Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 854349 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #950 στις: 20/06/07, 02:58 »
Εκανα καποια edit στο παραπανω μηνυμα, επομενως θα ηθελα να τα δεις.

Δηλαδη εσυ εφαγες το ξεσκισμα; Και αποφασισες να βγεις να τα καψεις ολα; Ειναι τροπος αντιδρασης;
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος TheVrachnoprofiter

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: 20/06/07, 03:04 »
Ωστόσο, δύσκολα συγκρατώ τη χαρά μου όταν ακούω για ληστείες/βανδαλισμούς τραπεζών...
Τοτε να μην συγκρατουμε και τη χαρα μας, οταν κλεφτες θα μπουν και στο σπιτι σου... Να φωναζουμε ΟΥΡΑ ΧΙΠ ΧΙΠ απ'εξω για να διευκολυνουμε και το εργο τους!

Κινημα? Ποιο κινημα?

Αν αυτό σε ευχαριστεί σύμφωνοι, αν και το σπίτι (και η τσέπη) μου έχει τόση σχέση με μία τράπεζα όση ο Καρατζαφέρης με τον Τσε (α, ξέχασα, έχει φωτο του στο γραφείο του... άκυρη η παρομοίωση).

Το κίνημα που, όταν σταματήσει να τρώγεται μόνο του και να επιδίδεται μόνο σε ξύλο με τους μπάτσους και σε κάψιμο τραπεζών, θα ανατρέψει το πολιτικό/κοινωνικό σκηνικό. Πότε θα γίνει αυτό δεν έχω ιδέα.
Really don't mind if you sit this one out...

http://vromikopsomi.wordpress.com/
http://www.passa-tempo.gr/

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #952 στις: 20/06/07, 03:04 »
μη βγαζεις συμπερασματα για το τι κανω εγω πολιτικα,προφανως δεν συζηταμε απ το φορουμ αυτα,απλα γινεται αντιπαραθεση αποψεων.οσων αφορα τους μεταναστες νομιζω οτι μονο εγω τους ανεφερα και κανεις αλλος...και γι αυτο ακριβως το λογο τους ανεφερα...την συζητηση χθες την παρατηρησα,τοσο καιρο δεν εμπαινα στο site.
οσον αφορα τις δρασεις...μαλλον δεν ενημερωνεσαι...γιατι γινονται πολλες...παρα πολλες,οχι μονο στα εξαρχεια αλλα σε καθε γωνια της αθηνας...το γεγονος οτι τα ΜΜΕ και οι πρετεντερεοι τα θελουν καλοκρυμμενα αυτα ειναι αλλο θεμα...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #953 στις: 20/06/07, 03:10 »
O Καρατζαφερης λεει πως διαβαζει και τις προκηρυξεις της 17 Νοεμβρη, αλλα προτιμω την εκπομπη του Λιακοπουλου που δυστυχως συμπιπτει με τις εκπομπες του Καρατζαφερη..Γελιο και οι 2 :P

Μπορουμε να μαθουμε ομως και εμεις το ονομα του κινηματος?!

Φιλε cromelech, για να τελειωνουμε...
Ειμαι κατα της καταπατησης των οριων της εκτελεστικης εξουσιας. Ειμαι κατα των ανωμαλων και ψυχολογικα ασταθων αστυνομικων.
Ομως ειμαι κατα των εμπρησμων, καταστροφων, κλπ που προκαλουνται κατα καιρους...Και εαν εισαι περηφανος γι΄αυτες τις αντιδρασεις, τοτε συγχαρητηρια. Να χαιρεστε τις αποψεις και τα πιστευω σας. Οταν απαντατε στη βια, με βια, τοτε μην περιμενετε να επελθει καμια λυση...Ισως να σας αρεσει και το χαβαλετζικι...που και που λετε και καμια θεωρια, αλλα κατα κυριο λογο κανετε εκδρομη στα εξαρχεια και λοιπες περιοχες.

Ειδες τι ειπε ο Tr00per? Το πιο σωστο!
Το κίνημα που, όταν σταματήσει να τρώγεται μόνο του και να επιδίδεται μόνο σε ξύλο με τους μπάτσους και σε κάψιμο τραπεζών, θα ανατρέψει το πολιτικό/κοινωνικό σκηνικό. Πότε θα γίνει αυτό δεν έχω ιδέα.
Αν εχετε λιγο μυαλο, μπορειτε να δειτε τι λεει και ο πιο λογικος οπαδος...

Προφανως δεν θελεις να τα συζητησεις απο το φορουμ αυτα...Κανεις δεν ντρεπεται γι'αυτο που πιστευει και ειναι συνηθως....εκτος..εαν εχει ιδιαιτερους λογους,.

Οσο για τους μεταναστες, εννοω συνολικα σαν θεμα!  ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: 20/06/07, 03:21 »
δεν ειναι θεμα ντροπης οπως λογικα θα καταλαβαινεις...δεν διαφωνω καθολου με τον trooper φυσικα...η μαχη με τους μπατσους και μονο με τους μπατσους ειναι λαθος προσδιορισμος κυριου εχθρου και παει το κοσμο πισω φυσικα...οσον αφορα -συγκεκριμενα- τους εμπρησμους σε τραπεζες και κρατικους στοχους μπορω να πω οτι διαφωνω αλλα δεν θα τους καταδικασω γιατι οι σκοποι τετοιων επιθεσεων ειναι ''αγνοι'' και νομιζω γινεται κατανοητη η εννοια της λεξης αγνοι...γιατι καποιοι δεν γουσταρουν να πανε για μπυρες και προτιμουν να παιξουν το κεφαλι τους κορωνα γραμματα ακολουθωντας μια τακτικη που θεωρουν σωστη...δεν ειναι οι εχθροι μου αυτοι...
εχθροι μου ειναι αυτοι που βλεπουν τις ειδησεις και λενε κοιτα τους αλητες αναρχικους που τα σπανε,κοιτα τους αλητες τους φοιτητες που προκαλουν κομφουζιο καθε λιγο και λιγακι,κοιτα τους αλητες τους τραπεζουπαλληλους που απεργουν και δεν μπορω να εξυπηρετηθω η καλα κανανε στους αλητες τους κλεφτες τους μεταναστες...
αυτοι ειναι οι εχθροι,περισοοτερο και απο τους ισιους τους μπατσους μπορω ν πω...αυτοι που δεν συνηδητοποιηθηκαν ποτε τους και καθωνταν στον καναπε  βλεποντας τηλεοραση...οι γνησιοι αντιδραστικοι ανθρωποι μικροστικης νοοτροπιας...αυτοι θα εκφερουν και αποψη για τα δικα μας πολιτικα πιστευω??δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται
αντε καλο βραδυ...

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: 20/06/07, 10:26 »
Έχασες την μάχη cromlech.

Η εχθρότητα πρέπει να είναι μονοσήμαντη? Δηλ πρέπει οι εχθροί σου να σε έχουν φίλο?

Βέβαια κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν εκ των προτέρων ήθελες να χάσεις την μάχη.
Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: 20/06/07, 11:26 »
Δεν προκειται να ασχοληθω με τον καβγα. Μονο να πω οτι τα περιστατικα μεμονωμενης βιας πληθαινουν. Να δουμε ποσα ακομα χρειαζονται γι ανα σταματησει το μετρημα.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #957 στις: 20/06/07, 12:10 »
Αρη, προσωπικα θα με ενδιαφερε η αποψη σου..Πιστευεις πως απαντηση στη βια, ειναι η βια; Η καταστροφη και οι "δρασεις" ατομων με οπισθοδρομικες αντιληψεις ( σχεδον τοσο οπισθοδρομικες οσο πολλων γαλοναδων αστυνομικων );
Βλεπεις πως ανθρωποι σαν τον Tr00per αναζητουν μια μεση οδο...Και μπραβο του, που δεν κρυβεται πισω απο το "κινημα" ( δεν μ'αρεσει η λεξη αυτη ) και την νοοτροπια ορισμενων ανεγκεφαλων.
Να δουμε ποτε θα ξυπνησουν και αυτοι που πρεπει...
δεν θα τους καταδικασω γιατι οι σκοποι τετοιων επιθεσεων ειναι ''αγνοι'' και νομιζω γινεται κατανοητη η εννοια της λεξης αγνοι.
Οχι, δεν γινεται κατανοητη. Αγνη τοτε ειναι και η μαχη των Μουτζαχεντιν, των Αμερικανων στρατιωτων, των Τουρκων στα συνορα του Ιρακ, των Κουδρων εξτρεμιστων, κλπ...Ειδες ποσα αγνα πραγματα υπαρχουν με αυτη τη λογικη?

αυτοι ειναι οι εχθροι,περισοοτερο και απο τους ισιους τους μπατσους μπορω ν πω...αυτοι που δεν συνηδητοποιηθηκαν ποτε τους και καθωνταν στον καναπε  βλεποντας τηλεοραση...οι γνησιοι αντιδραστικοι ανθρωποι μικροστικης νοοτροπιας...αυτοι θα εκφερουν και αποψη για τα δικα μας πολιτικα πιστευω??δεν παμε καθολου καλα μου φαινεται
Καταρχας, αυτοι που κανουν τις "δρασεις", δεν εχουν πολιτικα πιστευω. Γιατι εαν ειχαν, θα ειχαν καθισει και θα ειχαν παρουσιαστει καπου σαν "αντιπροσωπεια", να πουν κατι, να δειξουν ενα εργο...
Και συγνωμη...μαλλον στο ιδιο καναπε καθομαστε εσυ κι εγω..Μονο που εσυ τον φανταζεσαι σε χρωμα κοκκινο, εγω σε χρωμα μαυρο... :D
Εγω το ειπα..οι επαναστασεις του ποπου ειναι πολλες...καμια δεν προκειται να επιφερει την αλλαγη. Το συστημα το πολεμας με τα οπλα που σου δινει το ιδιο...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: 20/06/07, 12:38 »
Προσωπικα δνε το βλέπω μόνο έστι. Ως απαντησει βιας σε βια.
Βλεπουμε καθε μερα και θα συνεχισουμε να βλεπουμε για παρα πολυ καιρο απο ο,τι δειχνουν τα πραγματα μεμονωμενα περιστατικα. Τα οποια παντα θα ειναι μεμονωμενα οσο και αν πληθαινουν.
Εσενα σε πειραξαν οι αστυνομοι σημερα μεθαυριο θα τους εχεις ξεχασει. Σε λιγο καιρο θα σου ξαναδωσουν ενα μεμονωμενο περιστατικο να αισθανεσαι λιγο επαναστατης απο τον καναπε, θα καταδικασεις το γεγονος απεριφραστα θα πεις για την απαραδεκτοσηνει της καταστασης και φτου κι απ την αρχη. Εσυ και ο καθε εσυ αν με καταλαβαινεις.

Οσο και αν δνε το θελετε πισω απο την αναρχια υπαρχει ιδεολογια. Δεν μιλαω για το καθε τσογλανι με εναν πλουσιο μπαμπα που θα βρει τροπο να τον βγαλει απο τα σιδερα που μπηκε επειδη ειπε να το παιξει "γκαζακιας" που λεει και ο "αξιωτιμος" κυριος υπουργος μας. Υπαρχει ιδεολογια που οποιος ξερει και γνωριζει και πιστευει σε αυτην εχει κινητρο και επιχειρηματα για τις πραξεις του.

Προσωπικα μια επιθεση σε μια τραπεζα, ενα ντου στα ματ σε μια πορεια δεν ειναι επικριτεο. Η κατασταση στην οποια ζουμε ειναι πολυτου καπιταλισμου. Και κλεινει και δεξιοτερα. Δεν βλεπω λογο λοιπον να μην υπαρχουν αντιδρασεις. Απο αυτους που γνωριζουν την αντιδραση.

Τα μονα θεμιτα πραγματα πρεπει να γινονται με παρονομαστη το χρημα και την ευζωια μερικων μεσοαστων και οι αλλοι...

Αρα λοιπον δεν ειναι μονο μια απαντησει στη βια με βια. Δηλαδη αν δεν βαραγανε μεταναστες θα καθοταν ο κοσμο ετσι. Απλα το γεγονος οτι τους βασανιζουν παραξεχειλιζει το ποτηρι.

Τελος η αναρχια δεν ειναι μια οπισθοδρομικη αντιληψη. Αν θες περεταιρω σε πμ γιατι θα αρχισουν εδωπερα διαφοροι δορυφοροι να σχολιαζουν αλλα αντι αλλων και δνε εχω ορεξη για καβγα.
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #959 στις: 20/06/07, 12:51 »
Θα συμφωνησω για την ιδεα της αναρχιας, που παρερμηνευεται απο πολλους και απο αλλους απλα ειναι μεσο για να δικαιολογουν τις "δρασεις" τους.
Πολλοι θα συμπαθουσαν την αναρχια, εαν καποιος πραγματικος αναρχικος μιλουσε για τις ιδεες της. Δεν υπαρχει ομως καποιος που θα μπει μπροστα, γιατι κανεις δεν μπορει να σταματησει τους "πρακτικους" αναρχικους του χαβαλε!
Ειναι καθαρα επικοινωνιακο θεμα!
Αυτα οσον αφορα την αναρχια και το προσωπο που δειχνει απο καποιους.

Οσον αφορα τις καταστροφες, τον ανθρωπινο εξευτελισμο και ολα τα υπολοιπα θεματα, νομιζω πως τα εχω καλυψει.

DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #960 στις: 20/06/07, 15:36 »
Τα τελευταία ποστ δεν τα έχω διαβάσει

Καταρχήν να επανέλθω έκει από οπου η fsl ξεκίνησε το θέμα...
Στη συναυλία το σάββατο τα πράγματα έγιναν ώς έξης:

Μπήκαν μέσα με ντου γύρω στα 20 άτομα με κουκούλες και κράνη. (αυτό δεν σημαίνει ντε και καλά ότι ήταν αναρχικοί).

ΈΚΑΨΑΝ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ: τα περίπτερα της χάινικεν, και κάτι άλλα τέτοια περίπτερα άπο σπόνσορες της συναυλίες. Και μετά 4 αυτοκίνητα ( 1 μπεμβε, 1 τζίπ, και 2 άσχετα)

Όταν κατέστρεψαν τα περιπτερα μοίρασαν στους θεατές μπίρες, χοτ ντογκ και ότι άλλο είχαν μέσα

Κάποιοι απο αυτούς που έβγαλαν τα κράνη ήταν ξυρισμένοι στα μαλλιά και φορούσαν απο κάτω αρβύλες (δέν μου κάνουν για αναρχικοί  ::) )

Αυτά για την συναυλία

Την διαφορά του αναρχικού απ'τον χουλιγκάνο την εξήγησαν απο πάνω 1000 φορές τα παιδιά.

Και ΝΑΙ !!το να καις άσχετα αυτοκίνητα/ περίπτερα/ μηχανάκια δεν είναι ένδειξη αντίδρασης, δεν είναι αναρχικη ιδέα, δεν είναι επανάσταση. Είναι μαλ***α στον εγκέφαλο!! !! !!

όταν όμως πιστεύεις σε κάποιες ιδέες και πολεμάς γιαυτές, θα πολεμήσεις με βία ενάντια στη βίακαι όχι με τραγουδάκια, τύμπανα και χαζοχαρούμενες πορείες!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: 20/06/07, 15:39 από fairy-tale »

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
« Απάντηση #961 στις: 20/06/07, 15:43 »
Στο ιδιο θεμα της συναυλιας παντως υπαρχει πολυ ηλιθιοτητα στον εγκεφαλο.Διοτι οσους ειδα να το σχολιαζουν το γεγονος(οχι εδω) δηλωναν απολυτως ευχαριστημενοι τουλαχιστον απο το κλεψιμο των περιπτερων και το μοιρασμα των αγαθων.........Χμ ναι...... ???
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: 20/06/07, 16:16 »
Την διαφορά του αναρχικού απ'τον χουλιγκάνο την εξήγησαν απο πάνω 1000 φορές τα παιδιά.

Nαι, στη μια περίπτωση έχουμε ιδεολογία, και στην άλλη κάλο στον εγκέφαλο.Δεν αντιλέγω. ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΪΝΑΙ ΙΔΙΑ!!!

Δλδ: Αν εγώ δώ στο δρόμο κάποιον να καίει ένα αμάξι, τι θα κάνω? Θα πάω να τον ακουμπήσω διακριτικά στον ώμο και: "Συγνωμη κυριέ μου, αυτό το κάνετε απο ιδεολογια, ή για να περνά η ώρα? Όχι τίποτα άλλο, να ξέρω πως θα διηγηθώ την ιστορία στους καπιταλιστές φίλους μου, και στα κανάλια...."

Οι πράξεις μας είναι αυτές που μας καθορίζουν, και είναι αυτές για τις οποίες είμαστε υπεύθυνοι. Αν οι αναρχικοί ενοχλούνται απο την ταύτιση που τους κάνουν με τους χουλιγκάνους, να μην συμπεριφέρονται ώς τέτοιοι....

ΈΚΑΨΑΝ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ: τα περίπτερα της χάινικεν, και κάτι άλλα τέτοια περίπτερα άπο σπόνσορες της συναυλίες. Και μετά 4 αυτοκίνητα ( 1 μπεμβε, 1 τζίπ, και 2 άσχετα)

Όταν κατέστρεψαν τα περιπτερα μοίρασαν στους θεατές μπίρες, χοτ ντογκ και ότι άλλο είχαν μέσα
Δλδ μοιράσαν 30 hot dog, και έγινε κάτι? Οι αθώοι που απλά δούλευαν στα περίπτερα, δεν είναι άνθρωποι? Αυτοί που είχαν τα αμάξια, τί είναι?

Κάποιοι απο αυτούς που έβγαλαν τα κράνη ήταν ξυρισμένοι στα μαλλιά και φορούσαν απο κάτω αρβύλες (δέν μου κάνουν για αναρχικοί  ::) )
Τί ωραία! Γιατι ο σωστός αναρχικός, και καράφλα να έχει, θα αφήνει μαλλί.... Ενα ΖΗΤΩ για τη διαιώνηση των στερεότυπων!

όταν όμως πιστεύεις σε κάποιες ιδέες και πολεμάς γιαυτές, θα πολεμήσεις με βία ενάντια στη βίακαι όχι με τραγουδάκια, τύμπανα και χαζοχαρούμενες πορείες!!!!
Το αυγό έκανε τη κότα, ή η κότα το αυγό? Δεν 'εχει σημασία ποιός άρχισε τη βια, σημασία έχει ποιός θα τη τελειώσει.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #963 στις: 20/06/07, 16:41 »

Δλδ: Αν εγώ δώ στο δρόμο κάποιον να καίει ένα αμάξι, τι θα κάνω?

Αυτο που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι το είδος του βανδαλισμού! Αν δεις κάποιον να καίει αμάξι είναι μαλ**ας. Αν δεις κάποιον να καίει μια τραπεζα το κάνει απο ιδεολογία και δεν νομίζω ότι πειράζει κανέναν! (δεν βλαπτει καποιου την υγεία ούτε την δουλειά)

Παράθεση
Οι πράξεις μας είναι αυτές που μας καθορίζουν, και είναι αυτές για τις οποίες είμαστε υπεύθυνοι.

Όταν οι αναρχικοί κάνουν κατι τέτοιο ( καίνε μια σημαία ή μια τράπεζα) αναλαμβάνουν την ευθύνη. Σε αντίθεση με τους μπάτσους που βαράνε τους φοιτητές.

Παράθεση
Δλδ μοιράσαν 30 hot dog, και έγινε κάτι? Οι αθώοι που απλά δούλευαν στα περίπτερα, δεν είναι άνθρωποι? Αυτοί που είχαν τα αμάξια, τί είναι?

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ!
Εγώ περιέγραψα απλώς το περιστατικό
και κατι που ξέχασα να πω :

Δεν ακούμπησαν ούτε έναν άνθρωπο. Όποτε άκυρο αυτό με τους "αθώους" που λες

Και τελος εγω αυτούς τους κατακρίνω!!! !! Και αυτοί ΔΕΝ ήταν αναρχικοι!
Παράθεση
Δεν 'εχει σημασία ποιός άρχισε τη βια, σημασία έχει ποιός θα τη τελειώσει.

χαχαχα. 
Βλέπεις το κράτος (το οποίο ουσιαστικά έχει κ την μεγαλύτερη ευθύνη) να τελειώνει ή έστω να ελατώνει την βια? ? ?
Μην λέμε βλακείες τώρα

Και στο κάτω κάτω απαντήστε μου σε αυτό:

Συγκρίνεται η καταστροφή οποιουδήποτε αυτοκινήτου/περιπτέρου/τράπεζας με έναν ξυλοδαρμό ή με την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής ? ? ??? ?? ??? ??
« Τελευταία τροποποίηση: 20/06/07, 16:50 από fairy-tale »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: 20/06/07, 16:45 »
Προφανώς Isnogood είτε δε θέλεις, είτε δεν μπορείς να καταλάβεις. Σε κάθε περίπτωση μάλλον δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να συζητάμε, αφού ακόμα βλέπεις ίδια τη συμπεριφορά των χούλιγκαν και των αναρχικών. Επιπλέον απαντάς στη fairy λες και ήταν μία από τους κουκουλοφόρους στη συναυλία... ???

Σε λίγο θα μας πεις ότι και αυτοί που επιτέθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΣΥΝ στους Αμπελόκηπους ήταν αναρχικοί... ::)

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: 20/06/07, 17:00 »
Δεν ακούμπησαν ούτε έναν άνθρωπο. Όποτε άκυρο αυτό με τους "αθώους" που λες

Σωστά. Το μέλος των underworld, που διάβασα οτι χτυπήθηκε στο κεφάλι, και πήγε στο νοσοκομείο, δεν το ακούμπησε κανείς.Μονο το τούβλο που τον πέτυχε, κατάφερε σωματική επαφή.... ΣΚΑΤΟΤΟΥΒΛΟ!!!!

Αυτο που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι το είδος του βανδαλισμου! Αν δεις κάποιον να καίει αμάξι είναι μαλ**ας. Αν δεις κάποιον να καίει μια τραπεζα το κάνει απο ιδεολογία και δεν νομίζω ότι πειράζει κανέναν! (δεν βλαπτει καποιου την υγεία ούτε την δουλειά)
Ο κακομοίρης που μένει πάνω ή δίπλα απο τη τράπεζα δεν τον πειράζει να καίγεται το κτίριο δίπλά/κάτω του. Μια φωτιά είναι.
Και ξαναρωτάω: Αν κατα το "δίκαιο" (μη χέσω) βανδαλισμό της τράπεζας, καεί κάτι παραπέρα, θα τον αποζημιώσουν οι ιδεολόγοι? Όχι! Αρα, να το βράσω!

χαχαχα. 
Βλέπεις το κράτος (το οποίο ουσιαστικά έχει κ την μεγαλύτερη ευθύνη) να τελειώνει ή έστω να ελατώνει την βια? ? ?
Μην λέμε βλακείες τώρα
Αυτό είναι ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα του Έλληνα. Ποτε δεν φταίει ο ίδιος, ποτε δεν έχει την ευθύνη...

....αφού ακόμα βλέπεις ίδια τη συμπεριφορά των χούλιγκαν και των αναρχικών..
Αμα έρθω και σου κάψω το το αμάξι, θα με ρωτήσεις, με ποιό σκεπτικό το έκανα? Ή θα με ρωτήσεις γιατί έκαψα το αμάξι σου, και όχι τη μηχανή σου? Σημασία θα έχει, το οτι το έκανα, όχι το υπόβαθρο με το οποίο το έκανα. (παραδείγματα είναι αυτά....)

Και στο κάτω κάτω απαντήστε μου σε αυτό:

Συγκρίνεται η καταστροφή οποιουδήποτε αυτοκινήτου/περιπτέρου/τράπεζας με έναν ξυλοδαρμό ή με την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής ? ? ??? ?? ??? ??
Η απάντηση είναι αυτονόητη.Αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι οι όποιοι βανδαλισμοί είναι δικαιολογιμένοι.
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #966 στις: 20/06/07, 17:05 »

Σωστά. Το μέλος των underworld, που διάβασα οτι χτυπήθηκε στο κεφάλι, και πήγε στο νοσοκομείο, δεν το ακούμπησε κανείς.Μονο το τούβλο που τον πέτυχε, κατάφερε σωματική επαφή.... ΣΚΑΤΟΤΟΥΒΛΟ!!!!

ΑΧ!! όταν δεν είστε μπροστά σε γεγονότα γιατί λέτε ότι σας πλασάρουν? ? ?
Το τούβλο ο τυπος το έφαγε από άσχετα άτομα! Όχι απ'τους κουκουλοφόρους που μπουκάρανε μέσα!!!   ::) ;D

Παράθεση
Η απάντηση είναι αυτονόητη.Αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι οι όποιοι βανδαλισμοί είναι δικαιολογιμένοι.

Στην απάντηση λοιπόν αυτή πάει το Βία στη βία! Και καλό είναι πρώτα να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τους ξυλοδαρμούς κ τις απώλειες σε ανθρωπινες ζωές και μετά τα καψίματα της χαινικεν και των μακ ντοναλτς!  ;)

Αποσυνδεδεμένος twist 1N my Sobriety

• Παλιός
  • χαλαρα θα εμενα στην tri-island area...
    • Προφίλ
    • έχουμε και Myspace...
« Απάντηση #967 στις: 20/06/07, 18:04 »
το τραγικο ειναι οτι κατανοουμε την φυση ολων των προβληματων που αναφερονται σε καθε θεμα, διαφωνουμε ομως στον τροπο αντιμετωπισης και στα διαδικαστικα...

χανουμε το στοχο ρε παιδια!
Η μουσική μου στο http://www.myspace.com/ogatoulas

Αποσυνδεδεμένος schizm

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #968 στις: 20/06/07, 18:29 »
Από το press statement των Underworld:

"Underworlds’ Rick Smith, Karl Hyde, Darren Price and crew were caught up in trouble reportedly caused by “anarchists” at the Ejekt Festival in Athens on Saturday night (16/06/07). Underworld were scheduled to close the festival that also included Madness and The Beastie Boys. It is reported that a group of around 30 masked individuals, armed with CS-gas, iron bars and baseball bats stormed the stadium at around 11.20pm as The Beastie Boys were performing. As cars were burned and property damaged, the stadium was evacuated. Underworlds’ Rick Smith was one of the injured. He was hospitalised for a time in Athens, but has now returned to the UK for further treatment. Several other people including security guards were seriously hurt."

Και διάφορα σχετικά video (YouTube) από άρθρο του Avopolis:

Beastie Boys live
http://www.youtube.com/watch?v=mozJ95wo-_A

No Sleep Til Brooklyn
http://www.youtube.com/watch?v=NmUfw3uRgQ0

3 MCs and 1 DJ (το τελευταίο κομμάτι στο festival. Σ' αυτό το video μπορείτε να ακούσετε τον Mike να λέει, "We gotta make movement.")
http://youtube.com/watch?v=NVee8PLN3R0

Χαβαλές από τον κόσμο, ενώ ο χώρος καταστρέφεται
http://www.youtube.com/watch?v=l3T5wxO3cgs

Φλεγόμενα αμάξια
http://www.youtube.com/watch?v=_sOkNe02kK8
http://www.youtube.com/watch?v=gQbRIpXpTVI
http://www.youtube.com/watch?v=uEx8XdBrp7Y

Το πλιάτσικο και η καταστροφή έχουν ολοκληρωθεί
http://www.youtube.com/watch?v=vUyfS3gnopc

Αποσυνδεδεμένος cromlech

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #969 στις: 20/06/07, 23:24 »
βρε καλε μου ανθρωπε freemind που ξερεις εσυ τι κανω και μου μιλας για καναπε?αν θες λεγε αυτα για τον εαυτο σου...και εκτος αυτου ο καθενας δρα στα ορια των δυνατοτητων του...αμα ολοι ειχαν τη λογικη τη δικη σου τωρα θα πληρωνανε βιβλια στα πανεπιστημια,οι απεργιες θα ταν παρανομες,θα περναμε ψιχουλα για συνταξη και θα λεγαμε και φχαριστω...αμα εσυ σε κθε τομεα της ζωης σου ησουν σουζα δεν ισχυει για ολους αυτο ετσι?η τελοςπαντων για αλλους λιγοτερο...
οσον αφορα το συστημα που επικρατει καποιος εγραψε οτι δεν εχουμε καπιταλισμο αλλα κατι μεταξυ ελευθερης αγορας και κατι αλλου κτλ...δηλαδη φιλτατε η ελευθερη αγορα τι ειναι??ο βασικοτερος λιθος του καπιταλισμου ειναι με τον ανταγωνισμο των καπιταλων μεταξυ τους να πεφτει παντα στις πλατες του εκμεταλλευομενου λαου με δουλευει δωδεκαωρα για 50 ψωροευρω...ας μην εκφερουμε γενικολογες αποψεις χωρις να ξερουμε την ουσια του πραγματος...
οσον αφορα τη βια και το ακραιο των πραξεων...πως μπορεις να εξισωνεις τη βια του εμπρησμου και των επιθεσεων πολιτικου χωρου με τη βια που ασκουν οι ιμπεριαλιστες αμερικανοι πολιτικοι και αστοι,οι τουρκοι επισης επεκτατικοι πολιτικοι και αστοι και οι μεσαιωνικοι θρησκοληπτοι μουτζεχεντιν??ολοι εσεις που λετε για τη ''βια'' των αναρχικων εχετε φωναξει ποτε για τη βια των αμερικανων ιμπεριαλιστων μπροστα στη πρεσβεια?η των γενοκτονων ισραηλινων?αλλα βεβαια...αυτα δεν μας νοιαζουν δεν θα διαμαρτυρηθουμε...ομως αν ο πρετεντερης,η ζαχαρεα,ο τραγκας και ο κυρτσος μας τα πλασαρυν τα τρωμε αμασητα...αυτο δειχνει φυσικοτατα ελλειψη κριτικης σκεψης,αντιδραστικοτητα και φυσικοτατα μειωμενο βαθμο συνειδητοποιησης για το τι συμβαινει στο κοσμο και στη κοινωνια γυρω μας...το σκεπτικο βια ειναι η μια βια ειναι και η αλλη ειναι τουλαχιστον αστειο...
ισως στη κουβα-ΤΟΤΕ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΤΟΝΙΖΩ-θα επρεπε ο φιντελ και ο τσε να πηγαιναν με γαρυφαλλα και μπουκαμβιλιες...το οτι εχουν γινει λαθη και εχουν καει αμαξια πολιτων ειναι περα για περα αληθινο...οι κυριοι που θα ασχοληθουν μονο με αυτο επιτιθονται τοσο υπουλα και βρωμικα σε ενα πολιτικο χωρο γιατι προφανως τους ποναει που δενεχουν καμια ιδεολογικη υποσταση και φωναζουν για ''μεσους δρομους'' και ''αντιπροσωπειες'' και αλλες τετοιες π**αριες...ειναι σα να λεμε οτι πρεπει μια χωρα να ειναι εθνικα ενωμενη και να επιλυσει δημοκρατικα τα προβληματα της...ποσο αστειο μου ακουγεται αυτο...ειναι σαν να κατσω σε ενα τραπεζι εγω ως ενας πολιτης που ζει κανονικα χωρις πολλα,ενας λουμπεν μεταναστης και ο κοκκαλης και να βρουμε μια λυση...
το ξαναλεω και το τονιζω:οποιος μειωνει υπουλα αλλους με λασπη και ψεμματα κρυβεται ο ιδιος πισω απο τη δικη του ανυπαρξια και ασυνειδησια

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #970 στις: 21/06/07, 00:55 »
Δεν εξισωνω καμια μορφη βιας...διοτι δεν πιστευω σε καμια μορφη βιας και ιδιαιτερα στο γνωστο "βια για τη βια".
Συγνωμη, αλλα εαν θελεις να αυτοαποκαλεσαι αναρχικος, εχεις πολυ δρομο ακομα για να μπορεσεις να κατανοησεις την ιδεολογια της αναρχιας.
Με το να πετας ορους σαν "καπιταλισμος", "ιμπεριαλισμος, κλπ, μην νομιζεις πως γινεσαι καλυτερος αναρχικος, ουτε κανεις κατι αξιολογο. Αξιολογο θα κανεις οταν μας πεισεις πως η βια δεν ειναι το μεσο μεταφορας μιας ιδεολογιας σαν την αναρχια.
Οποτε καλα λεω πως ο καναπες ( ή μαλλον η επανασταση του καναπε ) σας αξιζει...Και μην αναφερεις ονοματα σαν τον Τσε και τον Καστρο, γιατι τουλαχιστον αυτοι ειχαν μια ιδεολογια πισω απο την βια...Και την υποστηριξαν την ιδεολογια τους μεχρις εσχατων.
Οι κυριοι αυτοι ΔΕΝ εκαψαν τα αυτοκινητα των πολιτων. Εσεις καψατε αυτα τα αυτοκινητα. Εαν δεν αντεχετε να αισθανεστε ενοχοι για ο,τι κανετε, μην πετατε το μπαλακι της ευθυνης σε αλλους...Γιατι με την ιδια λογικη, εαν ενας αστυνομικος σας πυροβολησει μπορει να πει καλλιτσα "ουπς..δεν φταιω εγω..αυτοι φταινε που με εφτασαν εκει..".
Εαν δεν ξερεις τι ειναι διαλογος, τοτε θα παραμεινεις ο ιδιος ουνος για παντα, με τη μολοτωφ στο χερι και την περηφανεια και την αξιοπρεπεια πισω απο μια κουκουλα...Θρασυδειλοι απο τη  μια πλευρα, θρασυδειλοι και απο την αλλη...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος papous

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Έτσι να συμβιώνουμε, σαν τον σκύλο με τη γάτα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #971 στις: 21/06/07, 01:17 »
το τραγικο ειναι οτι κατανοουμε την φυση ολων των προβληματων που αναφερονται σε καθε θεμα, διαφωνουμε ομως στον τροπο αντιμετωπισης και στα διαδικαστικα...

χανουμε το στοχο ρε παιδια!

Ναι, να οργανωθούμε!  :D

Ποιά είναι η φύση και η αιτία των προβλημάτων δηλ? Εδώ δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

Συμπερασματικά: Ο κάθε ύποπτος εγκληματικής πράξης έχει το δικαίωμα να θεωρείται αθώος μέχρι της αποδείξεως του εναντίου ενώπιον αμερόληπτων δικαστών και να απολαμβάνει συμπεριφορά πλήρη "ανθρωπιστικών ιδεωδών" μέχρι να μπορέσει να υποστηρίξει την αθωότητά του.

Ο μόνος που δεν έχει το δικαίωμα να θεωρείται αθώος είναι αυτός ο οποίος αγωνίζεται για το δίκιο του.

Ο λόγος αυτής της διάκρισης είναι απλός: το δίκαιο είναι μια εντελώς υποκειμενική έννοια ενώ το έγκλημα μια άκρως αντικειμενική. Αν λοιπόν υποστηρίζεις το δίκαιο μπορεί την ίδια στιγμή να υποστηρίζεις το άδικο, οπότε - λογικά σκεπτόμενος - δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζεις συγχρόνως το αυτό και το αντίθετό του, οπότε δεν υποστηρίζεις τίποτα.

Άρα κατεβαίνεις στους δρόμους και διακόπτεις την κυκλοφορία χωρίς να υποστηρίζεις τίποτα, άρα είσαι κατάπτιστος, άρα καλά κάνουν και σε βαράνε και είσαι τυχερός που δεν σε κλείνουν και σε κανένα ίδρυμα. (Θα σε κλείνανε, αλλά έλα που την επόμενη πρέπει να δουλέψεις!)

;D

Δεν στενοχωριέμαι για ότι έχασα αλλά για ότι θα μπορούσα να είχα κερδίσει. Αυτό που είχαμε το κουβαλάμε πάντα, αυτό που δεν κερδίσαμε το ονειρευόμαστε.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #972 στις: 21/06/07, 01:48 »
Δεν εξισωνω καμια μορφη βιας...διοτι δεν πιστευω σε καμια μορφη βιας και ιδιαιτερα στο γνωστο "βια για τη βια".
Συγνωμη, αλλα εαν θελεις να αυτοαποκαλεσαι αναρχικος, εχεις πολυ δρομο ακομα για να μπορεσεις να κατανοησεις την ιδεολογια της αναρχιας.
Με το να πετας ορους σαν "καπιταλισμος", "ιμπεριαλισμος, κλπ, μην νομιζεις πως γινεσαι καλυτερος αναρχικος, ουτε κανεις κατι αξιολογο. Αξιολογο θα κανεις οταν μας πεισεις πως η βια δεν ειναι το μεσο μεταφορας μιας ιδεολογιας σαν την αναρχια.
Οποτε καλα λεω πως ο καναπες ( ή μαλλον η επανασταση του καναπε ) σας αξιζει...Και μην αναφερεις ονοματα σαν τον Τσε και τον Καστρο, γιατι τουλαχιστον αυτοι ειχαν μια ιδεολογια πισω απο την βια...Και την υποστηριξαν την ιδεολογια τους μεχρις εσχατων.
Οι κυριοι αυτοι ΔΕΝ εκαψαν τα αυτοκινητα των πολιτων. Εσεις καψατε αυτα τα αυτοκινητα. Εαν δεν αντεχετε να αισθανεστε ενοχοι για ο,τι κανετε, μην πετατε το μπαλακι της ευθυνης σε αλλους...Γιατι με την ιδια λογικη, εαν ενας αστυνομικος σας πυροβολησει μπορει να πει καλλιτσα "ουπς..δεν φταιω εγω..αυτοι φταινε που με εφτασαν εκει..".
Εαν δεν ξερεις τι ειναι διαλογος, τοτε θα παραμεινεις ο ιδιος ουνος για παντα, με τη μολοτωφ στο χερι και την περηφανεια και την αξιοπρεπεια πισω απο μια κουκουλα...Θρασυδειλοι απο τη  μια πλευρα, θρασυδειλοι και απο την αλλη...

Είναι αξιοσημείωτο το πόσο εύκολα κρίνεις την ιδεολογία και τη δράση κάποιου με βάση 5-6 μυνήματα... Εσύ λοιπόν φαντάζομαι κατέχεις σε βάθος όλη τη θεωρία του Αναρχισμού... μόνο έτσι θα μπορούσες να ξέρεις ότι ο cromlech δεν την έχει κατανοήσει, σωστά;

Και αν σου φαίνονται κλισέ οι λέξεις "καπιταλισμός" και "ιμπεριαλισμός" λυπάμαι, αλλά εμείς τις χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση στις συζητήσεις μας.

Αυτά. Πάω να κάψω κανα αμάξι...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #973 στις: 21/06/07, 01:54 »
Να θυμισω τι ελεγες πιο πριν?

Ο κυριος cromelch, που ξαφνικα τοσο ωραια τα λεει, ανηκει στην κατηγορια "ξυλο με τους μπατσους και καψιμο τραπεζων"...Αυτο δεν ειπες πως το βαρεθηκες?!

Το πιο αξιοσημειωτο ειναι πως τελικα, ακομα και οι ιδιοι οι αναρχικοι δεν ξερουν τι να υποστηριξουν!
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ex TheTr00p3r
    • Προφίλ
« Απάντηση #974 στις: 21/06/07, 02:10 »
Να θυμισω τι ελεγες πιο πριν?

Ο κυριος cromelch, που ξαφνικα τοσο ωραια τα λεει, ανηκει στην κατηγορια "ξυλο με τους μπατσους και καψιμο τραπεζων"...Αυτο δεν ειπες πως το βαρεθηκες?!

Εγώ περιέργως δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ας το διασαφηνίσει ο ίδιος.

Και στην τελική δεν καταδικάζω τις ακτιβιστικές ενέργειες αυτές καθαυτές, αλλά τη γενικότερη αντίληψη που δείχνουν έχουν πολλοί σύντροφοι του χώρου, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ μιας ενδεχόμενης προπαγανδιστικής/επικοινωνιακής δράσης, που ίσως ήταν και αποτελεσματικότερη. Συμφωνώ μεν με το "καιρός να δούμε τις τράπεζες καμμένες" αλλά δε νομίζω ότι ΜΟΝΟ αυτό θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα.