Φιλε Βαγγελη, ξερεις ποσο εκτιμω τη μουσικη σου, και τη γνωμη σου, αλλα εδω θα μου επιτρεψεις να σου πω ( πως για αλλη μια φορα ) υπερεκτιμας αυτο που ακους. Ειλικρινα, αν δεν ηταν η τεχνολογια το κομματι, δεν θα ειχε τον ηχο που εχει τωρα. Ειναι τοσο απλο σαν κομματι ( οπως ολα τα αλλα ), που πολλες φορες σκεφτομαι να ελεγα πως το εχει γραψει παιδι νηπιαγωγιου, για να μην γινω ρεζιλι! Εχεις απολυτο δικιο για το σολο. Δεν ηθελα ομως να γινει πολυ δυναμικο. Δεν ειναι ωραια η αισθηση του ακροατη, οταν περιμενει να ακουσει κατι που θα τον ανεβασει περισσοτερο και περισσοτερο και στο τελος φανταζεται τι θα ηθελε να ακουσει πανω απο αυτο που ηδη ακουει? Ειναι μια αλληλεπιδραση που θελω να υπαρχει στα κομματια, ωστε να αναγκαζω τον ακροατη να σκεφτεται μαζι με το κομματι και να μην το καταναλωνει απλα. Η αληθεια ειναι, οτι φανταζομουν πιο εντονα μερη στο σολο, με πολλες κιθαρες και περασματα με γρηγορα μοτιβα, ομως αυτο θα ηταν "ετοιμη τροφη" ( και ακατορθωτο για μενα ). Η επισημανση σου λοιπον ειναι ολοσωστη! Ευχαριστω παρα πολυ που το ακουσες!
E!MA, οτι εχω πει, το πιστευω και ισχυει και γι'αυτο το κομματι. Εν μερη, η απαντηση μου ειναι ιδια με αυτη που εδωσα στον Βαγγελη. Το κομματι ειναι πολυ απλο...Απλα sound textures και βασικες δομες ηλ. συνθεσης χρησιμοποιω. Δηλαδη, αν αναζητας να ακουσεις κατι παρα πολυ καλο σε αυτο το ειδος, απευθυνσου στον Korgy που και μουσικος ειναι και εχει τρομερες γνωσεις πανω σε αυτο που κανει. Το "Τρεξε Λολα" δεν το εχω ακουσει, αλλα οσο περισσοτερο μου λετε οτι μοιαζει με ελληνικο soundtrack, ψιλοπαθαινω κατιτις

Ευχαριστω για τα σχολια σου!
Δημητρη, οχι μονο δεν με ξενερωσες, αλλα με χαροποιεις που γραφεις αυτο που πραγματικα πιστευεις. Ναι, το κομματι ειναι ψυχρο. Και το θεωρω λογικο, αφου αφορα μια παραγωγη με ηλεκτρονικα οργανα ( ενα φυσικο υπαρχει και αυτο χαμενο και θυμιζει κιθαρα σολο ). Επισης, ολη η αρμονια εχει μια ταση να ειναι "ελλατωμενη" ( οπως οι φωνες που κανουν appregio στο υπολοιπο μισο του κομματιου ). Αυτο δινει μια ανησυχια και μια ψυχροτητα στο αποτελεσμα και "στεναχωρει" την αισθητικη αντιληψη του ακροατη ( ψυχοακουστικα φαινομενα

). Τελος, η ιδια η κοινωνια μας ειναι μια ψυχρη και γρηγορη εικονα, που μας αφηνει πολυ λιγο χρονο να ζησουμε και να αισθανθουμε ελευθεροι..Γι'αυτο λεω και "Be Free" και κλεινω το κομματι με αυτο τον τροπο..Ο,τι και να κανουμε ξαναγυρναμε στην πραγματικοτητα, γιατι μονο αυτο θα μας βοηθησει να επιβιωσουμε. Ευχαριστω και σενα για τα σχολια σου!