Αποστολέας Θέμα: Εξωγήινοι…  (Αναγνώστηκε 81374 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rocknrolldemon

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
Απ: Εξωγήινοι…
« Απάντηση #250 στις: 09/09/06, 14:33 »
προφανώς δεν έχεις καταλάβει τι εννοώ. ενα σωμα αν βγει στο διάστημα δεν χριάζεται καύσημα...είμαι σίγουρος 100%. εφόσων του ασκήθηκε μια δύναμη F για να εκτοξευθεί ότε αυτή η δύναμη F διατηρήθηκε όταν βγήκε απο την ατμόσφαιρα. Άρα λοιπόν θα κινήται μέχρι να κατασρταφεί με αυτήν την δύναμη F. ΑΠΛΟ;
I can achieve the immortality by not wearing out, you can achieve the immortality simply by doing one great thing

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #251 στις: 09/09/06, 14:39 »
Συγνωμη που στο ξαναλεω...αλλα σπουδαζω Φυσικος..δεν χρειαζεται να κανεις τοση προσπαθεια ( και ανορθογραφη μαλιστα ). Εσυ δεν καταλαβες τι λεω.
Η ενεργεια που του εδινε ο ηλιος και τα πυρηνικα καυσιμα, ειναι απαραιτητη για την χρησιμοποιηση των μετρικων συστηματων που εχει πανω του, καθως και της αποστολης αυτων των μετρησεων.
Επισης να σε βοηθησω λιγο με τις φτωχες μου γνωσεις, οτι οι επιστημονες της ΝΑΣΑ χρησιμοποιουν το Φεγγαρι, καθως και πλανητες λη δορυφορους πλανητων, ωστε να "εκτοξευσουν" με την επιδραση δυναμεων με μεγαλυτερη δυναμη Fol το δορυφορο/βολιδα/αστρολποιο/enterprise/falcon ή οπως αλλιως θες πες το.
« Τελευταία τροποποίηση: 09/09/06, 14:42 από freemind »
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: 09/09/06, 14:51 »
καλά χαλάρωσε λίγο όπως θέλω θα γράφω δεν θα σου δώσω λογαριασμό. και ο πατέρας μου φυσικός είναι και μου το έχει πει. όποτε μια φόρα μην επιμένεις.
I can achieve the immortality by not wearing out, you can achieve the immortality simply by doing one great thing

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #253 στις: 09/09/06, 15:15 »
Εδω κανεις ενα μεγαλο λαθος. Εισαι Ελληνας, μιλας σαν Ελληνας αρα θα γραφεις και σαν Ελληνας! Αν θελεις να γραφεις κορακιστικα, τοτε πηγαινε στην Ανω Κορακια, να ζησεις με τους αυτοχθονες και να συννενοειστε μια χαρα. Εδω ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ μουσικο forum, και διαβαζουμε ελληνικα.
Απο τη στιγμη που δεν εισαι δυσλεκτικος, ή χαζος, πρεπει να εισαι και υπευθυνος γι'αυτα που γραφεις. Αν πανω στη φουρια σου γραφεις ασυντακτα και ανορθογραφα, τοτε καλυτερα να ηρεμεις πρωτα και στη συνεχεια να γραφεις οτι ηθελες..Αλλιως, θα καταντησουν τα post σου να περνιουνται στο "ντουκου" και κανεις να μην δινει σημασια για την αποψη σου.
Δεν ειπα τιποτα για τον πατερα σου, και ουτε στο κατω κατω με ενδιαφερει που ο πατερας σου ειναι φυσικος. Η απαντηση σου, δεν εχει καμια λογικη συνεχεια με τη δικη μου επισημανση, οποτε καλυτερα να εχεις μητερα φιλολογο, αλλιως την "καθισες τη βαρκα" ( που λεει και ο σοφος λαος μας ).
Αμα δεν μπορεις να συνυπαρξεις μεσα σε ενα forum και νομιζεις οτι εισαι ο μαγκας και ο ρεμπεσκες που ηρθες να τα λιανισεις ολα με τη σοφια και τις γνωσεις σου, να παρεις τα μπογαλακια σου και να πας σε αλλο forum..Των "ψωνισμενων μικρων επιστημονων".
Αντε γιατι πολυ ψηλα το πηρες τον αμανε και αμα δεν σου εμαθε κανεις σεβασμο οταν ησουν μικρος, δεν φταιμε εμεις να ανεχομαστε τη συμπεριφορα σου.
DreamCatcher

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: 09/09/06, 15:23 »
πρώτου απαντήσεις σε ένα θέμα κοίτα και τα υπόλοιπα. ζήτησα συγνώμη σε όλους εσύ όμως συνεχίζεις να μου την λες που είμαι ανορθόγραφος. Έχω ένα ελάττωμα τι να κάνουμε τώρα. Αυτό που΄μου είπες το κατάλαβα στο ποστ σου, απλά εγώ θέλω να σου πω ότι για την κίνησή του δεν χρειάζεται καύσημα. Όσο εσένα δεν σε νοιάζει(και λογικό είναι) που ο πατέρας μου είναι φυσικός αλλό τόσο δεν με νοιάζει και εμένα που είσαι εσύ φυσικός

Υ.Γ
δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε!(και τόσοι γράφουν ανορθόγραφα)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • To Φαινόμενο Γνωστό έως τα Πέρατα του Κόσμου...
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: 09/09/06, 16:19 »
    το γεγονος της ανορθογραφιας ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα φιλε αυτο που εχω να καταλογισω ειναι οτι εισαι ισχυρογνωμων και μαλιστα χωρις να εχει και δικιο! Δες λοιπον εδω και εδω εδω και εδω για να καταλαβεις αυτο που λεει ο φριμαιντ!
   Σορρυ που χωθηκα ετσι, αλλα και εγω θα ελεγα οτι τα πυρηνικα καυσημα χρειαζονται και για τις μετρησεις, αφου σε καποια φαση δεν "βλεπει" ηλιο το καημενο το σκαφος, αλλα και για "διορθωνει την πορεια του! Δεν εστειλαν πετρα, επιστημονικα εργαλεια εστειλαν!
« Τελευταία τροποποίηση: 11/09/06, 22:13 από Το Φαινομενο γνωστο εως τα περατα του κοσμου ως: »
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 
θα τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα
να γεμίσει ο κόσμος εξυπνάδα

• Θαμώνας
  • I love rock n roll
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: 10/09/06, 13:02 »
ναι ξέρω για το βόγιατζερ πολύ καλά δεν χρειάζεται να μου ανεβάζεις link. Επίσης έχω καταλάβει τι μου λέει ο freemind. έληξε!!! :D :D :D

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: 11/09/06, 22:27 »
    τι να πω? απο τα ποστ, αλλα πραγματα καταλαβα!  :-\
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Elen sila lumenn omentielvo
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: 11/09/06, 23:46 »
Rocknrolldemon>ένα σωμα όταν βγει στο διαστημα θα επιταχυνεται με μια επιταχυνση a  οσο του ασκειται η αναλογη δλυναμη F απο τα καυσιμα...μολις σωθουν τα καυσιμα...με συγχωρεις..δεν θα διατηρησει καμια δυναμη...θα κινειται με θεωρητικα σταθερη ταχυτητα Uτελ που θα εχει αποκτησει μεχρι να σωθουν τα καυσιμα και δεδομενου οτι δεν αντιμετωπιζει τριβες ( ενταξει για αλλους παραγοντες δνε το συζηταμε..) αλλα..οπως ειπε και ο θανασης...αν ειναι να παει ακυβερνητο και χωρις να στειλνει δεδομενα...στελνουμε και πετρες...αλλα για να τα κανει αυτα..χρειαζεται καυσιμα..ειτε σαρεσει ειτε οχι..
My spirit is crying for love so tired of being alone
I Remember He came here to steal, and You are his stealer of souls

http://img74.imageshack.us/img74/4245/53408797vz8.jpg

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: 12/09/06, 09:49 »
    o Σωτηρης το ειπε αυτο με τις πετρες!   >:( >:(  ;D ;D Δωσε ρε Σιμο Αρχοντα των Κβαντων!!!  :D ;) :) ;D :P :-*
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #260 στις: 12/09/06, 10:04 »
Έλεος ρε παιδιά! Μιλάμε για κάτι τόσο πολύπλοκο όπως η λειτουργία (και όχι μόνο η κίνηση) ενός δορυφόρου στο διάστημα και εσείς προσπαθείτε να το εξηγήσετε χρησιμοποιώντας την υπεραπλουστευμένη σε βαθμό γελοιότητας Φυσική που σάς μαθαίνουν στο Λύκειο. Αν είναι δυνατόν...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: 12/09/06, 10:14 »
Έλεος ρε παιδιά! Μιλάμε για κάτι τόσο πολύπλοκο όπως η λειτουργία (και όχι μόνο η κίνηση) ενός δορυφόρου στο διάστημα και εσείς προσπαθείτε να το εξηγήσετε χρησιμοποιώντας την υπεραπλουστευμένη σε βαθμό γελοιότητας Φυσική που σάς μαθαίνουν στο Λύκειο. Αν είναι δυνατόν...
   ...και επιμενετε απο πανω? ??? ??? ??? ???
Ο.Ξ.Ο.Κ.Δ.Τ.Ξ.Ο.Κ.Ο. 

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #262 στις: 12/09/06, 10:29 »
Περα οτι ειμαι της αποψης οτι η Φυσικη ΕΙΝΑΙ απλη επιστημη, κ οτι οι βασικες γνωσεις ειναι καλες βασεις για μια λογικη εξηγηση καποιων φαινομενων ( αν οχι εις βαθος αναλυση, τουλαχιστον μια λογικη πορεια στην εξηγηση ), στο συγκεκριμενο σημειο, ο μονος τροπος για να καταλαβει καποιος τι γινεται, ειναι η εξηγηση που δινει ο Συμεον..Γιατι να μπλεξουμε με Μηχανικες και Νομους Διαστημικης και με τον κυριο Κεπλερ :P
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: 13/09/06, 12:49 »
Προσεγγιστικα ο νόμος αυτος ισχυει και σε διστημοπλοια, ειδικα για μικρες ταχυτητες...και πιστευω εινια αρκετο να εξηγησει στους μικρους μας φιλους απο το κοινο, τι συμβαινει οταν το ασχτρικο μας οχημα ταξιδευει ανενοχλητο στους   
κενους αχανεις χωρους του συμπαντος...ψαχνοντας για εξωγηινους...η συνεχεια στο επομενο επεισοδιο...( ασε που ανα αρχισουμε τις κανονικες αναλυσεις για νομους κτλ, 10 ατομα θα καταλαβουμε (-νε)  περι τεινος προκειται...)

Αποσυνδεδεμένος kitharopliktras

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: 29/09/06, 21:47 »
den 3erw egw pantos 8a goustara na erxotan enas e3ogiinos gia episkepsi.!!!8a tou exona tin ilektriki me tinga paramorfosi gia n poro8oume kai oi dio!na akousei ligo mousiki na anei3ei to autaki tou!! ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος mogli

• Θαμώνας
  • η γνώση και η αμάθεια πληρώνονται
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: 08/10/06, 14:33 »
μακαρι να υπαρχουν και να ερθουν να μας ανοιξουν τα ματια.φανταζεστε κατι laptop που θα εχουν?οργανα?
μέσα απ'τα σκοτάδια κι απ'το φως ξεπηδώ σα γελοτοποιός με τον εαυτό μου έχω γίνει ένα και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!Στα παιχνίδια όλων σας έκανα χαλάστρα για κανέναν πού**η δε θυσιάζομαι{....}ειν'η ζωή μια φυλακή και τα κλειδιά χαμένα.....

Αποσυνδεδεμένος Ashcroft

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Εμπειριες με ufo...και γενικα τι πιστευετε?
« Απάντηση #266 στις: 20/10/06, 20:45 »
Πιστευετε σε καποια αλλη μορφη ζωης περα απο την γη?Εγω πιστευω απλα ρε παιδια μου φενεται πολυ μεγαλο για να το κατανοησω δεν ξερω ειχε κανεις σας καποια εμπειρια με τετοια πραγματα??
Hate to say I told you so...

Αποσυνδεδεμένος Ε!ΜΑ

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχω ένα άλογο ( χιχιχι )
    • Προφίλ
Απ: Εμπειριες με ufo...και γενικα τι πιστευετε?
« Απάντηση #267 στις: 20/10/06, 23:40 »
ενοειτε!! το συμπαν ειναι φτιαγμενο απο την ιδια υλη και εμεις ως ζωη ανοικουμε στην υλη αυτη !! σιγουρα υπαρχει ζωη και σε αλλους παλνητες..σιγουρα παρα πολυ μακρια απο μας! μορφες ζωης οπως τα βακτηρια κλπ και οχι απαρετιτα η εξωγιηνοι της επιστημονικης φαντασιας μας..... για νοημων οντα δν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι, το προβλημα ειναι οτι οι αποστασεις ειναι τοσο μεγαλες που ακωμα και η ταχυτητα του φωτος ειναι πολυ μικρη για να μας μεταφερει την εικονα ενος σημερινου κατοικημενου πλανητη! ακωμα και αν τα Ωτνα αυτα ειναι κει που κοιταμε, δν θα μπορουσαμε να τα δουμε γιατι δν συμπιπτει χρονικα  η εικονα που εχουμε, μιας και μεταφερεται μεσο του φωτος, και της περνει εκατομυρια χρονια για να φτασει στα ματια μας...
ΠΙΑΝΟΜΠΑΣΣΙΣΤΡΙΑ ( και με τα συνθια καλα τα παμε ομως ) η γυναικα του μπασσιστα........mpite www.myspace.com/carbonatedlemonade

Αποσυνδεδεμένος actr

• Ο μικρός Βελζεβούλης
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • www.ektakta.gr
« Απάντηση #268 στις: 21/10/06, 00:13 »
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι εκεί έξω, πάντως θα ήταν τρομερή σπατάλη χώρου αν είμαστε μόνοι μας...
MasterNet - ανάπτυξη web εφαρμογών - δημιουργία διαδικτυακής εταιρικής ταυτότητας

Αποσυνδεδεμένος Symeon

• Έκπτωτος Άγιος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: 21/10/06, 00:16 »
πιστευω οτι καποια στιγμη καποια μορφη ζωης θα βρεθει. πιθανολογικα, οι συνθηκες που πληρωθηκαν για να συμβει το τυχαιο της ζωης, πιστευω οτι στο αχανες συμπαν, υπαρχουν και αλλου. Απλα διαφωνω με το ολο θεμα ufo και εχουν ερθει δεν εχουν ερθει και et και βλακειες αμερικανικες...

Αποσυνδεδεμένος morfakis

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: 19/02/07, 05:33 »
      Υπαρχουν ειδη πρωτευοντων θηλαστικων εδω στον πλανητη μας που ακομα δεν εχουν ταυτοποιηθει.Ειμαστε πολυ πισω ακομα για να μιλαμε για εξωγηινους μιας και δεν εχουμε αναπτυξει ακομα κωδικα επικοινωνιας με το 99% των οντων που υπαρχουν στον ιδιο μας τον πλανητη.Αντε επικοινωνουμε με το σκυλο,αντε με το αλογο,λιγοτερο με τη γατα και με καμοια 20αρια ακομα κατοικιδια.Τι γινεται με τις υπολοιπες οικογενειες τα ειδη και τα  100μυρια υποειδη. που συνυπαρχουμε.
        Η αραχνη για παραδειγμα εχει και αυτη γενετικο κωδικα βασισμενο στον ανθρακα,και εξελιχθηκε υπο τις ιδιες συνθηκες κλιματολογικες και περιβαλλοντικες με εμας,γιατι ειναι ομως τοσο διαφορετικη και απροσιτη στην επικοινωνια. Σιγουρα την απαντηση την ξερουμε,τα γονιδιωματα ειναι τοσο τεραστια που οι εξελικτικες μεταλλαξεις μπορει να γινουν σε οποιοδηποτε σημειο της αλυσιδας του DNA και αυτο δινει την ποικιλομορφια της φυσης.
         Αλλα παραδειγματα ειναι οι μελισσες,τα μυρμιγκια κ.ο.κ.Μπορουμε να τα μελετησουμε αλλα οχι να επικοινωνησουμε
         Οσον αφορα την καταγωγη μας οντος προερχομαστε απ'τον πιθηκο αλλα ο αριθμος των χρωμοσωματων μας πλησιαζει περισσοτερο σε αυτον του ονου(γαιδαρος) και αυτο συνεβη στην πορεια της εξελιξης. Πως γινεται ομως και ενω γενοτυπικα πλεον ειμαστε πιο κοντα στον ονο,φαινοτυπικα ειμαστε τοσο διαφορετικοι ενω η φυσιολογια μας ειναι πλησιεστερη του μυος και του επιμυος
          Και να μη μιλησω για τους ιους για τους οποιους πλεον η αποψη των περισσοτερων επιστημονων κλινει στο οτι φερουν ανωτερη νοημοσυνη
          Ολα αυτα για εδω,οπου ολα τα ειδη δεχονται ακτινονοβολια απ'τον ιδιο ηλιο και αποτελουνται απ'τα ιδια συστατικα με παρομοια γενετικη ακολουθια
          Παμε τωρα στους εξωγηινους,προσωπικα πιστευω οτι υπαρχουν αν και δεν εχω δει.
          Αν τωρα η βιοφυσικη τους ειναι παρομοια και ως οργανισμοι ειναι βασισμενοι στον ανθρακα η στο πυρριτιο η σε καποιο αλλο στοιχειο που ειναι στην ιδια σειρα με τα προηγουμενα και δεν το εχουμε ανακαλυψει που τελος παντων μπορει να δωσει εστω και ψευτοοργανικες ενωσεις εχουμε το αβανταζ οτι τουλαχιστον θα μπορουμε να τους δουμε.
           Οσον αφορα την νοημοσυνη τους ειμαστε πεπεισμενει οτι για να ερθουν αυτοι πρωτοι και για να υπερνικησουν τις δυσκολιες ενος διαστρικου ταξιδιου και τεχνολογικα και πολιτισμικα θα υπερτερουν(πολιτισμικα γιατι θα εφτασαν την υπερτατη τεχνολογια χωρις να αυτοκαταστραφουν)
           Οποτε τι θα θελουν απο μας;1)αναζητηση πρωτων υλων-λιγο αδυνατο μιας και θα εκμεταλευονται τουλαχιστο την πυρηνικη ενεργεια
                                               2)Να μας μελετησουν (που μπορει και ηδη να το κανουν)
                                               3)Να μας απειλησουν-λιγο αδυνατο γιατι  αν μας θεωρουσαν απειλη πιο ευκολα θα μπορουσαν να στειλουν ρουκετες παρα επανδρομενα ουφο
                                               4)Να μας ελεγξουν(Ισως αν ολη η γη ειναι ενα εξωγηινο πειραμα(θεωρια της σπορας που προαναφερθηκε) και πειραματοζωα της ειμαστε εμεις)
                              εκτος και αν 5)Υπαρχει μια τοσο τεραστια συνομωσια και γινεται ενα πραγμα σαν το men in black(που και αυτο ειναι πιθανο)
                Ετσι το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να μεινουμε παθητικοι και να περιμενουμε απ'την τηλεοραση να μαθουμε τα γεγονοτα η να δραστηριοποιηθουμε και να μελετησουμε εστω τις ενδειξεις.Ακομα και αν δεν υπαρχει τιποτα το κερδος θαναι η αναζητηση
« Τελευταία τροποποίηση: 20/02/07, 02:21 από morfakis »

Αποσυνδεδεμένος Fuzz

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: 28/02/07, 02:32 »
Κι εγώ πιστεύω οτι υπάρχει κάπου στο σύμπαν ζωή και ίσως εκατομμύρια πλανήτες φιλοξενούν κάποιο νοήμων πολιτισμό, αλλά το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο δεδομένου των αποστάσεων και των φυσικών νόμων που γνωρίζουμε να μπορέσει κάποιος από αυτούς να μας επισκευθεί.

Αποσυνδεδεμένος CADMUS

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: 28/02/07, 22:59 »
Να πώ και εγώ την γνώμη μου? ( Και γιατί όχι, αφού αυτός είναι και ο σκοπός του φόρουμ )

Δέχομαι την ύπαρξη ζωής εκεί έξω. Εξάλλου θα ήταν κουτό να είναι η Γή ο μοναδικός πλανήτης που μπορεί να υποστηρίξει ζωή στην επιφάνεια του σε ένα ολόκληρο σύμπαν...
Αλλά ακόμη και αν μία φυλή εξωγήινων μπορούσε να υπερνικήσει τις αποστάσεις και είχε την τεχνολογία για κάτι τέτοιο- που σημαίνει ότι θα είχε την δυνατότητα να κάνει και όλα τα πράγματα που διαβάζουμε σε ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και στις ταινίες- τότε γιατί να έρθει εδώ? Να κάνει τι? Να θαυμάσει την ακρόπολη και να φάει σουβλάκια στον Μπαιρακτάρη- ή ακόμη χειρότερα ( γι' αυτούς αλλά και για όσους τρώνε εκεί ) να φάει στα Μακ ντόναλντς και να πιεί κόκα κόλα?
Αλήθεια, έχουμε κάτι για να καταστήσουμε την Γή πόλο έλξης διαπλανητικού τουρισμού?
Εγώ νομίζω πως ούτε καν αυτό δεν έχουμε...

Αποσυνδεδεμένος dodgevibe

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: 28/02/07, 23:17 »
Κι εγώ πιστεύω οτι υπάρχει κάπου στο σύμπαν ζωή και ίσως εκατομμύρια πλανήτες φιλοξενούν κάποιο νοήμων πολιτισμό, αλλά το βρίσκω εξαιρετικά απίθανο δεδομένου των αποστάσεων και των φυσικών νόμων που γνωρίζουμε να μπορέσει κάποιος από αυτούς να μας επισκευθεί.

Συμφωνω απολυτα....
Εβλεπα το ντοκιμαντερ στο σκαι για το ατυχημα το 1986 με το challenger κ απο τα λιγοστα επιστημονικα δεδομενα που αναφερθηκαν(κ απο αυτα που διαβαζα παλιοτερα) καταλαβα οτι πραγματικα ειναι εξαιρετικα δυσκολο να νικηθουν οι κανονες της φυσης με τοσο απλο τροπο...ωστε πιστεψει κανεις σε γελοιοτητες του τυπου "ΑΤΙΑ ερχονται κ χανονται σε δευτερολεπτα"....αυτα απο μενα

Αποσυνδεδεμένος ship_me_out!!!

• Παλιός
  • ayeah ;-)
    • Προφίλ
    • www.in.gr
« Απάντηση #274 στις: 04/03/07, 15:57 »
Ειχε αναφερει ο Χαρδαβελλας(ποιος αλλος θα ασχολιοταν με αυτα) πως με διαφορους μετρητες που δεν θυμαμαι πως τους ειπε, οι επιστημονες υποστηριζουν οτι σε ενα αλλο ηλιακο συστημα σε εναν πλανητη που απεχει απο τη γη 200 ετη φωτος (αν θυμαμαι καλα) υπαρχει οπωσδηποτε ζωη.

Λετε αυτοι να μας επισκεπτονται?? με τα ΟΥΦΟ τους
Μα εγω με εναν αγριο περηφανο χορό! σαν αετος πανω απ' τις λυπες θα πεταξω!
σιγα μην κλαψω! σιγα μην φοβηθω!
ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!