έμπνευση μηδεν. Εγω παντως αν είχα τέτοιο κομματι θα ντρεπόμουν να το πουλήσω; (λετε έτσι να σκέφτηκαν και οι Maiden και το αφησαν να διαρεύσει; Μπα..δύσκολοι καιροι, ο τζαμπας πέθανε :ρ)
Το σολο ομως ,απιστευτο ε; Τσ...

Συνοψίζοντας, το συγκεκριμένο τραγούδι(και μάλλον οχι μονο) δεν μου προσφέρει προσωπικά τίποτα και δεν προκειται να ασχοληθώ. Κρίμα για τους Iron Maiden γιατι έχουν γράψει μεγάλα τραγουδια. Πάντως χαίρομαι που δεν είμαι-ημουν ποτε συναισθηματικα δεμενος μαζί τους  :P Αυτά.

Υ.Γ. ..στης   ;)

edit: Παρ'όλα αυτά το ακούω 4η φορά.

Αποσυνδεδεμένος NickNT

• Θαμώνας
  • bass
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 19/07/06, 02:42 »
Τι να πω ρε παιδιά...

Εδώ και πολλά χρόνια έχω ξεγράψει τους maiden... λέω ό,τι λέτε κι εσείς περί τεχνικής κι επαναληψιμότητας...

ΑΛΛΑ,

το κομματάκι αυτό μου άρεσε! Δεν είναι κάτι πολύπλοκο, αλλά ορισμένα πράγματα δεν είναι τόσο τετριμμένα για maiden! Ακούγεται ευχάριστα, είναι αρκούντως εμπορικό, έχει και 1-2 διαφορετικές συγχορδίες (ε, τις ακούσατε, γιατί δεν το παραδέχεστε;).

Άλλωστε, το metal δε χρειάζεται να είναι μόνο Tool. Ούτε οι maiden έπαιζαν ποτέ υπερτεχνικά... ακόμη και το Fear of the dark, όλοι μας το παίζουμε από μικρή μάλιστα ηλικία. Άρα;

Σπουδαίο μπορεί να μην είναι, αλλά είναι catchy και ευχάριστο στο αυτί. Τώρα, οκ για το μπάσσο και τις κιθάρες, αλλά οι maiden δεν βρίσκονται στο σανίδι για να διδάξουν μουσική. Μπορεί ο Harris να αποτέλεσε αφορμή να αγγίξω το μπάσσο, αλλά πλέον το παίξιμο του δεν έχει να μου προσφέρει κάτι (δεν τον υποτιμώ βέβαια, απλά προτιμώ άλλα στυλ).

Απλά μένω σε ό,τι μπορώ να ακούσω με ευχαρίστηση- και το κομματάκι μου άρεσε αρκετά! Γούστα είναι αυτά, αλλά αν θέλω τεχνική μουσική θα ακούσω κάτι άλλο... Α, και οι φωνητικές μελωδίες μου άρεσαν!

Τι να πω... όχι ότι θα πορωθώ με maiden πάλι- αλλά το κομμάτι είναι αξιοπρεπέστατο! Έστω κι απλό... όλοι δεν γυρνάνε στα βασικά όταν μεγαλώνουν άλλωστε;

Αποσυνδεδεμένος darthvader8119

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 19/07/06, 03:30 »

Για τη μουσική τι να πούμε; Μονο ποζερια. Τιποτα αλλο.

Μα ειναι δυνατον να εχει βαλει το χερακι του o Smith και να μην ειναι POSERia??????? :) ;D (Adrian σε αγαπαμε ρε!!!!)

anyway εγω πια για να εκτυμησω κατι απο του θεους MAIDEN πρεπει να περασει του λαχιστον 5 χρονια απο τοτε που βγηκε...αφου μολις περσυ καταλαβα ποσο καλος δσικος ειναι το Brave New World ....γιατι οσοι λενε οτι ειναι μαλακαια σιγουρα το εχουν ακουσει 1-2 φορες....πραγματικα πολυ καλος δισκος ..ισως τσε κανα δυο χρονια να εχω την ιδι ααποψη και γαι το Dance of death...που τωρα δε το ακουμπαω ....

σιγουρα παντως τον καινουριο θα τον ακουσω με αλλη αποψη πιο ωρημα....γιατι ειναι οι Iron Maiden γ**ω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rock n Roll all Night and Party every Day

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 19/07/06, 13:51 »
Το κομματι ειναι επιεικως απαραδεκτο...
Αν μου ελεγε κανεις οτι ειναι καμια μπαντα β διαλογης που παιζει underground στο Λονδινο μα το Θεο θα τον πιστευα...
Κριμα που οι Μαιντεν χανουν την ταυτοτητα τους προσπαθοντας να βγαλουν καινουργιες ιδεες...

Υ.Γ.Δεν αντιτιθεται κανεις ουτε ειναι εναντιον του πειραματισμου,το προβλημα υφισταται οταν το αποτελεσμα ειναι κατωτερο των προσδοκειων...
Δεν εχει νοημα να πειραματιζομαστε αν δεν "βγαινει"...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 19/07/06, 14:51 »
Ελπιζω να μην τολμησει κανεις να μιλησει με καλα λογια για τους μεταλικα...Ξερετε αυτα τα κακομοιρικα.."αλλαζουν στυλ επειδη γουσταρουν" "μας εχουν γραμμενους" λοιπες  μαλακιες..Τι θελατε ενα ακομα Number of the beeast δλδ?
Οσο για τους στιχους ειναι η αληθεια οτι δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο αλλα οχι και γελοιοι..
ΗΡΕΜΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΨΤΕ..ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ  ΕΞΥΠΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ..
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 19/07/06, 14:54 »
Τι θελατε ενα ακομα Number of the beeast δλδ?

Θελω ενα δισκο ΕΠΙΠΕΔΟΥ Number of the beast δλδ...
Το Brave New World ηταν τετοιο...

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 19/07/06, 14:59 »
Επιπεδου brave new world Μπορει και να ειναι.Ενα τραγουδι ειναι αυτο.
Μπορει και να μην ειναι.Αλλα ελπιζω τουλαχιστον και δε βγαινω με την πρωτη ευκαιρια να τους θαψω..
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος master of puppets

• Ονειροπαρμένος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • γνωστός και ως....master of ΜΠΑΜΠΗΣ....
    • Προφίλ
    • Χάρτινα Όνειρα
« Απάντηση #23 στις: 19/07/06, 16:48 »
μάλιστα....................................αυτή τη στιγμή έχω υποστει ένα μικρο σοκ..............

ελπιζω ο adrian να κάνει το θαυμα του............γιατι.....απο ότι βλέπω.........την πουλέψαμεν......

το κομματακι....έχει ένα δυο (άντε τρια) ενδιαφεροντα σημεια......γενικως.....δεν μου λέει τπτ.......εγώ πιστεύω ότι ακομα και το dance of death είχε κάτι να βγάλει.....είχε και κομματαρες μέσα (no more lies, paschendele, journeyman, rainmaker, gates of tommorow), γενικά μου είχε αρέσει σαν δίσκος.......

αυτο το κομμάτι.......δεν ξέρω....πρέπει να πάρω τον δισκο και να τον ακούσω σαν σύνολο βέβαια.......αλλά δεν με πολυτράβηξε.....ανυπαρκτες οι τρεις κιθάρες για μια ακομη φορα.......το σολο του murray....ποιο σόλο?

ο bruce....εμένα προσωπικα με καραεντυπωσιασε το tyranny of souls.....χαλαρα είναι απο τους καλύτερους δισκους του στην σολο καριέρα του.......πίστευα ότι μετά απο ένα τέτοιο βήμα......θα μπορούσε και με τον harris και τον smith (τον βασικο συνθετικο πυρήνα δλδ) να βγάλει κάτι αξιολογο.....για το μόνο που έχω να ελπιζω είναι ότι σ'αυτο το κομμάτι δεν ανακατεύτηκε ο dickinson με τον adrian......θέλω να πιστεύω ότι τα υπολοιπα κομματια θα έχουν κάτι...

Α! και για το εξωφυλλο δεν έχω να πω τπτ.............επιεικως απαραδεκτο......

όπως και να χει.....the beast is back.......

Up the irons!!!

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #24 στις: 20/07/06, 06:58 »
Ας αλλαξουν τουλαχιστον το εξωφυλλο ρε γμτ!
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas