Το ενα προκειται για το "Η Αυλη του Αυτοκρατορα", που αποτελει το μεγαλυτερο κομματι ( και μαλιστα αποτελεσε χαλι για το συγκεκριμενο σημειο της θεατρικης μιμησης ), ενω το 2ο κομματι ( το Αντιστικτό οπως μ'αρεσει να το λεω ), ηταν η γεφυρα μεταξυ 2 σκηνων. Προκειται για ενα θεμα για oboe, clarinet σε Bb και basson.
Το ολο "story" διαδραματιζοταν σε ενα παλατι σε μια εποχη κοντα στην Αναγεννηση...Οποτε τα μουσικα θεματα προσπαθησα να τα αντλησω απο την εποχη Μπαροκ ( αν και το η Αυλη του Αυτοκρατορα ειναι πιο επικο σαν θεματικη εικονα ).
Θα τα βρειτε και τα 2 εδω:
http://music.kithara.gr/bands/5/music.phpΑναζητηστε προς τη μεση της σελιδας το "Η Αυλη του Αυτοκρατορα" και το "Αντιστικτό" ( στην Αυλη του αυτοκρατορα, προτεινω να δειτε και τις πληφοροριες του κομματιου, για να καταλαβετε ακριβως για τι προοριζεται το καθε μουσικο θεμα )