Αν χρειάζεσαι εξουσία για να μην ζεις σε μια ζούγκλα, αν χρειάζεσαι αφεντικό για να μην είσαι αδέσποτο τότε είσαι ζώο και όχι άνθρωπος. Η κεντρική εξουσία στην οποία αναφέρεσε είναι μία παρεκτροπή-παρεξήγηση που έλαβε χώρα κατα την προσπάθεια συντονισμού των ανθρώπινων κοινωνιών και κατά τη διαδικασία ανάληψης περισσότερων ευθυνών από τα ικανότερα, ανάλογα με την δραστηριότητα, μέλη μιας ομάδας. Δεν είναι προϋπόθεση της κοινωνικής οργάνωσης. Είναι ένας από τους δυνατούς τρόπους υλοποίησης.
Τώρα σχετικά με το θέμα όπως τέθηκε αρχικα, απαντώ σε προτάσεις αναπτύσοντας το σκεπτικό μου:
"Ολοι αυτοί ήταν οι δημοκράτες που αποφάσιζαν για μένα πριν λίγους μήνες" :
Στη δημοκρατία οι πλειοψηφίες αποφασίζουν για όλους οπότε και για τις μειοψηφίες.
"Ένας από τους "χωμένους αναρχικούς" όπως τον αποκάλεσαν φοιτητής της σχολής όταν προσπάθησε να εισέλθει στο αμφιθέατρο που θα γινόταν η συνέλευση εμποδίστηκε από μέλος της ΔΑΠ το οποίο τον κουτούλησε":
Θεωρείς εσύ δημοκρατική συνέλευση αυτήν στην οποία οι "χωμένοι" με αντίθετες απόψεις καλωσορίζονται με κουτουλιές;
"Ξαφνικά βγαίνουν 6 της ΔΑΠ εξωσχολικοί τον αρπάζουν τον πάνε έξω και τον κάνανε μαύρο.":
Δηλαδή, αποτελείωσαν έναν από τους συμμετέχοντες στην συνέλευση ο οποίος ήταν αναμφίβολα σε φόρτιση γιατί ήδη είχε φάει την κουτουλιά του και φαντάζομαι θα είχε ακούσει και τα μπινελίκια του.
"Για ποιο άσυλο μιλάμε πλέον?":
Δηλαδή εσύ θες την ασυλία για να μπορούν οι δαπίτες να σπάνε στο ξύλο όποιον "αντίθετο" πετυχαίνουν μόνο του και μετά όταν γενικεύεται η σύραξη να "καθαρίζει" η αστυνομία για λογαριασμό τους. Μωρε μπράβο...
"Το οτι αν σαπίσουν κανένα μαλ***στήρι απο αυτά στο ξύλο, ύστερα θα τους τρέχουν στον εισαγγελέα, αυτό τους χαλάει":
Και πολύ θα κάλά θα κάνουν να τους τρέξουν στον εισαγγελέα! Οι αστυνομικοί δεν είναι οι μπαμπάδες που θα δείρουν τα παιδάκια γιατί κάναν κακά πραγματάκια, και να μάθουν τα παιδάκια να μην το ξανακάνουν! Ο νόμος δεν μιλάει για χρήση βίας με σκοπό την ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ των παλιόπαιδων (για όνομα του Θεού δηλαδή). Ο νόμος μιλάει για χρήση βίας μόνο όταν υπάρχει λόγος, όταν πρέπει να γίνει σύλληψη ή προσαγωγή και υπάρχει αντίσταση ή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Ας σοβαρευτούμε σχετικά με το ξύλο και την αστυνομία.
"Το άσυλο έχει να κάνει με την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και όχι με την ελεύθερη διακίνηση τραμπούκων!":
Έτσι ακριβώς είναι και για αυτό οι μόνοι που μπορούν να το προστατέψουν είναι οι φοιτητές σε συλλογικό επίπεδο και όχι σε επίπεδο ΔΑΠ και με ψυχολογία τύπου Ραμπο Νο4.
"Ολοι αυτοί ήταν οι δημοκράτες που αποφάσιζαν για μένα πριν λίγους μήνες και εγώ ήμουν η φασίστρια που ήθελα να κάνω μάθημα.":
Το αν κάποιος σε χαρακτήρισε φασίστρια για την θέληση σου να κάνεις μάθημα είναι τουλάχιστον καφρίλα!
"Απολογισμός τραυματίες και μια κατεστραμμένη σχολή.":
Η βία γεννάει βία. Η σπίθα γίνεται πυρκαγια! Τι πιο βολικό για κάποιον να ανάψει τη σπίθα και μετά να παραπονιέται για την πυρκαγιά! (δεν μιλάω προσωπικά)
Ελπίζω να μην θεωρηθούν αυτά που έγραψα ως προσωπικές επιθέσεις. Χρησιμοποίησα κάποια από αυτά που έχουν γραφτεί ως σκαλοπάτια για την διατύπωση κάποιων σκέψεών μου.
(Τελικά βγήκε πολύ μεγάλο!

)