inthewoods
Από τη στιγμή που γίνεται συζήτηση είναι καλό να απαντάς όταν σε ρωτάνε φυσιολογικά και όχι με ειρωνείες! Δεν κατάλαβα ότι ήταν ρητορικό το ερώτημά σου και δεν χρειαζόταν να ειρωνευτείς απλά να το πεις!
Επειτα αυτά που λες, πού ακριβώς τα στηρίζεις? Πότε κατάφερες σε τόσο μικρή ηλικία να τα ξέρεις όλα αυτά που λες και μάλιστα να τα υποστηρίζεις με τέτοια θέρμη? Η ΔΑΠ έφερε χρυσαυγίτες, η ΑΣΟΕΕ έχει παράδοση στα φρικιά, η κυβέρνηση καθοδηγεί την τηλεόραση να λέει ανακρίβειες, το άσυλο και η επιχείρηση, μπάτσοι και αλητεία = φιλικό παιχνίδι!
Γράφεις σωρηδόν προτάσεις που δεν έχουν σχέση η μία με την άλλη και κυρίως δεν επιχειρηματολογείς πουθενά. Πού είναι οι αποδείξεις σε όλα αυτά που ανέφερες?
Λες ότι είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος, ας το δεχτώ. Επειδή όμως και άλλοι είναι σκεπτόμενοι, σκέφτομαι και προσπαθώ να καταλάβω πώς τα συμπέρανες όλα αυτά!
Τέλος, "στο δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις? Ποιος τα λέει όλα αυτά? Μου θυμίζετε κάποιοι εδώ μέσα πιόνια πολιτικών που μιλάτε με μια ασαφή και ξύλινη γλώσσα λες και θα εντυπωσιαστεί κάποιος από αυτά που γράφετε! Αν τα γραπτά σας είναι κενά ουσίας και επαλήθευσης κανείς δεν τα πιστεύει και κανείς δεν τα ενστερνίζεται, πάρτε το χαμπάρι!
Κάθεσαι τώρα και ανάγεις το ζήτημα των αναρχικών σε ζήτημα κυβέρνησης? Δλδ επί Πασόκ δεν υπήρχαν αναρχικοί? Δεν γινόταν ο χαμός ο ίδιος στο Πολυτεχνείο κάθε 17 Νοέμβρη? (πρόσεχε τι θα απαντήσεις γιατί μένω χρόνια πίσω από το Πολυτεχνείο)!
Αποκτήστε επιτέλους δικιά σας γνώμη και μην πιπιλάτε την ίδια καραμέλα που σας δώσανε μεγαλύτεροι από σας, γονείς, γνωστοί, πολιτικοί κλπ! Μόνο έτσι θα γίνετε πραγματικά σκεπτόμενοι!
Απανταω ειρωνικα γιατι βαρεθηκα τετοιους ειδους συζητησεις.Να κανω συζητηση με ποιον και για τι?Α ναι,αστυνομια και αλητεια (=αναρχικοι).Ε,ενταξει εγω λοιπον θα επρεπε να απαντησω ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ (να'τος παλι ο εντυπωσιασμος)
19 χρονων γαιδουρι ειμαι,δν ηξερα οτι πολιτικη αποψη εχουν οι 20 +.
Λοιπον παμε να τα παρουμε ενα ενα.
Η ΔΑΠ ΕΦΕΡΕ ΜΕΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ.Αν διαφωνει κανεις ας το πει.Εγω λεω ξεκαθαρα πραγματα και δν βλεπω κανεναν να εχει διαφωνια σε αυτο γιατι απλα ειναι η αληθεια.
Καθε προταση και λεξη μου βγαζει νοημα.Τα "φρικια" λοιπον ειναι οι αναρχικοι.Ετσι τους αποκαλουν δλδ οι κνιτες και εγω για ακομα μια φορα ειρωνευτηκα.Οποιος καταλαβε,καταλαβε.Εδω και 3 χρονια που κατεβαινω σε πορειες το φαινομενο ειναι το εξης.Οταν δν υπαρχει black blog ή blog της Α.Κ τα "επεισοδια" ξεκινανε απο το blog της ασοεε.Επισης η ασοεε εχει απειρα σκηνικα με αναρχικους και δαπιτες οποτε δν νομιζω οτι χρειαζεται να εισαι και κανας πυρηνικος φυσικος για να ξερεις πως η ασοεε εχει πολλους αναρχικους.
Οχι ρε συ δν υπαρχουν παρασκηνια η τηλεοραση λεει τα πραγματα οπως εχουν.ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Μια εφημεριδα να διαβασει κανεις καταλαβαινει τι παραπληροφορηση πεφτει στην τηλεοραση.Ε μεχρι τα 19 μου ολο και καποια εφημεριδα θα επεσε στα χερια μου...
Οταν λεω κυβερνηση εννοω πασοκ/ν.δ.Τους αλλους δν τους εχω δει ακομα στην εξουσια οποτε δν εκφερω αποψη για το τι τακτικες θα ακολουθουσαν.
Οσο για το πολυτεχνειο επειδη απο τα 16 μου πηγαινω και τις 3 μερες για τον εαρτασμο του κατι θα ξερω.Μερικοι μεχρι και τους ασυρματους ξεχνανε να βγαλουν.Αλλα για τα καναλια οποιος φοραει κουκουλα ειναι αναρχικος.Ποιος αναρχικος θα εκαιγε fiat ή το μαγαζι του κυρ μπαμπη βεβαια ,ποτε κανεις ,δν το σκεφτηκε.
Αναρωτιεμαι ποιος δν εχει δικια του γνωμη και ποιος πιπιλαει καραμελες αλλων αλλα ας το να παει να γ**ηθει και αυτο...