Επειδη και εμενα δεν μου αρεσει να σβηνονται μυνηματα (απο ποιους και γιατι?) θα ξαναγραψω το δικο μου:
Απο τεχνικης πλευρας εισαι πολυ καλος και σιγουρα καλυτερος απο το 98% των παροντων (εμου συμπεριλαμβανομενου).

Χωρις ιχνος ζηλιας ομως και χωρις κλισε περι συναισθηματος κ.λ.π δεν μου λεει τιποτα αυτο που ακουσα......ενας αχταρμας απο νοτες ατακτως ερριμμενες πανω σε ενα παντελως ακαταλληλο backing......επιπλεον ο ηχος σου (αν και για αυτο πρεπει να οφειλεται η εγγραφη μεσω της καμερας) ακουγεται σαν χορωδια απο 100 τζιτζικια.......Με συγχωρεις και ισως να ειναι και λιγο βαρυ αλλα αν θα ηθελα να δειξω σε καποιον (μαθητη η φιλο
) πως ΔΕΝ πρεπει να παιζει θα εδειχνα αυτο........
Εχεις παντως τα προσοντα ,αν ξεφυγεις απο την κλασσικη ασθενεια του ελληνα κιθαριστα που νομιζει οτι εμαθε να παιζει ηλεκτρικη μολις πιασει ταχυτητες malmsteen, για κατι πολυ καλυτερο...........
Φίλε μου κάθε κριτική στη βάση της έχει πάντα κάποια λογική …
1. Ο ήχος είναι κάτι προσωπικό σίγουρα μπορείς να έχεις την άποψη σου!!!Πάντως συνήθως τον ήχο τον καταλαβαίνεις σε ρυθμικά θέματα και σε απλωτά solo.Και δεν ηχογραφούσα με τα Marshallia ούτε με τον Diezel.
2. «αχταρμας απο νοτες ατακτως ερριμμενες πανω σε ενα παντελως ακαταλληλο backing¨»
Μπορείς να διαβάσεις το εισαγωγικό μου message για να καταλάβεις πως αναλύεται ο αχταρμάς από νότες πάνω από σ’ ένα 12μετρο το ότι είναι γρήγορα παιγμένα δεν αναιρεί τα ακόλουθα.. :
« «Αυτό είναι ένα ViDEo βασισμένο σε ένα 12Bar Blues Backing Track …από G7 και ακολουθεί τη βασική φόρμα του Blues I7x4,IV7x2,I7x2,V7,IV7,I7,V7
| G7///| G7///| G7///| G7///|
| C7///| C7///| G7///| G7///|
| D7///| C7///| G7///| D7///|
Ξεκινά σε Tempo 132, συνεχίζει στο 200 και φτάνει μέχρι 300 BPMs
Γενικά ο αυτοσχεδιασμός βασίζεται σε MixoLydian mode δηλαδή V7 dominant και από εκεί διατονικά χρησιμοποιώ την Α minor Aeolian σχετική της C major Ionian κλίμακας σε όλη την ταστιέρα, επίσης παίζω διατονικά τα arpeggio της Αminor με αρκετά περάσματα της Blues Scale,της Advance Blues scale και της Dorian Blues Scale, τέλος υπάρχει αρκετό χρωματικό παίξιμο και diminished arpeggio σε υποκαταστάσεις από Minor 3rds.» »
Αρκετά κατανοητά για μουσικούς νομίζω.
3. Τώρα όσο για το αν κάποιος πρέπει να παίζει έτσι μπορώ να πω ίσως όχι, γιατί το ολοκληρωμένο παίξιμο θέλει και αλλά στοιχεία.

Αυτό κλιπ είναι μουσικά κενό… απλά δεν έχει μουσικότητα ….
Αλλά δεν ΗΘΕΛΑ να έχει μουσικότητα, εδώ είναι το θέμα …!!!!!

Τέλος σ’ ευχαριστώ για την κριτική σου