Αποστολέας Θέμα: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο  (Αναγνώστηκε 867310 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Απ: Aστυνομία και αλητεία Μέρος 2ο
« Απάντηση #1375 στις: 08/08/07, 03:34 »
και κανένας δεν πρέπει να πιάνει τη λέξη στο στόμα του όταν δεν ξέρει τι σημαίνει αναρχοσυνδικαλισμός , αυτοργάνωση , αυτονομία κτλ .
Χα....χα..... Μήπως να σταματήσουμε να γράφουμε κιόλας?

Ίσως εμείς οι άσχετοι να ξέραμε 2 πράγματα παραπάνω για αυτά, αν κάναν οι "αναρχικοί" του φόρουμ το κόπο να γράψουν 2 κουβέντες παραπάνω, αλλα αυτό που παρατήρησα ως προτιμητέο, είναι ο δήθεν χλευασμός όσον δεν συμφωνούν μαζί τους και δεν καταπίνουν αμάσητο το ότι λένε. Είναι και αυτό μέρος της ιδεολογίας?

Όταν βλέπω σχόλια λοιπόν, οτι ο κόσμος χωρίζεται στους αναρχικούς, και στα αγοράκια/κοριτσάκια του Mall , δεν μπορώ και γώ λοιπόν να πάρω στα σοβαρά αυτά τα άτομα...

Παρόλα αυτά, θα συμφωνήσω στη λογική της ενιαίας στάσης που αναφέρεις, όπως πιστεύω οτι εσύ θα συμφωνήσεις στο γεγονός, οτι αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1376 στις: 08/08/07, 12:34 »
Καταρχάς εγώ δεν θελω να βαφτώ πουθενά , μπορεί να συμφωνώ σε κάποιες αναρχικές ιδέες/τακτικές αλλά δεν θέλω απόλιτα να αποκαλούμαι αναρχικός,κομουνιστής ή οτιδήποτε άλλο .
Και ούτε θα μπω στο κόπο να δικαιολογήσω τους αναρχικούς του φόρουμ ή γενικότερα τους αναρχικούς για τη στάση τους , ο καθένας από τη στιγμή που είναι σοβαρό άτομο αποφασίζει τη στάση του , και τη στάση που θα κρατήσει απέναντι στους συνομιλητές του . Και πολλές φορές δεν συμφωνώ με τη στάση που κρατάνε αναρχικοί σε συζητίσεις κτλ για τους λόγους που λες και εσύ .
Κάποια στιγμή έτυχε σε μια συνέλευση σε φάση "συντονιστικό" στις καταλήψεις του χειμώνα , μετά από μία πρόταση αντιεξουσιαστή , πετάγεται μία "αριστερή" και λέει "δεν θα κάνουμε διάλογο με μπάχαλους" . Οπότε για την στάση που κρατάνε μήπως δεν φταίνε μόνο οι ίδιοι οι αναρχικοί ?

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
« Απάντηση #1377 στις: 09/08/07, 23:10 »
Βασικα ειναι χρονιο προβλημα της αριστερας γενικοτερα η ασυνενοησια. Αυτο που ειπε η κοπελα ηταν λαλακια στανταρ. Αλλα και ο αναρχικος χωρος εχει τεραστια προβληματα, και αυτο που βγαζει ειναι τελειως λαθος (για μενα ετσι;;). Βασικα προσωπικα νομιζω οτι υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ της θεωριας του αναρχισμου και του τι κανουν οι σημερινοι αναρχικοι, και δεν αναφερομαι μονο στα μπαχαλα, που στο κατω κατω δεν το κανουν και ολοι.
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1378 στις: 10/08/07, 01:53 »
Βασικα προσωπικα νομιζω οτι υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ της θεωριας του αναρχισμου και του τι κανουν οι σημερινοι αναρχικοι,

Μα, πως θεωρούνται αναρχικοί, αν δεν ακολουθούνε αυτή τη θεωρία? Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει?
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #1379 στις: 10/08/07, 01:55 »
...ψευδοαναρχικοι ισως?:D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1380 στις: 10/08/07, 02:07 »
Τσ τσ αμεσως εσυ! ;D ;D

Δεν εννοω αυτο. Εννοω οτι πολλα πραγματα του αναρχισμου τα ξεχνουν η τα παραβλεπουν. Επισης αντιλαμβανονται τον αναρχισμο σαν κατι.... πως να το πω..... στυλ "εμεις ειμαστε και ειτε σας αρεσουμε ειτε οχι, χεστηκαμε....". Αυτο ομως ειναι πολυ μακρια απο τις κλασικες διδαχες, που φυσικα αντιλαμβανονται οτι πρεπει να υπαρχει εξαπλωση της ιδεολογιας....επισης δεν μπαινουν ευκολα σε κινηματα κτλ
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1381 στις: 10/08/07, 02:51 »
...πολλα πραγματα του αναρχισμου τα ξεχνουν η τα παραβλεπουν. Επισης αντιλαμβανονται τον αναρχισμο σαν κατι.... πως να το πω..... στυλ "εμεις ειμαστε και ειτε σας αρεσουμε ειτε οχι, χεστηκαμε....". Αυτο ομως ειναι πολυ μακρια απο τις κλασικες διδαχες, που φυσικα αντιλαμβανονται οτι πρεπει να υπαρχει εξαπλωση της ιδεολογιας....επισης δεν μπαινουν ευκολα σε κινηματα κτλ

Μα τότε, δεν είναι αναρχικοί!

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1382 στις: 10/08/07, 03:15 »
Καποιοι οχι. Ειναι με την εννοια οτι δεν θελουν εξουσια, αλλα το βαζουν αυτο πανω απο ολα και δεν βλεπουν τιποτα αλλο. Δεν το λεω για ολους, ετσι; Γενικα μιλαω, μη μου την πεσετε ολοι μαζι. Μιλαω με το τι εχω δει εγω

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1383 στις: 10/08/07, 14:24 »
Βασικά και στον αναρχισμό όπως και κάθε σοσιαλιστική θεωρία υπαρχουν άαααπειρες μικρότερες θεωρίες οι οποίες αν και είναι κάτω από την ίδια λογική έχουν μικρές διαφορές . Ο  αναρχικός μπορεί να παλεύει μέσα από τα συνδικάτα σε αυτοοργανωμένα σχήματα (όπως είναι κατα κάποιο τρόπο η Α.Κ στις σχολές ) , μπορεί να είναι αντάρτης , δηλαδή να πάρει τα βουνα και να κάνει επιθέσεις σε αστικούς στόχους , μπορεί να είναι και ένας άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχει βέβαια ανοιχτή αντιπαράθεση με το σύστημα αλλά ο όλος του τρόπος ζωής λειτουργεί αντιεραρχικά , αυτόνομα (όσο αυτό είναι δυνατό βέβαια) , κτλ κτλ κτλ .
Δεν μπορείς να ξέρεις πως την έχει πιστέψει ο άλλος (δεν το λέω μτ την κακή ένοια το "την έχει πιστέψει") . Αλλά είναι τεράστιο λάθος , για μένα προσωπικά , η απομόνωση από τα πάντα , όπως η συνεργασία με άτομα άλλης ιδεολογίας κτλ .

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1384 στις: 10/08/07, 14:50 »
Βασικά και στον αναρχισμό όπως και κάθε σοσιαλιστική θεωρία υπαρχουν άαααπειρες μικρότερες θεωρίες οι οποίες αν και είναι κάτω από την ίδια λογική έχουν μικρές διαφορές . Ο  αναρχικός μπορεί να παλεύει μέσα από τα συνδικάτα σε αυτοοργανωμένα σχήματα (όπως είναι κατα κάποιο τρόπο η Α.Κ στις σχολές ) , μπορεί να είναι αντάρτης , δηλαδή να πάρει τα βουνα και να κάνει επιθέσεις σε αστικούς στόχους , μπορεί να είναι και ένας άνθρωπος όπως όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχει βέβαια ανοιχτή αντιπαράθεση με το σύστημα αλλά ο όλος του τρόπος ζωής λειτουργεί αντιεραρχικά , αυτόνομα (όσο αυτό είναι δυνατό βέβαια) , κτλ κτλ κτλ .
Δεν μπορείς να ξέρεις πως την έχει πιστέψει ο άλλος (δεν το λέω μτ την κακή ένοια το "την έχει πιστέψει") . Αλλά είναι τεράστιο λάθος , για μένα προσωπικά , η απομόνωση από τα πάντα , όπως η συνεργασία με άτομα άλλης ιδεολογίας κτλ .

Εδώ καλά καλά δεν υπ΄ρχει συνεργασία με ατομα της ίδιας ιδεολογίας. Χώρια που δε νομίζω ότι η αναρχία είναι σοσιαλιστική θεωρία. Υπάρχει μεγάλη ουσιώδης διαφορά. Έχουν τελείως διαφορετικές βάσεις....
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1385 στις: 10/08/07, 15:20 »
Βασικα εχουν διαφορες τεραστιες, αλλα σε τελικη αναλυση ολοι στο ιδιο αποσκοπουν. Οι κυριοτερες διαφορες ειναι ο δρομος που θα παρουμε απο τωρα μεχρι αυτο τον σκοπο.
Δικιο εχεις τασο. Απλα λεω τι βλεπω γενικα.

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1386 στις: 10/08/07, 18:03 »
George_JimMorrison μα συμφωνώ μαζί σου ..  ;)

Οπως είχε γράψει και ο μπαρμπα-μπακούνιν ο απότερος σκοπός του αναρχισμού είναι ο αντιεξουσιαστικό σοσιαλισμός . Και ο αναρχισμός εντάσεται στη σοσιαλιστική σκέψη , μη ξεχνάς ότι στις πρώτες διεθνείς συμμετείχαν και αναρχικοί , άσχετα αν μετά τους έδιωξαν γιατί επικράτησαν πιο ρεφορμιστικές τάσεις κτλ
Οταν μιλάω για σοσιαλισμό δεν ενοώ ΠΑΣΟΚ βέβαια  ;D ;D ;D ;D ;D ;D  (τουλάχιστον έτσι όπως το γνώρια εγώ , δεν ενοείται κόμα με τη ταμπέλα του σοσιαλισμού , σοσιαλοδημοκρατίας έστω να κάνει ιδιοτικοποιήσεις πχ  με το ρυθμό που τις έκανε το πασοκ)

Θεωριτικά και οι κομουνιστές (ενοώ αυτοί που είναι σύμφωνοι με το κομμουνιστικό μανιφέστο του μαρξ και του ενγκελς ,γιατί ουσιαστίκα όλοι όσοι αναφέρω παρακάτω μπορούν να χαρακτηριστούν κομουνιστές) , και οι τροτσκιστές και οι αναρχικοί και οι αναρχο-κομουνιστές/αναρχο-συνδικαλιστές (οι αναρχικοί δηλαδή που υποστηρίζουν την αυτόνομη πάλη μέσω των συνδικάτων / οι αναρχικοί που υποστηρίζουν τον κολεκτιβισμό ) έχουν ως απότερο σκοπό τον κομουνισμό , δηλαδή : την αταξική κοινωνία , στην οποία δεν θα υπάρχουν ένοιες ιδιοκτησίας , χρηματος , πατρίδας/έθνους/κράτους κτλ .

Οι διαφορές όλων αυτών είναι οι διαφορές τακτικής που έχει η κάθε ομάδα, και οι διαφορές στενοκεφαλιάς που δέρνει πολύ κόσμο . Κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει να περάσουν από σοσιαλισμούς τύπου εσσδ,αλβανίας,κίνας,τσεχίας κτλ , και άλλοι προτιμούν την πιο άμεση μετάβαση με το να "καταστρέψουν" την αστική δημοκρατία μαζικά .

Αυτά ισχύουν σε θεωριτικό επίπεδο . Δηλαδή ακόμα και θεωριτικά υπάρχουν πάρα πολλοί δρόμπο για να μπορέσει να υπάρξει η οποιαδήποτε συνεργασία , αλλά πρέπει να υπάρχει και η θέλιση για αλλαγή από όλες τις πλευρές .

Το θεμα είναι ότι οι κομμουνιστικές επαναστάσεις είναι πολύ ρομαντικές και ουτοπικές (για μένα) , δηλαδή δεν μπορώ να διανοηθώ πως είναι δυνατό ένα κόμμα , ακόμα και αν αποτελείται από την εργατική τάξη , να είναι δίκαιο και να μην διαβρώνεται όταν είναι στην εξουσία , όταν περνάνε τόσα λ7 από τα τα χέρια ενος ανθρώπου δεν είναι δυνατό να μην διαφθαρεί . Γιαυτό το λόγο μου φαίνεται ότι το οποιοδήποτε αντιεξουστικό καθεστός είναι πολύ λιγότερο προσγειωμένο από κάτι τέτοιο . Η αποψη μου είναι αυτή , κραχτε όσο θέλετε  :)
« Τελευταία τροποποίηση: 10/08/07, 18:17 από tasos18 »

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1387 στις: 10/08/07, 19:27 »
δλδ εσυ τασο προτιμας να μην υπαρχει καθολου εξουσια?... ???
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1388 στις: 10/08/07, 19:53 »
Γι αυτο ακριβως τασο δεν ειμαι λενινιστης, αν και κομμουνιστης. Δεν πιστευω στο κομμα-πρωτοπορια λογω ακριβως αυτου που ειπες.
Και γενικα συμφωνω. Απλα δεν λενε ολοι οι κομμουνιστες οτι πρεπει να περασουμε απο χωρα στυλ ΕΣΣΔ. Απο την δικτατορια του προλεταριατου λενε οτι πρεπει να περασουμε, ειναι διαφορετικο. Οι αναρχικοι γενικα λενε οτι δεν χρειαζεται τετοιο πραγμα. Κατα τα αλλα συμφωνουμε

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1389 στις: 10/08/07, 21:08 »

Κοιταξε να δεις , όλες οι σοσιαλιστικές θεωριες θέλουν έκει να φτάσουν , δηλαδή σε μια μορφή οργάνωσης που δεν θα υπάρξει εξουσία .

Αυτή είναι η θεωριτική άποψη , όσο και να μην το ξέρουν οι περισσότεροι (δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τους αναρχικούς ) που ασπάζονται τέτοιου είδους θεωρίες .
Και βέβαια θα ήθελα να ζήσω σε μια κοινωνία όπου θα μπορούμε να ζούμε χωρίς εξουσία ! Και πιστεύω ότι ο καθένας θα το ήθελε αυτό ... Το θέμα είναι πως θα καταφέρουμε κάτι τέτοιο , κατα πόσο είναι δυνατό να ζήσουμε χωρίς εξουσία κτλ κτλ κτλ .

Και σχετικά με τη δικτατορία του προλεταριάτου , εν μέρει συμφωνώ  , έτσι κιέτσι δλδ  :) .Συμφωνώ στο να γίνει η δικτατορία μόνο και μόνο για να χάσεί η άρχουσα τάξη την εξοσία της , όχι για να πάρουν οι "δικτάτορες" την εξουσία . Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις .

(Ε , όπως έχω ξανα-αναφέρει δεν συμφωνώ απόλιτα με κάποια συγκεκριμένη θεωρία , ούτε στον κομουνισμό , ούτε στον αναρχισμό , ούτε ούτε ... , αν είναι αναγκαίο να βαφτώ σε κάτι , προτιμώ να λέγομαι απλά οικολόγος . Μιας και ο George_JimMorrison ανέφερε ότι είναι κομουνιστής )
« Τελευταία τροποποίηση: 10/08/07, 21:16 από tasos18 »

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1390 στις: 10/08/07, 22:33 »
Σε καταλαβαινω τασο. Αν θες να το δεις λιγο καλυτερα αυτο που λες, υπαρχει ενα βιβλιο, το "Η επανασταση ειναι αλλιως", του Ερνστ Φισερ. Διαβασε το. Συμφωνω και εγω μαζι σου. Και βασικα νομιζω και ο Μαρξ το τοποθετουσε καπως ετσι. Οχι δικτατορια με την εννοια που ξερουμε, αλλα με την εννοια της κυριαρχιας των εργατων πανω στην αστικη ταξη.
Δεν χρειαζεται να λεγεσαι καπως. Και το οικολογος ισχυει και για μενα. Και για ολους τους αριστερους θελω να πιστευω. Ειναι βασικο στοιχειο της θεωριας και αυτο

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1391 στις: 10/08/07, 22:53 »
βασικα...διαφωνω....η αρχη ειναι σημαντικη σε καθε κοινωνια....αλλιως αν δεν υπαρχει αρχη δημιουργητε ενα χαος...ο κουμονιθσμος καλα τα λεει αλλα δεν τα πραττει καλα...(βλεπε σταλιν)..ο αναρχισμος καλα τα λεει αλλα δεν εχει σκεφτει οτι δεν ειμαστε ικανοι να φροντισουμε τον ευατο μας...αν οντως δεν υπαρξει καποιος "διαιτητης" σιγουρα θα γυρισουμε στην "εποχη τον δεινοσαυρων"...ξερω οτι δεν προκειτε τζιμ και τασο να συμφωνησετε μαζι μου...αλλα δεν θελω να αντιδικησω μαζι σας...κτλβ και σεβομαι την αποψη σας..και την εχω ακουσει και απο αλλους...ομως εγω διαφωνω με αυτο..και μολις κατεθεσα την αποψη μου περι μη εχοντας εξουσια...καλο σας βραδυ :)
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1392 στις: 10/08/07, 23:18 »
Είπα ακριβώς αυτό
Παράθεση
Και βέβαια θα ήθελα να ζήσω σε μια κοινωνία όπου θα μπορούμε να ζούμε χωρίς εξουσία !

Οθ σημαίνει ότι τα προβλήματα που αναγνωρίζεις τα αναγνωρίζω και εγώ , και αυτά θέλω να λύσω . Δηλαδή υπό ποιες προηποθέσεις θα χρειάζεται η κοινωνία τον ελάχοστο έλεγχο για να λειτουργήσει .

Σχετικά  με την εποχή των δυνοσαύρων , ή τους νόμους της ζούγκλας  τώρα . Θεωρώ τη φύση πολύ πιο πολιτισμένη από τον κάθε ανθρώπινο πολιτισμό . Στη φύση , που βλέπουμε υπερβολική μόλυνση/καταστροφή του περιβάλοντος ή εκμετάλευση του ενός από  τον άλλο ? Και μπορεί το ισχυρότερο ζώο να νικάει , αλλά μήπως και στη πολιτισμένη κοινωνία ποιος κερδίζει ? Ο πολιτισμένος άνθρωπος σκοτώνει,καταπιέζει και ασκεί βία και εξουσία σε εκατομύρια ανθρώπων , ζώων και φυτών ή καταδικάζει άλλους ζωντανούς οργανισμούς να ζουν στις χειρότερες συνθήκες μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τα παρανοικά ένστικτά και """""συμφέροντά""""" του. Εχω άδικο ? Για ποια ανωτερότητα του ανθρώπινου πολιτισμού μιλάμε ?

Παράθεση
Σε καταλαβαινω τασο. Αν θες να το δεις λιγο καλυτερα αυτο που λες, υπαρχει ενα βιβλιο, το "Η επανασταση ειναι αλλιως", του Ερνστ Φισερ. Διαβασε το. Συμφωνω και εγω μαζι σου. Και βασικα νομιζω και ο Μαρξ το τοποθετουσε καπως ετσι. Οχι δικτατορια με την εννοια που ξερουμε, αλλα με την εννοια της κυριαρχιας των εργατων πανω στην αστικη ταξη.
Δεν χρειαζεται να λεγεσαι καπως. Και το οικολογος ισχυει και για μενα. Και για ολους τους αριστερους θελω να πιστευω. Ειναι βασικο στοιχειο της θεωριας και αυτο

Το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα που παίρνει θέση στην οικολογική καταστροφή είναι ο συνασπησμός , νομίζω . Το ΚΚΕ περιμένω να δω τι στάση θα κρατήσει , αν και έχει πάρει θέση στις κλειστές παραλίες (Λέγοντας ότι οι παραλίες ανοίκουν στο λαό . Μάλλον στα ψάρια ανοίκουν , τέσπα  ;D ).
Πάντος το τελευταίο καιρό και μετά τις πυρκαγές βλέπω ότι πολύς κόσμος από όλους τους χώρους  άρχισε να ενδιαφέρεται για το περιβάλλον . Αντε καιρός ήταν . Επρεπε να καεί το σύμπαν για να ξυπνήσει ο κόσμος .
Το βιβλίο που λες δεν το ξερω αλλά θα το ψάξω .  ;)

« Τελευταία τροποποίηση: 10/08/07, 23:24 από tasos18 »

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1393 στις: 10/08/07, 23:34 »
αυτοι οι ανθρωποι που κλεβουν και πο υ σκοτωνουν τωρα ομως...οταν δεν θα υπαρχει εξουσια..ποιος θα τους σταματουσε..(να μου πεις τωρα τους σταματα κανεις???!!)....τεσπα..οσο για τις παραλιες..οσο ο συνασπισμος οσο και το κκε εχουν κανει ολλες ενεργειες..του στυλ να κανουν καταληψει σε "ταμεια" διαφορων παραλιων...και μη μου θυμιζεις τον χαμο με τις πυρκαγιες....φρικαρα οταν γυρισα παο διακοπες και μου τα ειπαν....αν και αργα θυμηθηκαν τα μμε οτι ο πλανητης καταστρεφετε... >:(

Αποσυνδεδεμένος tasos__

• Παλιός
  • linux rocks !
    • Προφίλ
« Απάντηση #1394 στις: 10/08/07, 23:50 »
Ειδικά με το περιβάλλον είναι θέμα παιδείας , αλλά όσο να ναι και τα μμε ,τα οποία καλώς ή κακώς επηρεάζουν πάρα πολύ τον μέσο πολίτη , με το να λένε περι οικολογικής καταστροφής κάτι μπορεί να λένε . Αρκει να μην γίνει άλλη μια μόδα η οικολογία που θα τη ξεχάσουν του χρόνου .

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1395 στις: 10/08/07, 23:57 »
πολλα λες για χρονο.....αλλα παλι βγηκαμε εκτος... :-\

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1396 στις: 11/08/07, 12:35 »
Ειδικά με το περιβάλλον είναι θέμα παιδείας , αλλά όσο να ναι και τα μμε ,τα οποία καλώς ή κακώς επηρεάζουν πάρα πολύ τον μέσο πολίτη , με το να λένε περι οικολογικής καταστροφής κάτι μπορεί να λένε . Αρκει να μην γίνει άλλη μια μόδα η οικολογία που θα τη ξεχάσουν του χρόνου .

Βασικα ειναι λιγο μοδα....και τα ΜΜΕ οσο να ναι προβαλλουν πολυ ενα μοντελο........χαζης ας πουμε οικολογιας. Χωρις να θελω να προσβαλλω κανενα.

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #1397 στις: 12/08/07, 15:04 »
Συγνωμη επειδη τωρα γυρισα απο διακοπες, για να καταλαβω, το να μην υπαρχει εξουσια ειναι κακο?
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

Αποσυνδεδεμένος pNd

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #1398 στις: 12/08/07, 17:24 »
Συγνωμη επειδη τωρα γυρισα απο διακοπες, για να καταλαβω, το να μην υπαρχει εξουσια ειναι κακο?

Ειναι κακο για αυτους που εχουν την εξουσια...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #1399 στις: 12/08/07, 19:57 »

Ειναι κακο για αυτους που εχουν την εξουσια...
χμμ...εγω δεν την εχω αλλα δεν το βρισκω λογικο να μην υπαρχει καθολου εξουσια...αν και θελω να πιστευω οτι παλευω για να γινει πιο σωστη αυτη η εξουσια...(πως το ειπα ετσι :-\)