Αυτος ομως εκμεταλευεται την ελευθερια του(κ το ασυλο)ωστε να θιγει πιστευω κ αξιες χρονων.Αυτο για μενα δειχνει το λιγοτερο ελλειψη σεβασμου.Κατεστρεψε τη σημαια κ πιθανοτατα κ πολλα αλλα τα οποια για μενα υπαρχουν κ υφιστανται,συμβολιζουν κ μου θυμιζουν,χωρις κανενα λογο.Η σημαια σημαινει κ την ελευθερια του ελληνικου εθνους,αρα δεν τη σεβεται ουτε κ αυτη.Αρα δεν την αξιζει κ η σφαιρα στο χερι,το σημαδι που θα του μεινει,θα του το θυμιζει αυτο.Εγω τουλαχιστον σεβομαι το παρελθον κ την ιστορια μου...
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι καιγοντας τη σημαια ο τυπος, εκφραζει την αντιθεση του στην ελευθερια των ελληνων και ολα τα "καλα" της ελλαδος? αλοιμονο αν ζουν αναμεσα μας ατομα που δεν γουσταρουν να ειναι ελευθερα! τετοιες "εκφρασεις μισους" αν μη τι αλλο πρεπει να προκαλουν τη σκεψη μας και οχι την εκδικηση μας!
δεν λυνεις ενα προβλημα (ή καλυτερα το μακροπροθεσμο αποτελεσμα πολλων προβληματων) πυροβολοντας -ακομα και με πλαστικη σφαιρα- τον υπαιτιο. πραγματικα ειναι απο τις χειροτερες προτασεις που εχω ακουσει και δεν θελω να την χαρακτηρισω.
πυροβολαμε δηλαδη καποιον στο ονομα της ελευθεριας? καταστολη στο ονομα της δημοκρατιας? αυτα ειναι που θελεις να συμβολιζει η σημαια σου? αυτα και καποιες σελιδες ενδοξης ιστοριας?
ειμαστε ολοι μαρτυρες των ιδιων γεγονοτων... γιατι να κρινουμε τοσο διαφορετικα?
Η πραξη του αυτη ειναι τελειως απερισκεπτη.Δεν εχει κατσει-μιλαω με σιγουρια-να σκεφτει τι σημαινει η σημαια για ολους κ για οαυτον,κ το εχει,πιστευω,συνδεσει λανθασμενα με την εξουσια,το κρατος κ την κυβερνηση την οποια δεν παει κ θελει να αντιδρασει.Σιγουρα δεν ξερει κ πολλα απο ιστορια.
Χειροτερη δεν την πιστευω αυτην την προταση.Το χειροτετρο εγινε,την πληρωσε ενας αθωος.Προτιμω παραπανω βια εκει που πρεπει παρα αδρανεια.
Η σημαια δεν συμβολιζει τη δημοκρατια αλλα το εθνος κ τους αγωνες που εγιναν για την ελευθερια.Αφου καποιος δεν το σεβεται αυτο γιατι να τον σεβαστουμε οι υπολοιοπι κ να καθομαστε να κοιταμε σαν χανοι τις πραξεις του?
Τελος,αν ολοι κριναμε με τον ιδιο τροπο τοτε δεν θα υπηρχε προβλημα,δημοκρατια κ θα ημασταν μια μαζα χωρις βουληση,χωρις προσωπικοτητα.
Μετα σεβασμου(σε οσους τον αξιζουν-χωρις να θιγω καποιον εδω μεσα),
---------->ΚΟΥΡΕΑΣ